С шарени балони, торти и купони МАЙската дружинка посреща втората си годинка!

• 19 643
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте мацки и малки бонбони  HugРадвам се че сте се сетили за нас , ние сме добре , извинявам се че съм от дъъълго отсъстващите , но обещавам да съм по-редовна Peace

Ето го и малкото ми вече голямо момиче ИВЕТ което днес има РОЖДЕН ДЕЕЕЕЕН   Crazy

Черпя ви за нейно здраве  bouquet

Алкохолче довечера , че денят едва сега започва и не върви   Crazy

Честит рожден ден на Жули,Румен,Марто,Мони,Ана, на близначките Ребека и Мериян - всички дечица да са живи ,здрави,много щастливи и малко пакостливи  bouquet!

А за всички прекрасни мами , които също имат празник днес

# 196
  • София
Ч.Р.Д, на Марто, Жули, Румката, Мони, Ивет, Ребека и Мериян, на Вики (с един ден закъснение  Embarassed) и на тати Вики  Laughing! Бъдете здрави, щастливи, игриви (и за таткото важи Mr. Green!)

# 197
честит рожден ден на всички празнуващи сладури и сладуранки

Бъдете живи и здрави малки съкровища и да иамте страхотно детство и незабравими спомени   bouquet

Има ли вече мами,които работят?Как се справяте и с работат и с домакинството и с детето...Аз се двоумя дали да го давам на ясли.Едно ми е миличко такова,а е хубаво да не е залепено по цял ден за мен,направо не мога до магазина да отида понякога.
Тук в Бургас обаче е голям проблем това с градините.Чака се сумати време ,а и са ужасни-мръсотия,болни деца,некъдърни учители...Такива неща съм слушала ,че направо ми иде да се  #Crazy

# 198
Роси, добре дошла при нас!
Доста от мамите в темата работят. Някои започнаха месеци след раждането на децата. Постепенно броя на работещите мами се увеличава. Аз лично от 1-2 седмици съм в редиците на работещите. Все още не мога да се организирам и у нас все нещо ми е неподредено или не изчистено. Дори преди няколко дни обсъждахме с Дидо варианта да вземем жена да ни помага с част от домакинската работа. Та си мислех да питам Сиска да разясни подробностите по въпроса с наемането и задълженията! 

# 199
Аз точно от тава се притеснявам-сега съм свикнала всичкода ми е оправено,подредено,сготвено и като се сетя какво е било докато работех,а и сега вече го има Ситния като елемент,направо не нзам как ще се оправям.А и повечето работи са с такова едно работно време,което не може да ме удовлетвори.И не знам кой ще взима малкия от градината.Всички помагащи работят и то на смени....абе ужас .....

# 200
Брей че много рожденници днес
Честит рожден ден!За малките

а за тате Виктор едно Наздраве (обяд мина)

Добре дошла и на Роси - аз работя вече от 10 месеца и още си организирам домакинството, като си направих приоритети като ядене да има пък чистенето събота, и веднъж седмично по основното само всичко е въпрос на организация и приоритети, кое е важно за теб и семейството ти.
Пожелавам ви страхотен ден изпълнен с разходки на всички ви в това прекрасно времеее, ех дано се задържи вече такова...

# 201
  • Пловдив
Честит рожден ден на всички малки палавници!!! Да бъдат здрави и усмихнати и да радват родителите си

Роси, и аз работя откакто малката стана на 1 г. и 3 м., даже и кърмех допреди месец  Mr. Green

И аз като Галюшанка правя - чистим през уикенда, готвя през ден - гледам да правя по-големи количества.
Бързо се свиква... аз също не можех да си представя как ще  се оправям, но... като ти дойде на главата няма мърдане  Rolling Eyes С времето се научаваш да бъдеш все по-организирана и вършиш само най-основните неща  Peace

# 202
Честит рожден ден на всички слънчица днес! Нека имат едно незабравимо и щастливо детство!

Добре дошла на мама Роси!

Нашият РД мина много хубаво, след перипетиите със заведението. Децата направо полудяха и бяха много щастливи. Намерих друго заведение, поръчах нова торта и пици и купона започна. Бяхме си сами в заведението и децата имаха много свободно пространство за тичане. Всичко мина супер.
Качвам и няколко снимки- повече когато ми изпратят и останалите

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 18:21 от veni_viki

# 203
  • София
Честит Рожден ден на Вики(на патерица),на Жули,Мони,Марти,Румен,Ивет,Ребека и Мериян!Желая им здраве и много щастие!
 Добре дошла на мама Роси Hug

# 204
  • София
Колко много рожденници днес! Да са здрави и весели всички, много игри и подаръци!

И на върпосите към мнойта скормна личност, за вниманието към която, много благодара и си ви обичкам  Heart Eyes от Майчин дом бегах, че и днес  Mr. Green Утре още изследвания на захрата... но едно разбрах днес - при сегашното положение и плодове не може освен 1-2 кисели ябълки дневно  Confused а аз 1/2 кило череши на едно хапване им виждах сметката  Crazy

А формичката за сандвичите-коли е най-обикновена пластмасова в комплект с още 5 за 2-3 лв. от кварталния магазин.

Лека на всички, че съм гроги, а утре ми трябват двойно сили, че ще сме с Косьо кмплект в болницата, че няма кой да го гледа...

# 205
Браво мами вие сте ГЕРОИ  Hug

Радвам ви се колко хубаво сте си изкарали рожденните дни  Hug
Нашия не,че беше лош,но не си бяхме  в България и нямаше купон с дечицата,а така ми се искаше,защото вече са големички и си играят и се радват.Но както и да е пак си се повеселихме-верно бяхме си само най-близките,но поводът като е хубав всичко е добре  Peace

Много се тревожа понеже на Илето не му е излязло долното зъбче,което се вади веднага след пътрите зъбки.А вече кучешкия му заема мястото и се чудя дали да го карам по лекари и зъболекари.Някои ми казват да не се шашкам,че щяло да излезе и да си направи място ,но кога???Направо ми иде да се  #2gunfireВашите дребчовци имат ли вече всички зъбчета ?

# 206
  • София
Мами, много сте готини Heart Eyes
Милите ви пожелания за моя рожденик много ме зарадваха, страхотни сте!
Искам да честитя на всички рожденици от предишните дни, както и на нашите баш наборчета. Да са живи, здрави, щастливи и само хубави мигове да имате заедно.
Честита годишнина на патерица на сем. Кабрански!  bouquet
Румката има 19 зъба, но скоро не съм гледала за двайстия дали се е показал.
За съжаление нашият рожденик не е при нас  Rolling Eyes, тъй като баща ми е на работа в момента, а плановете са утре да отидем да ги вземем всички и в събота да е семейното празненство. Поръчахме тортата, с коли разбира се, резервирахме заведеиние и дано да е хубаво времето Simple Smile
Желая ви спокойна вечер!

# 207
  • Варна
Честит Рожден ден на Жули, Мони, Марти, Румен, Ивет, Ребека и Мериян!Желая им щастливо детство!
  bouquet

Добре дошла на мама Роси   Hug

Днеска съм изгоряла на къси ръкави от слънчето докато обикаляхме  Mr. Green Вземаха ми кръв за хормоните заради жлезата, и Макси вика на сестрата "Леля ела аз боц"  Mr. Green Ама като му показа иглата и му мина ентусиазма. На мен пък ми видяха на ехограф киста в единия лоб и възел в другия лоб на щитовидната жлеза, и уж не било притеснително, ама ако съм отидела при хирург да ме гледа, сигурно щял да иска да ме реже  newsm78 И сега се чудя на какво да вярвам, че нищо ми няма, или че съм за операция, егати и докторите.

Макси има 18 зъба, последните 2 кътника отгоре не са излязли, ама и няма и помен за никнене.

# 208
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР!ДА Е МНОГО ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ ЗА РАДОСТ НА ДЕНИ И МАРТО!
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА КАБРАНСКИ!ЛЮБА,ПОЖЕЛАВАМ ВИ ОЩЕ 50 ГОДИНИ НАЙ-МАЛКО ДА ПРЕКАРАТЕ В ДОБРО ЗДРАВЕ,МИР И ЛЮБОВ!
ДОБРЕ ДОШЛА И НА НОВАТА МАМА!ТУК Е ПРИЯТНО И ИНТЕРЕСНО!

Ако,знаете какъв пост като в доброто старо време затрих и сега ще стопя едно кило от яд-нЕма такава овца като мене казвала съм ви аз ooooh!Дано утре сабахлем като изпратя Чемширов на семинар да седна и да го напиша GrinningСега отивам да си изразходя някъде яда Mr. Green

# 209
  • Велико Търново
Имам малко отпуснато време,докато сеньор Чемширов не ми изгаси лампата и затова набързо ще отговоря на Роси Simple Smile
Питаш майките,които работим/лично аз върху себе си/ как се справяме с домакинството -ето ти една тема страшно полезна е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=204836.0.След като се разделих с чистачката си тя ми беше като ангел спасител.
Божидара има 16 зъба Peace

Айде хлопнаха ми мандалото Sad
Спокойна нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт