Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 234
  • 892
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Здравейте,Дюкеси! smile3503
Славка,вчера беше без нет.Та пропуснах врещенето.Така е,като забравям да си плащам.Сега платих до края на годината. Mr. Green
Да взема да се похваля малко...........20 кило падна. newsm47 УРААААААААА!!!!!Айде една лееееека мексиканска вълничка,по тоз случай. Whistling
И маминка от три дена е на нашия режим.Днес падна и вторият килограм при нея.Зарибих я,нЕма начин. Mr. Green
Мишленцееее, Hug Hug Hug
Много се радвам,че видях и Танич,туй дупе ми липсваше.
И сега,много хора ми се губят.Аби,Спасдиди,Фенси,Слънчо,Фоли,Деатка,Волна,Ябълчицата зелена,кИде сте брЯЯЯЯЯЯЯЯ?ШЪ рИвЪ  newsm45
Днес съм си в къщи и ще ви дебна. smile3530

# 556
Добро утро на всички. Успешен ден и много свалени кг. Аз днес нямам минус , но вече съм решила да се меря на края на всяка седмица- с сигурност ще мърда кантара няма къде да ходи. Мисля малко и да сменя режима 1/1 поне една седмица да се пораздвижат нещата- поне така се надявам . Айде целувки на всички

# 557
  • Варна
slave, браво  newsm44 newsm44 newsm44, яма бягай че почти те стигнах / с 20 -тото кг. /
ros4enka, драго ми е да те "видя " newsm51
Хрисула и Вери, аз само вметнах , че някои пием Кола и не ни се отразява  Grinning. Затова и допълних, че си е до човека.  Сладкиши не си правя често, защото като си направя палачинката сутрин и не ми остава разрешено количество трици за после. А сутрин не мога да ям сладко, трябва да е нещо соленичко.   bouquet

# 558
Да се отчета и аз:
1. Прочетох книгата
2. На режима съм от 29.04.2008 г., старт 65 кг, цел 50 кг. До момента свалени 3 кг.
 newsm44  newsm44
пп: Само да кажа, че има една газирана напитка на минерална вода Хисар с различни аромати е и не съдържа никакви въглехидрати, много вкусна и евтина.

# 559
Вики, браво момиче smile3501! Чудесен резултат! Никоя "диета" не може да го направи, при това без глад, а със задължително ядене newsm68 newsm44!
Росченка, мила, аз не се шашкам, ами просто започвам да се ориентирам какво да ям и какво да ограничавам. Всеки път качвам след салатите.  Ако ме видиш какво количество си приготвям за едно ядене, ти ще се шашнеш. Трябва да мина на други зеленчуци и в умерени количества. На мен, например, Кола лайт не ми пречи. Изсмуквам 2 л. за 2 дни. Така, че всеки трябва да прецени как организмът му понася и преработва различните "манджи".  Heart Eyes Hug
За Славето newsm18  Tada  bigdance2 newsm18 newsm74!

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 12:16 от Зарибената

# 560
Дижонка, благодаря за отовора

аз съм на режима вече почти 3 месеца - стават 3 на 20-ти
кола не съм пила заради резервите ми към аспартама
но вчера мъжете ядоха сладолед и за да не го мисля си взех 1 кола и хоп ... изненадка

ми няма да се пие повече явно

иначе да си се похваля
в сряда се оказа, че трябвало да бъда на някаква важна среща
започна се с един обилен обяд и приключи чак към 22ч с още по-сериозна вечеря

за радост имаше достатъчно режимни неща
обядът беше салати и ястие по избор - разбира се избрах рибата пред спагети -  треска със сос от бяло вино и без картофи
вечерята беше с предястие салата и пушена сьомга и основно ястие телешки стек - с пържени картофи в разни интересни форми (прескочих ги, ама трудно), да не говорим за десерта - панакота с боровинки (там гребнах 1лъжичка все пак)
колегите добре си пийнаха, аз в моята чаша с вино само си топих устните
ама изпих поне 4л вода за този следобед

само плодовете и сладкишите, дето колегите ги дъвчиха цял следобед, ми дойдоха в повече, ама си имах някакви горчиви бонбони без захар та се успокоявах с тях

та въпреки дребните прегрешения от по една хапка съм много горда, че устоях и не се поддадох, както би станало преди няколко месеца

лека работа на всички, които отрабптват днес

# 561
Момичета, какъв подсладител има лайт колата в БГ?

аз вчера за първи път пих кола и на кутийката пишеше - нов подскадител - сукралоза + ацелсулфат, 0 % въглехидрати

с какво е подсладена колата в БГ?

приятна събота

Аспартама е забранен в много държави Peace . Явно живееш в една от тях Flutter . А в България не е и съответно си го слагат на почти всичко (просто е по- евтин Tired )

Орелия, засега само на уше, че да не чуе Гявола, ама май ще те поизбутам от пейката  newsm47 .

Евич, много се радвам, че ти е харесало кексчето Hug. Само да те предупредя: води до пристрастяване Crazy

djani ,   bouquet

Приятен и отслабващ ден на всички Grinning

# 562
  • Пловдив
Азпартама не е забранен официално v нито една държаvа. но е наицтина доказано vреден.
най-безvреден е захарина. Кока кола ежегодно използvа 2 тона азпартам за произvодзo.

# 563
  • Пловдив
Розика, и аз харезvам тези напитките, озобено Лимон.

# 564
Розика, и аз харезvам тези напитките, озобено Лимон.
Peace
Ще трябва да прочета дали съдържа аспартам, че ей сега прочетох една смразяваща кръвта статия за него и честно не знам как ще се откажа от сладкото.

# 565
Здравейте и от мен !!! Няколко дни не съм влизала във форума , защото с малкия бяхме в болница. През тези дни , макар и притеснена , не наруших диетата. Имах съмнения за една пуешка  шунка , но ....Нямам време сега да прочета новата тема и затова пожелавам успех на всички Simple Smile
Вещи благодаря , че ме включи в табличката   bouquet

# 566
  • Пловдив
не v тях няма азпартам.

# 567
Аспартамът е забранен в доста държави, Нинкис, но в Бг не е Simple Smile
Защо не си редактираш стария пост? по-удобно е и се пести местенце, иначе стават няколко един след друг от един и същи човек  Peace
Поли, няма да чуе, ама аз чух Simple Smile)) Hug айде бутай се при 5-ците! стискам палци!
prysila Heart Eyes взаимно е Simple Smile
Росчо и Дени  lovekiss  и мн здраве на Старата Загора. вече ми домъчня Simple Smile не пробвах 1/1, но от днес съм на 2/7 , да пробвам 1 - 2 седмици и ако не ми е ок, ще му мисля.
Ниночка Sad надявам се, че вече всичко е ок и дребче е здраво.

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 13:22 от ros4enka

# 568
  • Пловдив
Роз4енка, тоvа за позта трябvа да ми го бязниш по-подробно. не разбрах... как да го редактирам:)

# 569
Момичета, кокичета Hug Hug Hug
Аз днес си направих страхотни палачинки (с малко помощ, не сама) Mr. Green
Успях и да ги обърна, без да се разпаднат Joy
станаха много вкусни, сложих си вътре изварка на дядо Либен и резени пуешки жарен бут Whistling
хапнах и кисело мляко, а пък вода вече съм изпила над 1 литър #Crazy
Много целИвки и прегръдки на всички ви пращам Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лек и отслабващ на всички

Общи условия

Активация на акаунт