Майчета 2005 - Тема 111

• 25 253
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Смяяяяяях,  Joy Мартеа, образ си голям! Ама не се притеснявай, един ден ще стане като по учебник!

# 121
Всички ме бъзикат, че трябвало да си купя и аз тротинетка, малко по-голяма от тази на Теа, айде, максимум мотопед. Щото щом на моята въшка не мога да й свикна с габаритите, какво остава, ако си бях взела нормална кола. Аз със собствените си габарите не мога да свикна, де, вечно съм посинена - я се ударя в някоя врата, я прегърна някой ръб.
Ама аз съм си виновна - и двата пъти усетих, че нещо не е наред, и двата пъти можех да си спася колицата - но аз не - газ. Усетих ги пустите кофи, ако бях спряла, всичко щеше да е ок. Тъпа, та тъпа. А горкото дете, като се приближим до нашата улица, си запушва ушите. Звукът от издиране (вече така познат Whistling) е наистина много дразнещ.
Все пак за всички вас, милички мои пешеходки и шофьорки, има едно успокоение - Мерка Габарита се подвизава само в Банкя.
Като слизам по към София, ще пусна съобщение 3 дни по-рано в Държавен вестник.

# 122
Мерка, а защо не ходиш с колата на работа? Няма ли да ти бъде по-удобно?

# 123
  • София
Ками, Ники е много сладка, но няма как да си спестя, че ти направо се разхубавяваш с всеки изминал час. Браво на такива майки Heart Eyes

И аз същото исках да кажа. Страхотно изглеждаш, Ками!

Аз съм доста ядосана, тази сутрин загубих 50 мин да дойда на работа, платих 12 лв за такси и на всичкото отгоре в таксито си забравих диетичното кексче, което си бях направила.... а даааа, и изоставам яко с един проект с краен срок понеделник.
Ще ходя някъде да се гръмна.

# 124
Мерка, а защо не ходиш с колата на работа? Няма ли да ти бъде по-удобно?

ще ми бъде, но гражданската ми явно няма да може да покрие щетите.
Ох, наистина ми е много ниско шофьорското самочувствие вече. Баси - за 5 дни 2 пъти. Ми няма такъв случай ooooh!

# 125
Бе не се излагай, правиш едно автокаско и смело по пътя, ще видиш, че ще се отпуснеш много бързо.
Аз в началото карах само в Перник и на извънградски пътища, за София забрави.
И един ден една се виждам с една приятелка на Плиска, тя ми показва новата си кола, казва ми да се кача да я видя, вика "айде запали сега, я хубаво си запалила да ме закараж до Мосю Бриколаж и ме прекара през кръговото на 4-ти километър, което е кошмар. Отвсякъде хвърчат коли, аз я питах как да мина, тя ми казва "ще се мушнеш между колите" Laughing Голям стрес преживях, но това ми беше бойното кръщение, оттогава нататък не ме е страх от нищо Laughing

# 126
  • София
Мартеа  Joy Joy Joy Голям си образ!  Joy Нищо, ще се научиш, само не си губи чуството за хумор  Hug

Мен ме е страх да карам, защото там до където трябва да стигна може да не успея да паркирам  Rolling Eyes

Камий, изглеждаш страхотно. Личи си, че партито е минало добре

# 127

Мен ме е страх да карам, защото там до където трябва да стигна може да не успея да паркирам  Rolling Eyes

И аз имах същия проблем  Laughing Обаче откакто сгънах калниците и събрах огледалата във вратите на гаража в опити да прибера колата, вече нямам такива притеснения  Grinning Ама и се научих да паркирам, де. Поне в гаража  Laughing
Мерка, тренировки му е майката  Wink

# 128
Диана, аз точно заради липса на каквито и места за паркиране около работата ми, продължавам да ходя с автобус Tired Много е гадно, колите са наджвъчкани почти една върху друга и като застане срещу мен някоя кола, няма как да се разминем. Crazy

Направо ми се реве от съжаление към мен самата - типичната жена-шофьор. Пфу.

Онзи ден карам и без да искам позасякох един тип без да искам. Embarassed Мъжът ми се обръща към мен с нескрито учудване що правя глупости, а аз му казвам "Тоя човек като ме гледа, че съм жена, на всичкото отгоре и блондинка, ако и разбере, че съм и бременна, ще слезе от колата да ми благодари, че не съм го отнесла направо." Laughing

Аз ти препоръчвам да караш много по извънградските пътища, за да свикнеш с колата. И винаги, когато имаш възможност, да се упражняваш в паркирането, ако паркираш на спокойни места, пробвай на задна (много по-лесно е, между другото), прибирай я хубаво, абе върти гумите, докато не ти хареса позицията на колата. Или не срещнеш някоя кофа Laughing Hug

Между другото, като почнах да карам, имах един голям проблем - като пусна волана с дясната ръка, за да превключа скоростта, и колата ми отиваше  в някаква крива посока. Голям смях, не мога да превключвам и да карам в права линия Laughing И голям зор, докато свикнах, мъжът ми ме караше да карам само с една ръка, а другата да я държа на скоростния лост, та да свикна и в резултат на това и до ден днешен не мога да карам по друг начин Laughing

Извинете ни за шофьорското отклонение. Embarassed

# 129
  uraЧестито на всички малчугани, които съм пропуснала!Да са живи и здрави!!!  ura

Мерка, да ти кажа честно посмях се за твоя сметка Laughing....нема се плашиш Stop-така се става шофьор....
Камий, наистина изглеждаш страхотно Hug!
Августа, много са хубави очилата....я кажи какво стана с имотите?

И мойта пикла въобще няма апетит....следобед ще ходя до аптеката да и купувам нещо....до сега пи Киди фарматон, но грам не и подейства....да знаете по-лошо от злоядо дете няма....за половин час едва успявам да и вкарам 3 лъжици в устата и яденето приключва....и каката беше злояда, но в сравнение с Иса беше цвете....

# 130
  • Mediterraneo
за половин час едва успявам да и вкарам 3 лъжици в устата и яденето приключва....

Уф, и моята е така. Всеки ден готвено, супа, а онова не иска нищо. Преживява на домати, краставици, салата от зеле и моркови, ябълки, банани, кренвирши, колбас, маслини, кашкавал. И мляко, кисело и прясно, в промишлени количества. Вече спрях да готвя Crossing Arms Тази седмица дори от детската кухня взех и за Силия- да я накараме да яде заедно с бебето на сестра ми. Е, не и не!
Днес до момента е изпила 500 мл прясно мляко, изяла е половин банан и 1 краставица. Сега ми опява, че ика порция( от изброените по- горе неща). Та така.
Снощи партито на Силия мина чудесно- много гости, много подаръци, много игри. Тя е много щастлива и като я питат как мин партито, отговаря- Просто страхотно  Laughing Очаквайте снимки  Peace

# 131
  • София
Ема е на периоди - и друг път съм писала, но по-скоро бих казала, че има апетит. Обича манджички, салати, прясно мляко напоследък само по един път на денонощие, 300 мл., най-много обича паста - по-всякакъв начин, аз често правя,защото нямам време за по-сложни неща, просто я обожава, с доста чесън (всичко с чесън и харесва).

Аз успях да отложа сдаването на огромния проект за края на другата седмица, отдъхнахме си малко. Ако наисина решим да пуснем статия в Капитал за него ще ви пусна линк естествено. Голяма работа пада.

# 132
Здравейте момичета Hug
Не съм ви забравила и мислено съм с  вас  Heart Eyes, иначе никаква ме няма  Embarassed
Искам най- искрено да честитя рождения ден на всички проспусната от мен дечица!Да си ви живи и здрави, най- вече здрави и много щастливи дечицата  Hug
Ние не сме добре...ама никак...имахеме си татко по празниците /аз май от Великден не съм Влизала тук Cry/ беше тук за 2 седмици...ходихме на Бяла- беше страхотно, докато децата не се разболяха и оттогава все лекарства...имаха конюнктивит май от пухчетата- Теа от 2-3 май кашля...пихме 100 сиропа щото само дъгичките и били зачервени и от вчера е на Антинитоик с гнойна ангина...Лора я следва...баша им замина в неделя и той болен...вчера и аз се предадаох...ама само малко...имах бучка в едната гърда, ама успях да се оправя...милото ми Лори свърши дпобра работа за 3 дни почти всичко изчезна...една вечер така ме встресе че се помислих че няма да оживея...не съм изживявала подобно нещо...Теа лежеше до мен//, в опити да заспи, а Лори я бях приспала вече и като започнах да треперя няма спиране 20 минути...Теа се уплаши миличкото...ама не мога да спря...не знам дали беше нещо свързано с бучката или с настинката, но какво мисли ми минаха през главата...най0 рано щеше да ни намери татко ми в другия ден следобед в 3 като взема Теа за гимнастиката...миличките ми сладурчета...не знам какво прайват без мене...ако се гътна...все гадни неща около нас...РД на ТЕА още не съм мислила...нямам и настроение,,,баща и няма да е тук...пак саминки...моят баща заминава след 2-3 дни и даже следобедната гимнастика ще сме 3 в 1...голям купон...Лора няма намерение да се храни с нищо друго освен с кърма и сериозно се замислям  да спра кранчето..не защото ми пречи но нищо друго не яде...и няма начин да намалим кърмениеята...как си спряхте кърмата...???не съм се решила окончателно но го обмислям...събирам инфо...Теа е във някаква фаза на тръшкане, кривене...не иска и да ходи...може би защото е и болничка...у дома е аптека имам по няколко сиропа, мазила, хапчета, капки от всичко по много...баща ми се шегува че няма празно рафтче по секцията- в момента имам 2 лепенки с имената на децата, на които е изборено всчико оето трябва да пият...купон ви казвам...Теа не иска да яде...нормално заради налепите в гърлото, ама вчера и малкото което хапна на обяд го повърна И ТО върху мокета в деткста, днес на ред беше колата- детската седалка, тази под нея и мен и себе си...извинете ме..ама трябваше да се разтоваря..освен това сме на 6  Laughing
Гушки на всички ви...Лори беше очарована от басейна, ама трите ходихме точно 1 път...и така...ще изгрее слънце и на нашата улица някой ден надявам се...ходихме и по банките с мъжо да видим за кредитите..за жилище...ами подигравка е голяма, лихвите са отчайващи...а агенцията за имоти си вдигаше цените на имотите, от които се интересувахме с хиляди в евро на вас...и така,,,отказахме се засега...
ГУШКам ВСИчКИ малки сладури и техните прекрасни майки...не съм ви ЗАБРАВИЛА, наистина, просто прекалено ми се събра напоследък и на нищо не мязам...и дънките ми хлопат..знам че за някои е хубаво, но вече стана прекалено  Sad
Имам много да чета, но няма да е днес...свеки взе децата за час, аз слизах да дозичистя колата и имам да мия чинии...Надявам се е има по- малко, даже никак болнички и всички сте изкарали страхотно рождените дни  Hug

# 133
  • Варна
Честито на всички, които съм пропуснала да поздравя.  bouquet
Камий, да ти е жива и здрава Ники.   bouquet Много натъжена рожденичка. А ти си много красива с тая нова прическа.
Иви, кураж миличка. Ще се оправят нещата и при вас. Иска ми се да ти дам съвет да отделиш ако е възможно малко време и за себе си. Двете малки принцески имат нужда от теб здрава и пълна със сили. Поне отиди на лекар. Hug
Мартеа, при теб май нещата с колата се развиват с гръм и трясък Hug Наистина трябва да пробваш на някое по-малко оживено място да потренираш малко. Ти и сама си знаеш де. Аз дето не съм шофьор съм тръгнала да давам акъли.
Гуш, стискам палци. Ще успеете с проекта, не се съмнявай. Ще четем за вас във вестника.
Да се похваля Embarassed, че успях втори път да стъпя накриво на същия си крак. Явно има някакъв проблем там със ставата, защото нещо взеха да стават много на често тия навяхвания. newsm78

# 134
Влизам набързо да честитя на всички мъници навършили три! Да са ви здрави и умни и палавки  Hug

Нещо много се уморявам в офиса и като видя РС и ми се отщява  Tired.

Мартеа споко ще свикнеш и на габаритите. Само ен спирай да караш  Peace .

Хубав събото-петък  Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт