С шарени балони, торти и купони МАЙската дружинка посреща втората си годинка!

• 19 645
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте!
Аз пребивавам у нас нелегално, че не ми се стои в тая болница да се психирам само. Днес излязоха генетичните тестове и са добре. Слава Богу!!! Само тъпата ми захар се покачва  #2gunfire ама ако трябва на зеле и зелен фасул ще я изкарам тая бременност... предстои ми среща с ендокриноложката да видим какво ще излезе.

Коси вчера затвърди позицията си, че детската не я харесва и това е! Баща му го завел с надеждата да може да иде на работа, но нашичкият и 2 ч. не изкарал... сега сме в размисъл как ще я караме с тия два предиобеда, в които аз не мога да го гледам  Rolling Eyes

Виф, много се зарадвах, че майка ти е по-добре. Дано е било само временно. А тая "снаха" какъв човек е  Shocked

и последно, но далеч не по важност искам да пожелая ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички рожденници!

Люба, много любов и страст на вас!

# 181
Защо Руми какво е станало защо не е искал да седи там?

# 182
Здравейте!

Казвам се Росица и моето малко слънчице Илиан е роден на 2.05.2006.
Доста често ви навестявам тайничко,но искам да съм част от хубавата дружинка тук Simple Smile
Ще се радвам ако ме приемете. БЛАГОДАРЯ ВИ Simple Smile

# 183
  • София
роси, добре дошла  Hug Simple Smile

руми, от коя болница забегна? Laughing Party

# 184
 Честит Рожден Ден,на всички рожденници до сега! Желая им безгрижно дество и много увмивки!

Срещата мина много приятно, надявам се скоро пак да се съберем и да дойдат повече мами!
    Рядко пиша и чета по диагонал,но нямам време за компютъра, но не съм ви забравила и ми е кофти,че не съм редовна!
   Ради си става все по палав!
   Пожелавам успех на всички,които имат някакви проблеми и вскички болни да оздравяват Praynig
  Честита годишнина, Любае все така да се обичате и разбирате!
    Добре дошла Роси!

# 185
Честит рожден ден на патерица на Евка и останалите рожденички!!    bouquet  bouquet
Честита годишнина на сем.Кабрански!Мноого любов и една розова новина скоро да има  Grinning

Добре дошла на новата мама и Илиян!
На Руми и на Змейка, и майката на Виф стискам палци да оздравяват!
Руми голям кулинар си ,браво!!   bouquet
шуши-не можах да те позная  Shocked браво и на теб
Кажете сега къде е била Юл.Кънчева и защо аз нея видях  Grinning

# 186
  • Русе
   Мимозка, ето снимка на Юлиана Кънчева и Шуши - от рожденния ден на Марти:
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=245148&photo=2

# 187
Честит празник на Вики!Весели игри и дни!
Виф,радвам се че поне малко си се успокоила и скорошно завръщане на майчето ти Praynig
Мимоза,много си ми сладка,като все нещо не си доразбрала Heart Eyes
Добре дошла на новата мама и детенце Илиян  bouquet
Пейзи,отделяй ни по някоя минутка -да сме в течение какво става с вас(а и снимчици да пуснеш)
Руми,стискай зъби и сваляй пустата му захар!
Гичо,много са ти сладки "важните софиянки" Grinning
Пастичка,не се ядосвай и притеснявай за глупости-важно е да ти е здраво детенцето,всичко друго се преглъща Simple Smile
Анна,много са ви хубави празничните снимки,а и тортичката е една кукленска Heart Eyes
Лека нощ от нас и утре весел и щурав ден на дечковците!

# 188
Честит Рожден ден на Вики! Да е здрава, обичана от всички и много щастлива!

Много са сладки снимките. Ева е като кукла с тази розова рокля. Ани, изглеждаш много добре.

Недке Simple Smile Ми той този сладур има на кой да се метне. Голям калпазанин е (в хубавия смисъл на думата) - точно като майка си  Laughing

Така съм се смяла с някои снимки и коментарите към тях Simple Smile Много сте хубави Simple Smile

Виф, много се радвам, че майка ти е при познати. Дано повече няма кризи и да се прибере скоро при вас. Вземи някоя позната или приятелка ако трябва да караш до София. И аз не обичам да карам и все мрънкам на мъжа ми, но като се наложи - трябва.

Руми, дано захарата ти да спре да се покачва. И да изкараш една лека и безпроблемна бременност.

Лека нощ

# 189
Мимето -мерси,аз все не съм разбрала,чела -недочела  Laughing
Велиса,аз тая година мога от сега да се номинирам пак в една от категориите си  Grinning
Честит празник и на Вики   bouquet

# 190
Дано да ми се приеме закъснялото "ЧРД,Вики!" Heart Eyes Hug  bouquet-да е жива и здрава и все така чаровна/пък мама да я показва по-начесто,че да следим ние докъде се е разхубавила Grinning/
И сега навреме идано да не ме изпревари някой7
Честит рожден ден на Жули,Румен,Марто,Мони,Ана,Ивет и на близначките Ребека и Мериян/дано мамите на последните пет сладурчета поне да ни четат,нищо че не пишат/-да са живи ,здрави,игриви,щастливи и поносимо пакостливи!-кой каквото си хареса да взима и да бяга Mr. Green А,ето и за прекрасните им мами,основни виновници за съществуването на тия прекрасни дечица:

Айде,лека нощ и чакам снимки на торти,деца и красиви мами Wink

# 191
Честит Рожден Ден на Жулката, Румката, Марто и Мони, както и на другите малки рожденици, за които не сме чели напоследък! Да са здрави, щастливи и да имат чудесно детство!

Ето един виртуален подарък:

А това е специално за Жулката:

# 192
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА НАШИЯ СКЪП ПРИЯТЕЛ МАРТИ! Пожелаваме му от все сърце да е здрав, послушен, малко по-щур и разговорлив!
Честит рожден ден и на баща му Виктор! Да е жив и здрав, много късмет и успехи!

Честит втори рожден ден на Жули! Да расте все така послушна и чаровна!
Честит втори рожден ден на Румен и Мони! Палаво и весело детство!

# 193
Честит рожден ден на Жули, Румчо, Марто и Мони! Много здраве, неизброими мигове радост и поне толкова щастливи усмивки от предстоящите прекрасни поводи!

Дени, честит рожден ден и на мъжа ти!   bouquet

# 194
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖУЛИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИН, РУМЕН И МОНИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /на патерици/ НА ЕВКА И ВИКИ!
НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ БЕЗГРИЖНО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С ИГРИ И УСМИВКИ!

За мамите:

Общи условия

Активация на акаунт