С шарени балони, торти и купони МАЙската дружинка посреща втората си годинка!

• 19 615
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАР И АНТОН! КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЕМ!

ЧЕСТИТА РОЖБА НАДЕ! С МНОГО ЩАСТИЕ ДА ВИ ДАРЯВА И БАТКО МАРТИ МНОГО ДА ПОМАГА !

Елфче, не се ядосвай (въпреки, че на твое място бих се чувствала по същия начин). Ако случайно "съкровището" дойде напълно я игнорирай, все едно не е там. Аз в подобни ситуации действам така. Желая ви весел празник!

Копирам си поста от темата за срещата ни в Емен:

Днес се обади управителя на Имението с желание да му предоставим окончателния вариант на списъка с желаещи. Изпратих му го във вида постнат по-горе в предишното ми мнение.
Ако случайно има още желаещи да се обаждат по-скоро !

# 226
Честит Рожден ден на патерица на Жули, Мони, Марти, Румен, Ивет, Ребека и Мериян!
Честито и на днешните рожденници Велизар и Антон!!!
Желая им здраве и щури игри!!!

Наде, толкова ти се зарадвах и новината ти е прекрасна!!! Да ти е здрава и послушна Калина  Heart Eyes!!!

Елфче, пиши как мина купона... Не обръщай внимание на досадницата  Mr. Green Като си помисля, че един ден и ние ще бъдем свекита  Sick

Вифче, дано всичко да е наред...

Мъжа ми днес сутринта е успял да приведе парите за Емен.

Добре дошла на Роси!

# 227
  • София
Елфче, я слагай най-широката усмивка и тотален  ignore2 на свеки! Не я оставяй да ти развали празника, а я накарай да се почувства излишна.

# 228
  • Пловдив
Честито и на днешните рожденици   bouquet

Честита малка принцеска адашка на Надя!!!!!!!!!!! Страхотна изненада  Heart Eyes Да ти е жива и здрава  Heart Eyes

Елфче, дано да е минал спокойно и весело РД  Praynig Тия свекита бееееееее... как няма една свястна  newsm78 И на моята все й набирам... ама друга тема е това....

Руми, изписаха ли те вече или пак си забегнала  Laughing Докога трябва тази диета да спазваш - цялата бременност ли  Cry

Вифче  Hug

# 229
Честит рожден ден ден на Велизар и Антон и вчерашните - Жули, Мони, Марти, Румен, Ивет, Ребека и Мериян   bouquet Heart Eyes Hug
Наде, честита ви мома Калина. Много радост да ви донесе.
Елфче, я един шут, знаеш къде. Доно, детето си изкара толкова добре, че да забравиш всички тревоги. Hug
Роси, добре дошла!
Виф  Praynig Praynig Praynig
Тържеството на Маги, в яслата, мина много добре. За разлика от много други деца, от нашата група, тя нито плака, нито става без разрешение. Направо се сепнах, толкова да е чак дисциплинирана. Много се забавлява и аз бях много щастлива  да я гледам на сцена bowuu Но ми беше супер гадно, че Жоре не можа да я види, отново.
Снимките ми са доста зле, ще чакам от фотографа, който бяха наели. Ча аз дори и тортата им не можах да снимам, че се криех от Маги ( едно от малките позна майкаси и стана голямо чудо #Crazy). Но ето една две снимки, че не се стърпях.
това ни бяха дрехите за танца  за партито след това
Лека вечер.

# 230
  • Русе
   Честит рожден ден на Антон и Велизар!
   Честито навършване на 2 годинки и на вчерашните рожденници!
   Мили дечица, пожелавам ви да растете здрави, безгрижни и щастливи!

Наде, страхотна новина! Честита ви малка принцеска Калина! Дано бате Марти много да ви помага! Бързо възстановяване на теб!      

Елфче, дано празника да е минал без много нерви от твоя страна!
   Руми, стискам палци да се справиш с кръвната захар и всичко да е наред с бебчето!
   Виф, успех и на теб и твоята майчица и скоро да се преборите със здравословните проблеми!

Сега за нас - вчера взех документите от яслата за необходимите изследвания и вече съм направила график кога ще ходим да ги правим, за да не изпуснем сроковете им. Предстоящите 3 седмици ми се очертават доста натоварени като добавим и РД и кръщенето, но аз така обичам, да ми е интересно Mr. Green А датата на приемането ни в яслата е 5-ти юни. Вече няколко пъти питам Дарито дали иска да ходи на ясла, а тя клати глава и ми казва "Неееее" ooooh! Ще видим как ще потръгнат нещата  Thinking
   А сега да отивам да простирам, че пералнята отдавна чака...

# 231
Хайде пак да се отчета с два реда, че явно доста хора се оказаха съпричастни към моите тревоги  Heart Eyes
Тъййййййй, 'съкровището' все пак НЕ се появи  Sunglasses (ама вероятно съвсем скоро ще напомни за себе си по подобаващо неприятен начин...) Иначе купона мина в нон-стоп търчане след децата, чак ми стана неудобно, че някои почти, да не кажа изобщо не седнаха на масата, за хапване и пийване да не говорим (то се очакваше де). С една дума-горе-долу добре, пък предвид очакването на неканени гости, съм направо доволна  Mr. Green
Хайде...лека, пък тия дни ще има и снимки  Wink

# 232
Ех,че хубава новина Grinning Да е жива и здрава малката принцеса Калина-да расте здрава и послушна и много да радва мама,тате и бате!
Честит втори рожден ден и на Николчо-да е все така палав и бърборив-и да напомня на майка си да се разписва по-редовно!Много здраве,късмет и сполука му пожелаваме от Пловдивската агитка и ги чакаме пак да наминат насам Heart Eyes

Елф-че,аз тая вечер за свекърви не ща да говоря,че ако не беше благоволила да гледа внуците ,аз концерт щях да видя през крив макарон/не че  пак не стана с молби и увещания/,та засега и тургам една светлочервена точка в актива Mr. Green....но да ти кажа,явно не си достатъчно лоша...щом си позволяват така да те ядосват.А снимките си ги чакаме........
Иначе  съм направо размазана от концерта Crazy........нещо невероятно беше,наистина -аз поне не съм била на по-добър...обаче сега поне два дни ще трябва да реанимирам-нямам глас,имам мускулна треска......а предполагам утре и глава ще ме боли от препиване с бири.......обаче се почуствах пак млада и откачена.....и да си призная честно почти забравих за два часа,че имам деца Embarassed

# 233
кафенцето...

Люба, много ти се кефя, че си се почувствала малко свободна и щура...

Да ви се оплача, че Марти снощи не вечеря, днес е станал в 6 часа и пак не искаше да закусва - хапна малко бисквити. Сега баща му изяви желание да го поразходи /да се разбере че и той има баща Mr. Green/ Дано да не се разболее...

Честит рожден ден на Никола!  bouquet

Слънчев и приятен ден!

# 234
  • София
Здравейте. Честито на всички, които съм пропуснала!
Честито бебче на Надето!

Аз вече съм на работа, така че основно чета. Евка я гледа свекърва ми. За два дни съжалих, че се навих на този вариант, та сигурно ще търся друго решение.

# 235
Ехеееее страхотна новина  Simple Smile
Честито бебче на Надя,страхотна красавица е Калина,да е жива и здрава и радост на всички!!

Честито и на днешните рожденициbouquet  bouquet

# 236
  • Varna
 Ехее, честито Наде! Страхотна новина.  Да ви е жива и здрава малката принцеса.
   Честито и на рождениците   bouquet smile3525 newsm59.
  еи дано днес да е по спокоиничко, че съм решила да пробам СПА капсулата и другите ни екстри в центъра  Praynig.
  Приятни и весели разходки на всички в това хубаво време.

# 237
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНТОН И ВЕЛИЗАР(на патерица) и НА НИКОЛА!ЖЕЛАЯ ИМ ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ! bdbaloni
ЧЕСТИТО МАЛКА ПРИНЦЕСА НАДЕ!Желая ви много здраве и щастие в порастналото ви семейство!
Шуши,Иван намали яденето от около две седмици,почти не закусва,обядва две-три лъжички,а вечерята му е основно само от краставици.Бях се попритеснила,но след последната консултация се оказа,че е 15.5кг и 92см.Явно е в някакъв период на неядене или зъбоникнене(ние 16 зъба).
 Анна,дано скоро да намериш решение за гледането на Евка,не си е работа  по цял ден да я мислиш дали я гледат добре.
 Елфче,радвам се,че сте изкарали хубаво празника,без навлеци.Не се впрягай много на мъжа ти,че защитава майка си,нормална мъжка реакция е.
 Руми,дано скоро проблемите да отшумят и да изкараш лека и бепроблемна бременност.

# 238
Здравейте на всички майчета  Party

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ    bouquet

Elf4e сериозно ли имаш такова чудовище за свекърва???И изобщо я споменаваш?Ако съм на твое място даже няма да си направя труда да я запомня  NaughtyБива ли да има такива хора бре..Ама да не казвам голяма дума,че и аз ще съм свекърва  Embarassed
Боже моя Илиан е на 2 години вече и е 12.500 и 86 см.Така,че малкия Иван е супер  Rolling EyesНашия е хилка,всичко му пад аи се мъкнем все с едни тиранти...

# 239
Надя, честита малка принцеса! Да е жива и здрава и много да ви радва!
Честито и на всички рожденици. Нека да имат най-прекрасното детство!
Мия се разболя след рождения ден. Първо 3 дни вдигаше температура, без никакви други симптоми, а после се появи и разстройство. Сега уж отшумяха и двете, но е една отпаднала, унила. Вечер като се прибера и се сгушва в мен и така си стои. Почти не яде миличката, а и венците й са адски подути. Дано се оправи скоро, че ми е много тъжно да я гледам такава, горкичката Cry.
Някой питаше за работата -аз работя откакто Мия беше на 7 месеца. С домакинството въобще не се справям, няма да си кривя душата. Готвя вечер след като я сложа да спи, пера основно събота и неделя и почиствам по малко когато каквото мога. Основно готвене също правя в събота и неделя, а през седмицата бързи и лесни за приготвяне неща. Пазарувам през обедната почивка или на път за вкъщи и така.

Общи условия

Активация на акаунт