Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 141
  • 892
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро и от мен.
Лени, отколко време си 1/1? Аз смятам една седмица да направя, почнах в петък. Ако качвам ще се гръмна Tired

Купих си дънкови къси гащи и 3/4 клин за вкъщи, много съм доволна. Гледах и един уред за стягане на бедра, чудих се доста, мъж ми каза вземи си го , аз не си го взех. hahaha
Видях и котлона, дето maggieto показа - ма много грамадански, няма къде да го сложа, пък и то за цял отбор може да сготвиш в него. Ще търся нещо друго.
Търся си и масажен диск или някакъв механичен масажор, някой ако е виждал в по-големите вериги да свирка.

Sagittarius., браво! Някои момичета свалят в ПЗ, вкл. и аз, в началото  bouquet
Боби Hug
Кри Heart
Дорче hahaha И мъж ти

Пожелавам ви хубав ден, аз започвам да чистя. Rolling Eyes

# 676
Добро утро ,днес правя два месеца с Дюкан ,много съм  щастлива  newsm44 и доволна  baloniче съм с вас момичета ! newsm20 newsm51  love001

# 677
  • Варна
Добро утро на компанията  Grinning
Радвам се на всички вас успели момичета и приветствам новите попълнения !  newsm51
Ставам сутринта и след кафето и дюканската палачинка, която си разделям поне на две /и за обяд да я включа/ се чуствам много добре !
Продължавам да се чудя дали да си остана на плануваните 10 свалени, които още не съм достигнала или да продължа - липсват ми само плодовете, а скоро нашата череша ще узрее, а е една вкусна .... newsm53
Ако се премине към трета фаза по някое време и продължиш по режима след колко време би могло да се повтори на ново целия цикъл да кажем за още 5 кг или е най-правилно да ги продължа сега и да мирясам  hahaha
Между другото талията ми е минус 10 ; бедрото -4, но пък и бюста е - 6  Rolling Eyes
Желая ви много минусчета ...
Успех !!!  Two Hearts
и поздравче от мен    http://www.vbox7.com/play:648c65f4

# 678
Добро утро, момиченца! smile3503

Леля ви се появи за да се похвали с поредното свалено кило! newsm53

Не съм чела назад, затова честитя на всички с някакъв повод! newsm51

Приятна и спокойна неделя!

# 679
# 680
Здравейте дружина,
Набарах компа свободен и бързам, защото после детенце като го завземе и аз трябва да се подмазвам за да прочета тук там нещичко.
Гледам има месечинки. Честито и смело напред Фен
А кои се оплакваше от липса мъж, вдигай главата, моя вечно е в командировка /мразя рекламата на Пиреос банк, дето не спестявали истината - оная с мъжа в командировка, говорещ по телефона колко много му липсва семейството, а в заден план едно изваяно женско телце под душа  smile3515 smile3514 НЯМА ДА СТАНА ТЕХЕН КЛИЕНТ  #Cussing out
А МОЖЕ БИ КАЛЯВАМЕ ЛЮБОВТА СИ ..... newsm48

А сега да ви питам, незнам какво ми става. Вчера спрях да броя колко пъти съм обядвала, вечеряла. Мислих си, че това е временно явление, но днес нещата започват от тъмни зори. Първата ми закуска беше в 6ч /събудих се ужасно гладна/, втората в 8 ч. ,е и току що направих 3 закуска.  Виждате ли нещо ненормално в това, че аз не знам какво точно да мисля....
Проверих кантара вече няколко пъти - все още е на мнението си от вчера, ама да не вземе да го промени, че тогава  #2gunfire

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 10:52 от ros4o

# 681
Добро утроооооооо  Hug
Ей, няма такъв режим обаче ...  goodscale Още -1 кг днеска.. как стана тоя номер не го разбрах.. Ама никак не се сърдяяяяя  Mr. Green 3 кг за 2 дни, туй като 1ва фаза ми действа тая 3та олекотена бе  hahaha
Айде, 2/3 от пътя е изминат..  Twisted Evil
Шестичките да се насместват малко,  че ида идааааааа  smile3508

# 682
Добро утро,
Лени, Hug щом не си доволна върни се към стария си режим
Крикри Hug
Не съм,Byrne,Ми ди Hugчестито намаление
Ори Hug аз си купих страхотна скара,не е много голяма ,но пък върши прекрасна работа Peace
Росчо, Hugот два дена съм като тигрица омитам количество  храна + бисквитки Mr. Green
 това го отдавам на факта ,че в момента съм на П3.
Духиии Whistlingбравос  Laughing

# 683
Добро утро и от мен! Grinning         Аз вече ще взема да се похваля- минус съм 2 кг.     Simple Smile     От няколко дена се колебаех ,дали да се хваля или да чакам ,но в крайна сметка реших да кажа ,че току виж докато чакам съм свалила още някой друг кг  и ще има много да се хваля,затова малко по малко по добре. Heart Eyes      Много съм доволна от резултата до сега ,нито е много бързо ,нито- бавно,ее можеше малко по бързичко,но....и така е добре. newsm10      За сега чао от мен, аз отивам да си оправя табличката.                                           Приятна неделя пожелавам на всички и много минусчета!  :hug:newsm49

# 684
Здравейте и от мен!Вчера навърших солидните 28 г но ме нямаше да почерпя/а и съм толкова боса в качването на картинки ,че най-много да срина компа/.На кантара вече не се меря-смисъл никакъв ,установих че на обиколки съм свалила бая.
 МЦто не идва вече половин месец и вероятността за бременност се увеличава,което може да обясни задръжката на кила.И отгоре на всичкото се разболях .Гърлото ме боли,спи ми се, кокаляците са ми като разглобени.
След малко отивам да посрещам детето от зелено у-ще да ми светне малко като го видя че се поболях без него/бъдеща свекърва/.
Оплаках се .

# 685
Здравейте мацки, днес кантара показа -700гр, което окончателно ме сложи при 7-миците  newsm44 newsm44 Снощи бях 79.5, днес 78.8  : newsm47 Днес ми е 4 ден П, но може би...малко съм истинала, а пък и бъбреците не спират да болят....та незнам от какво е, но е супер  Crazy
Добре, че ви има вас - не спирате да ме надъхвате все повече. Приятен неделен ден

# 686
Здравейте, момичета
Фен честита месечинка - пожелавам ти бързо постигане на целта  и задържане на килограмите   bouquet
Честито на всички с минусчета   bouquet
Няма по-голям кеф - пия си кафенцето на спокойствие в приятна компания, хапвам си палачинката и се наслаждавам на хубавата сутрин. По едно голямо  Hug на всички.
При мен нещата са си както трябва - хапвам си, пийвам си и си отслабвам. Много от хората около мен вече забелязват разликата - една част от тях се радват, друга завиждат, но мен не ме интересуват мненията на всички.
По въпроса за колежките не знам, но имам една случка с колегата. Отивам в понеделник сутрин на работа, идва той правим кафето при което той отбелязва "днес си по-слаба от петък"  Joy Joy Joy .
Приятен ден и много усмивки  Wink

# 687
Здравейте:)Имам един въпрос,мисля си известно време да карам 1/1,дали ще имам резултати или ще са минимални.Нещо много ми идва 5/5.Моля да ми дадете съвет.Лек и слабеещ ден Hug

# 688
Добро утррооо! или по-скоро добър ден Embarassed Whistling
Духи, браво, тия дни са дни за сваляне Simple Smile Hug
Нуш, айде да ти е честито липсващото килце Hug
Ми-ди, айде и на теб Hug
Byrne,  smile3501
Sagittarius, честито намаление! Hug лек път!
Лени, ДениКали също ми се оплака от 1/1... Явно не е мн ефикасен...поне не при всеки.
Росчо, аз също няма да съм им клиент -  smile3515  Joy
Орелия, честити придобивки  Hug Аз напоследък не съм си взимала нищо... ще трябва да променя нещата, та да си вдигна малко настроението Simple Smile
Фен, честита месечинка! Hug
Кри   chef   Hug
Софич hahaha браво за минуса!  Hug Лекувай се!
Мон, честит рожден ден със закъснение!   Gift иии направи тестче...
Айде аз отивам да се къпя   bath1  и да наготвя малко Simple Smile
Целувам ви и като се включа след час-два...да видя мнооого минуси! Laughing

# 689
Здравейте, вкючвам се и аз. от 07.05.08 съм на режима следя ви , прочетох и книгата , започнах на 78кг (165см висока и 20 год.) днес съм 76кг ,мисля да изкарам колкото мога повече на ударния режим ,ест. не повече от 10 дни , целта ми 58кг. искам да се лиша от точно 20 кила и вече успявам , вече е малко тревиално но и аз ви благодаря благодарение на вас почнах и както историята на всяка втора и аз съм пробвала какво ли не, и съм изчела и доста "диетични" книги, дори и уш невероятния Майкъл Търмант но досега нищо.....
Хував лек и пълноценен ден и много "-" ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт