С шарени балони, торти и купони МАЙската дружинка посреща втората си годинка!

• 19 613
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
Честит втори рожден ден на Ники!
Весело и щастливо детство, изпълнено с безгрижни игри!

# 241
Честит Рожден Ден на Никола! Да е весел и засмян, да прави по-малко бели и мама да може да си помисли за още едно братче или сестричка, когато са готови с татко.

# 242
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА!!!! Щастливо детство и много игри!!!

НЕДЕ,  ДА ВИ Е МНОГО ЗДРАВА, ПОСЛУШНА И МНОГО ДА ВИ РАДВА КРАСАВИЦА КАЛИНА!!!

Така, аз засега ще поуспокоя топката с лекарите  Whistling Според ендокринолога, бучката не е за оперативна намеса. Ако искам да съм сигурна, мога да си направя биопсия и да се видят резултатите. Но според него за сега нямам проблем. Хормоните слава богу са в норма. Оплакванията ми отчасти били на невралгична основа - демек повече почивка и по-малко нерви ми трябват, което не знам точно как ще стане, ама ще видим  Flutter И така..... това за мен.
Сега почвам да чакам вече мама... Довечера към 12 часа ще се качи на самолета живот и здраве, и утре малко след обяд трябва да си я гушна на летището в София  Praynig Дано всичко мине както трябва.
Благодаря на всички ви, за подкрепата  Hug Обичкам си ви   bouquet
Сега приготвям багажа на малкия, че ще го закарам при свеки като стане, а аз после ще си чакам мъжа до посред нощите да го зърна поне малко тая седмица, че рано рано пък аз ще тръгна на път.
Надявам се утре вечер да мога да ви се похваля с добри новини...

И понеже се отплеснах, ама и да си кажа всичко де, нас НЕ ни искат от Юни в яслата, даже ми се скараха, как съм можела да настоявам и едва ли не условия да поставям пред детското заведение, пък аз само отбелязах, че съм в неплатен отпуск  Tired Ама нищо де, ще изтърпим. То зора е главно за мен, иначе шефа му е все тая - работата си я върша, където и да се намирам. И по тоя повод ще мога да позаведа детето на плаж поне лятото...
Спирам, че вече ставам досадна с разъсждения и мисли над моя и на околните ми живот  Blush

И викам поне да съм цветна в стила на Сиска, и ви пожелавам приятен ден   bouquet

# 243
  • Плевен
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ВСЕ ТАКА УСМИХНАТ И БЪРБОРИВ! ДА ЗАСПИВА МАААААЛКО ПО-РАНО ВЕЧЕР, ТА ДА МОЖЕ ДА ИМА И СЕСТРИЧКА  Mr. Green! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 244
  • Варна
Пак съм аз  Blush
ама не мога да не ви покажа "гарджетата"  Crazy Heart Eyes

Тук има още малко  Mr. Green

# 245
Честит рожден ден, Ники!!!
Честит рожден ден на патерици и на всички, дето не успях да поздравя.
Бъдете живи и здрави и радвайте родителите и близките ви.
Еее Още едно бебче се е появило, честито на мама Наде и дано не плачка и да е спокойно детенце.
Добре дошла на мама Роси и Илиян Hug

Люба, отново заявявам че ти се възхищавам на енергията Hug
Елфче, добре че не е имало нежелани особи на купона.
Руми, Змейко и Виф, дръжте се и бързо възстановяване.
Руменчо има 16 зъба, тежи 12,300 без дрехи,87 см е.  Цяла седмица е сополив и кашля, добре,че не се стигна до антибиотик. Сега е по-добре, прокашля отвреме на време. Утре е рождения ден и предупредих поканените мами, че все още не е напълно излекуван, дано не се стреснат и все пак дойдат някой.  Дано и времето е благосклонно и купонът да е в градината, засега прогнозите са такива. Очаква ме много работа, така че чаооо
Виф много са сладки и само как се гушкат. Дано майка ти се приземи благополучно и да се успокоиш HugБъдете здрави Peace

# 246
  • София
чЕСТИТ ПРАЗНИК НА НИКОЛА! Да радва мама и тати с много весели игри и забавни пакости!

Ние се връщаме от консултация - кантарът с все дрехи и маратонки показа 14 кг, а метърът - 90 см., но аз свалям по 1 кило и 2 см. от тези показания. Иначе сме ок, бучиците на вратлето, к много ни тревожиха, били нормални и нямалко скоро да се махнат, толкова можах да изкопча от нашата "обяснителна педка"   Rolling Eyes

Много ви благодаря за подкрепата за моите "сладки" неволи. Дне симах консултация с най-голямото светило в областта на ендокринология при бременност. Тя каза, че без медикаменти няма да се мине в името на доброто, разбирайте непрекомерно, наддаване на тегло на бебето.

Анна, стискам палци да измислите приемлив вариант. Ние окончателно се октазахме от "Пипи" и сега сме в някакво идиотско висящо положение, при което и двете баби само го увъртат и нищо конкретно не казват... в интерес на истината и представа си нямам кой ще го гледа тоя вторник и сряда  Tired

# 247
  • София
весел празник на никола тази вечер и от нас! newsm68 smile3525 newsm68

като стана дума за хилки, миа е 10 кила, така че се скрийте  Mr. Green

успех на вифка утре и на мамчето й, да се оправя и змейка скоро и руми да контролира захарта леко и без много усилия!

# 248
Привет на всички малки....големи и още по-големи ....все още едногодишни и вече двугодишни бонбони
!естито на всички празнували ....и  празнуващи днес ....да са много здрави...много по-кротки, умерено да слушат и да оставят от време на време мама и тате да подишат hahaha
Отдавна не съм писала....напоследък само минавам през 2-3 теми набързо и ... то станало утре
БЛАГОДАРИМ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА .... на всички които ми се обадиха да ни поздравят,а и на всички пишещи тук
  bouquet

Олче...тези дни ще ти пусна актуална снимка ....ако ще допълваш колажа

Мони получи най-страхотния подарък....колело ...ама истинско както казва Габи
много надобря за 2 дни ...почупи половината хол  Laughing ...ще видим утре колко подаръци ще събере
аз лично бих се радвала ако някой му подари флаконче с успокоително за от време на време хихихи

Ето и почерпката ...малко позакъсняла...ама

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 20:27 от BgViki

# 249
Честит Рожден Ден на патерици на сладката Жули! Както и на младежите от вчера! Да са ни живи и здрави, палави и игриви, по детски щастливи! Честито и на днешния рожденник Ники! newsm59
 Честита принцеса Калина Наде! Да ви е жива и здрава!
Руми, надявам се да ви укажат най-доброто ечение и вие с бебчо да сте добре. Диета със захарта, ще трябва да се пази няма как Confused Само да сте здравички Praynig
 Жегите тк започват, в следващите дни се очакват над 40Ц  ooooh! Наканила съм се да водя Йони на един парк с фонтанчета, децата тичат във водата по бански и е голямо забавление. Ще си вземем хавлийката и ще се опитам да направя снимки.

# 250

Честит рожден ден на Румен,Момчил и Димана!Честито на патеричка на Никола!Весели игри и чудесни послушни родители им желая!
Весел купон и на техните родители!

smily_5q, на вас пожелавам весели водни игри и разходки.Може да си топнете дупетата в някой басейн и заради нас Simple Smile
Виф-че,дано майчето ти кацне нормално и в добро състояние на духа и тялото!
Моето детенце е от 3 месеца все 13 килограма,а расте на ръст-92 см.Има 16 зъба и само го проверявам за следващите(лошотията така си обяснявам,но все не е това причината) Mr. Green
Новото е ,че в изблик на женска глупост миналата неделя правих разместване в къщи и реших,че това е момента да махна решетките на креватчето му.Резултатът е ,че сега пада като круша по няколко пъти на нощ и макар да не е високо и да съм подплатила пода с дюшече и завивки-все съм си будна нощем и следя да не се изтърси.Понякога заспивам и го намирам да спи на пода заедно с възглавница,завивка,мече.... hahaha
Поздрави на всички!

# 251
Здравейте!

Аз от празненства и купони се чувствам леееееко уморена... А предстоят още два купона за отпразнуването на втория рд на Ники - дет се вика като в народните приказки - три дена яли, пили и се веселили....
Благодаря на всички ви за хубавите пожелания и на лични и по телефона и тук.  Hug Много сте мили.   bouquet
Ето и една снимка на рожденика, който не пожела да си духне свещичката на тортата, а цяла седмица ми разказва как щял да го направи!

Струва ми се, че днес синът ми няма да заспи... Марто му подари един страхотен рейс и в момента е с него в леглото (едвам го придумах да си ляга) и го вози....
Получи много подаръци и все хубави, ама му ги прибрах, че се чуди с кое да подхване да си играе.  Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РУМКАТА! От сърце му желая да е здрав и щастлив. Да има безгрижно детство и послушни родители!

Честит рожден ден на Момчил и Димана! Много късмет и усмивки.

# 252
Честит рожден ден на Румен , Момчил и Димана! Да са живи и здрави.
Ние през уикенда бяхме само по купони - на абитуриентска и днес на детски рожден ден. И като завършек на укенда сме болни. След рождения ден вдигна температура 39 С и дори викахме лекар тук. Предложи ми да изпише лек антибиотик,който се давал веднъж на 24ч, но аз отказах. Сега 2 дни ще се борим с по леки лекарства и дано да му мине до тогава, че ако не ще изписва антибиотик и то по силен. Надявам се да съм постъпила правилно!

# 253
  • Плевен
Честит рожден ден на Румен , Момчил и Димана! Живи, здрави и мноооого щастливи дечица да бъдат!

Таня, страхотна торта е имал Ники! Hug

Ани, стискам палци Ивко да се размине с АБ и да оздравее с по-леките лекарства. Hug

# 254
Благодаря ви за милите пожелания момичета Hug
Мислех,че вече сте ни забравили..Аз съм си виновна де.С тази работа успявам само да чета понякога.Ще се опитам да съм по-редовна вече Rolling Eyes
Още веднъж благодаря!
Честито и на баш-наборчетата  bouquet Целувки на тях и техните родители Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт