С шарени балони, торти и купони МАЙската дружинка посреща втората си годинка!

• 19 631
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • Varna
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  ЖУЛИ, МОНИ, МАРТИ, РУМЕН, ИВЕТ, РУБЕКА и МЕРИЯН.
Да бъдат здрави и усмихнати и да радват родителите си!
    Добре дошла на Rossica_G.  Да се разписва честичко тук. Аз съм от мамите работеши- ветеранки да кажа, че всичко ки е до организация и мобилизация  Mr. Green, амааааааа.
    Срам обаче незнам колко зъба си има Бетина Embarassed
   Руми стискам палци всичко да е наред. Нашия тати от 02,06 е в София, ако трябва ще му зачислим зетчето,  в почивните дни, че да свикват Mr. Green

# 211
Честит рожден ден ан аншите башнабори    bouquet  bouquet
Благодаря на всички за милите пожелания  Hug Hug

Ние направихме детско парти ,с анимация ,украси и пр. в 1 ресторант.Беше много хубаво,Жули даже се включи активно,хареса и много .Имахме 3 дребосъка на по 2г и 3 големи на по 11  Grinning За всеки имаше забавления,ще покажа снимки утре.В неделя още едно парти ще направим и така  Simple Smile

За работата и аз работя без да спирам дори и след раждането ,починах си няколко дни и така.Но подробно ще пиша друг път.

# 212
  • Велико Търново
Добро утро!Да ви сервирам кафето и да започвам пък докъдето стигна Crazy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАР И АНТОН!МОМЧЕТА ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
Кати,Елфче  bouquet

Виф,моля се майка ти да се прибере в добро здраве в Бг и дано тук я лекуват адекватно PraynigНа теб също ти желая бързо разрешаване на здравословните проблеми,защото Макси и синеокия му татко се нуждаят от Велина в добро здраве и разположение на духа,че пазаруване те чака/редутските намаления/.

Миленка Змейкова и на теб ти желая да се оправяш бързо,че и теб те зове редутата Hug

Руми, желая ти лека и безпроблемна бременност пък тебе една диета няма да те сбърка  HugПрекланям се и пред твоя кулинарен талант както и на Пепито от юнските!

На гуспожата Кабранска снощи в затрития си пост и пожелах да се зарадва  живот и здраве на една мома,ама като я знам каква е късметлийка като мен ще взема да роди още един мъж Crazyама каквото такова.Пък и все пак внуци ще гледаме там може и да има момиче Blush

Всички снимки съм ги разгледала щателно и всички деца и мами са страхотни!Тук там мернах и някой татко за цвят,ама и мъжете ви хубави Heart Eyes

Ирка,аз отдавна не си мисля сънищата,защото аз съм си погребала всичките роднини до девето коляно по права и серебрена линия и най-редовно сънувам "гадории".
Само ще ти кажа,че от сега виждам бат Петър как трябва да си търси втора работа,защото ти на всички си известна с манията си към NEXT  и като си представя как ще пазаруваш за още една красавица ooooh!Всичко ще е наред сигурна съм!А за писането и друг път сме ти казвали,че пишеш страхотно!

Ако,знаете пък аз с какво нетърпение чакам срещата в Емен BlushЧемширов сам обеща,че Божидара ще е негова,а аз да пия и приказвам на спокойствие/и да не го беше предложил щях да му го наложа де Mr. Green/

Ани,за чистачката сега-на нашата и давах 10 лв. но тя и толкова не заслужаваше  и затова се разделихме.Аз исках да чисти наред като баня и тоалетна 1 път седмично,а тя за няколко месеца нито веднъж не изми банята.Ще ти пиша на лични по подробн Peaceо

Сега да взема да понапиша нещо и за Божа BlushТя си има млада бавачка и явно свиква с нея Rolling EyesПоне не плаче като излизам,не,че ме вижда де Mr. GreenБавачката е малко странна за моя вкус,но щом Божи я харесва тя е нашия човек.Например казвам и да  храни детето в стола за хранене,но преди това я предупреждавам,че таблата се дърпа напред и като се връщам тя ми казва"О, тоя стол е за бебета едвам съм сложила детето вътре,пък как съм го вадила да не ти казвам" Shockedтя не дръпнала таблата и аз дори не исках да си представя как е дърпотила Божана.
Гледа ми една сутрин лака за нокти и вика "О ти си платила само шишето му то вътре почти няма лак"Има още доста бисери,но се надявам да няма стресиращи ситуации.

На всички деца,които ще тръгват на ясла им пожелавам най-вече здраве и следо това лесно адаптиране Hug

Това от мен отивам да мия прозорци!Лек и хубав ден от мен! Hug

# 213
  • Варна
Eeeee Сиска, с такъв пост като твоя, ако ми почваше всеки ден и щях да съм най-веселия човек сутрин  Mr. Green
Благодаря за пожеланията към моята особа и майчето ми  Hug , а това за редута е обществена тайна  Blush
Странн госпоица си имате явно за детегледачка, ама поне ме развесели  Crazy А и важно е как е Божи, ако тя е добре, майната й на бисерите  Peace

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВЕЛИЗАР И АНТОН!!! ПАЛАВО ДЕТСТВО И УСМИХНАТИ РОДИТЕЛИ ИМ ЖЕЛАЯ!!!

Днеска ще ходя към яслата на Макси да видим вредил ли се е за Юни, ако въобще има шанс. А после да си взема изследванията и при доктора. Стискайте палци и с двете неща всичко да е наред  Praynig

# 214
А,добър ден и от мен Hug.......и моят ден започна страхотно-едно,че също се възрадвах на цветния пост на Сиската/макар,че след дългото и отсъствие можеше и още поне 20 см да ни отпусне,ама се надявам да си навакса тия дни Wink/ и второ,че в крайна сметка все пак се оказа,че отиваме на концерт на KISS,понеже до последно висяхме-поради липсата на "бабешки фактор",после баба се намери,билети пък нямаше...,но в крайна сметка половинката успя да намери и сега съм в еуфория ...и отивам да загрявам с музика/и да понаготвя на отрочетата,че да не се излагаме пред свекито без манджа Mr. Green/
Виф-че,дано майка ти да си пристигне благополучно и да се  зарадвате с добри новини/най-вече около здравето ви/...,но ако все пак има нужда от нещо-звънкай-ще помолим зетя да съдейства/щом са  район/...аз и без това поддържам връзка със зълва ми редовно,че всеки момент чакаме да ни зарадват с братовчедче Grinning
Роси,добре сте дошли с Илиян-радвам се,че се престрашихте Peace и се надявям да сте редовни в споделянето...За зъбките-знам,че е възможно да не излизат винаги в точния ред...важното е да излизат на мястото си/но все пак го заведи да го погледне стоматолог/....иначе наш дИвчо е с пълния комплект отдавна/ама той отрано ги завади/...обаче пък от едно известно време нещо почна да смуче пръст-особенно като е пипал пясъка , направо е радост за очите ми ooooh!-та нещо ме притеснява с тоя си навик...... Thinking
Сега да не забравя най-важното/зарйади което и влязох/:
Благодаря Ви на всички за пожеланията за годишнината-пожелавам Ви и на Вас много семейно щастие и разбирателтво,пък за разовите ноини-ако не успеем да си родим момиченце-нали поне две ще ми доведат моите момчета като пораснат/т.е. надявам се да са момиченца,снахите,че с тия модерни нрави Mr. Green/
и Честит рожден ден на Велизар и на Тони-да са живи и здрави,много умни,послушни и много късмет да имат в живота си!На мама Икати и Елфче-много пожелания за щастливи моменти с тях и да ги зарадват с братчета/сестрички/,както и да намират повече време за разписване тук Grinning

# 215
Честит Рожден ден на Велизар и Антон! Щастливо детство и много късмет!

Честит празник и на майките им! Икати, пиши, когаот имаш време. Май не съм гледала скоро снимки на тазманийския дявол Simple Smile Дано скоро да се похвалите и с още едно детенце (стига да искате).

Люба, честито! Да си изкарате много добре и после ще чакам впечатления.

# 216
Честит рожден ден на днешните рожденици!Нека са весели , здрави, палави и усмихнати хлапета

Мами качих снимките на Вики от рождения ден.Ето и адреса:
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246841');

# 217
  • София
Здравейте  Laughing
Първо искам да честитя на всички рожденници, които съм пропуснала - нека да растат весели, щастливи, здрави и бизгрижни!!!
Искам и да ви благодаря че не сте забравили и моя рожденник   bouquet И да ви се извиня че от толкова много време не съм писала при вас  Embarassed много ме е срам, но обещавам да наваксам  Laughing а и да си призная си ви попрочитам от време на време  Laughing
А сега и да се похваля  Laughing Марти стана батко! В петък, на 09.05 в 7.42ч. се роди нашата малка принцеса Калина - 3850кг. 50см.  Grinning За съжаление чак вчера ни изписаха от болницата, защото малката изкара тежка жълтеница, но сега слава богу вече е добре. Марти много и се радва, само се мъчи да я докопа за да я гушка и целува, но го прави доста мечешката, та само го дебна  Mr. Green
А ето я и малката госпожица  Grinning

А това е и първата и баня в къщи

# 218
  • Велико Търново
Наде,да вие жива и здрава Калина и много радост да ви носи!
Целувки на Марти  Hug

# 219
Наде,честита ви рожбичка! Да ви е жива и здрава и ти бързо да се възстановиш.

Честит рожден ден на днешните рожденници - Велизар и Антон!

От сутрината инсталирам програми и правя настройки и вече съм бръм.

# 220
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЧЕТА! Много здраве и весели игри!

Надя, честита ти радост! Да расте спокойна и щастлива малката Калина. То 3 800 хич не е малко, де Simple Smile

Коси много се зарадва на снимките и пак взе да ме кандардисва да отвваряме корема, да си играе с неговата сестричка/братче  Mr. Green то и това, живот и здраве, ще стане на есен, ама ако взема да иска да я връщаме, какво ще правим  Crazy
А днеска луднах на тия изследвания с него  Rolling Eyes утре добре, че по-късно трябва да ходя, та да го оставя в клуба.

# 221

Да почерпя и аз за моя рожденик Simple Smile
Благодаря на всички, които се сетихте за нас  Heart Eyes
Честито и на баш-наборчето  Simple Smile
А сега набързичко да се оплача, че съм кълбо от нерви   #Cussing out Такъв скандал избутах преди малко (то добре,че по телефона беше  Twisted Evil, отделно, че така 'подпалих' , а врата та на терасата била отворена и сигурно през три блока ме чуха  Embarassed  Embarassed) с 'моят мил съпруг', че още не мога да се побера в кожата си...Та за РД-планирали сме детско парти-майки с децата, с които си играем обикновено (и който татко се престраши да дойде  Laughing), и 2 часа преди да дойдат гостите, миличкият заявява, че искал и оная змия да идва (демек свеки). С въпросната не контактувам от преди да се роди Антон и 'благодарение' на нея с баща му не живеем заедно (това е отделна тема) и сега пак ми я навира в очите и ми заявява, че без нея нямал да присъства  #Crazy Не знам какво да кажа просто  ooooh!...и сега, вместо да се готвя за празник, аз не мога да си намеря място Sad
Ох, май ми олекна, ако съм натоварила някой-моля да ме извини  Blush
Стискайте палци да не ми се натресе все пак, че ще хвърчат глави   Praynig  Crossing Arms.........

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 15:09 от elf4e

# 222
Честита радост на Надя-да ви е жива и здрава,и с много късмет да я орисам Grinning
Честит рожден ден на Велизар и Антон!Най хубавите подаръци и купони за тях да са!
Елфче,я и тегли една майна на свекито и не позволявай да ти развали хубавия празник/и на таткото ако се налага Mr. Green/

# 223
Добър ден!

Честит рожден ден на Антон и Велизар! Да растат здрави, щури, весели и щастливи!

Елфче, съчувствам ти за така създалата се ситуация.  Hug Много неприятна история. Пожелавам ти таткото да ви удостои с присъствието си без наличието на навлеци!
Руми, стискам палци всичко да е наред с изследванията и да смъкнеш захарта в най-скоро време! Знам, че ще се справиш - ти си отговорен и разумен човек.   bouquet
Наде, да ти е честита рожбичката Калина! Да расте здраво и послушно бебче!
Виф, дано майка ти се възстанови скоро.  Hug Със сигурност много се тревожиш и ти е притеснено.
За своите здравословни проблеми задължително иди да те види специалист, защото това не е шега работа! Надявам се да не се налага операция и нещата да се оправят само медикаментозно!

При нас нищо ново под слънцето - търчане и беснеене нон стоп! Задъхва се, обаче не спира... И не млъква по цял ден - все си обяснява нещо. Денят ни минава в разкази и търчане в комбинация!

Лек и весел ден!

# 224
Наде, честито момиченце! Да расте живо и здраво и много да ви радва всички. А батко Марти дано да помага повече или по-скоро да не пречи много в желанието си да помогне Simple Smile

Като си спомня как макси даде инфакол на Криси докато ревеше - добре, че не го задави. Притеснявам се как ще гледам бебето и Криси заедно. Дано Марти да е кротко дете и да се справяш добре и с двете дечица.

Общи условия

Активация на акаунт