Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 185
  • 892
  •   1
Отговори
# 660
Ори, не съм те забравила, както и всички останали, но тези дни ми е нещо сдухано, болногледащо и отслабващо  Mr. Green
И какви мъжОве, пак се раздават, по никое време  hahaha

# 661
За всички отслабващи!
http://www.vbox7.com/play:2a0fc3d9

# 662
Зеленко, твоите колежки ми напомнят за моите, с тази разлика че аз не съм и искала да ме забелязват и тази година изумлението беше пълно като казах че съм 10кг по-лека от миналата година преди пролетта, да не говорим че постоянно си имах подмятания ,че все съм на диета и все дебела си седя. Тази година ме забелязаха чак като свалих още 6кг, а знаеха че съм на диетата---ама на мен ми е смешно.
Важното е, че си ги изумила и най-сетне са се предали пред очеизваждащото.
Я ела сега си вземи мъжа, дето ти го поднесоха и празнувай.

# 663
Славеееееее,ето ти гледаййййййййй Whistling
http://www.vbox7.com/play:296756f3

# 664
  • Пловдив
Вещииии,за теб.Тоз път нЕма да се излагам. Mr. GreenПък е и по твоята специалност.
http://www.vbox7.com/play:16484425
И за да не се хабиш,ще се самонакажа. smile3538 smile3538 smile3538

Помня тази серия Simple Smile А артистът наистина свири, имаше клипове с негова група. А в "Джийвс и Устър" има няколко момента където си свири на пианото и пее.

# 665
  • Universe
Здравейте  среднощно 

Оплаквам се - при мен ритъмът 1/1 не работи
Всъщност работи,  #Cussing out #Cussing out #Cussing out ама в посока покачване на килограмите 

Едно малко утешение    специално за задръжащите   bouquet  bouquet    bouquet  / newsm78 Всъщност става и за трета фаза - там агнешкото е разрешено Peace /

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:Е-та - Съдържание:    Модифицирано нишесте; Аспартам - най- опасната добавка към храните; Подсладители; Маргарин; Транс мазнини; За растителните мазнини; Натриев глутамат (MSG); Умерено и с прясното мляко; Обобщение за Е-тата; Е-тата в нашите храни- страховито/   http://georgievi.atspace.com/eta.htm#с

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 02:12 от lenny_pld

# 666
  • Варна
Вещииии,за теб.Тоз път нЕма да се излагам. Mr. GreenПък е и по твоята специалност.
[

Кхъ-кхъ, туй с пръстенцата е моята специалност, Славе.
Аз имам нещастието да съм на репетиции във вторник и четвъртък, разбирате ли ми мъката  Sick. Ако не е ставало дума, образът на д-р Хаус и на мен ми е мноу любим.

Аз всъщност мислех да не пиша тази вечер, че много почна да ми личи една грозна истина - мъжът ми си заспива сам напоследък...  Blush

Обаче, като се спомена Кри, реших да потърся един специален (в най-хубавия смисъл на думата) поздрав: Sting: Shape of my heart

# 667
Добро утро сладурани,

черпя по едно кафе

Снощи тук пак хубавци са се показвали аз съм изтървала.
Вещи, този дето не го даваш да ти кажа, че сега ще му се насладя пълноценно в последната серия на д-р Хаус Wink
Нещо не мога да следя темата напоследък, затрупана съм с работа   Embarassed, иначе съм режимна, но нещата започнаха да се забавят при мен, т.е. инвестирам си продължително, май е крайно време да взема да включа някакъв спорт ooooh!.
Пожелавам ви хубав ден!

# 668
Здравейте! Днес ще ми е втори ден от ПЗ! Ще си готвя мусака от тиквички! Вчера си смлях кайма от телешко в къщи и имам и тиквички, а снощи правих желирано кисело мляко със степче! Беше върха! И аз подобно на Вещи пека на парти грила и става и никога не слагам мазнина, дори като пека и на другите! Не съм наясно с витамините! Пиех редовно мултитабс, но реших да почина! След известно време, около седмица мисля пак да почна!
Желая на всички лек и отслабващ ден!

# 669
Здравейте,

най накрая заковах на 83 след голямо колебание последните 5 дни.

# 670
  • София
Добро утро, момичета! Hug Hug Hug
Аз съм съвсем изостанала с темата, дано днес наваксам!
Да ви предложа още 2 рецепти, които не са от темата, може пък някой днес да ги пробва  Laughing звучат страхотно  Laughing
Салата с миди и рулца от раци
http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/05/10/%d0%a1%d0%b0%d0% … 0%bb%d0%b5%d0%bd/
Скаридени кюфтета със сладко-кисел сос
http://dukanskirecepti.wordpress.com/?s=%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D1%80 … D1%81%D0%BE%D1%81
Плюсовете се "оттекоха", слава Богу! Laughing
Желая ви слънчева и усмихната неделя, пък аз дано да смогна с темата!

# 671
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро и от мен!  Hug

Мерси за кафенцето, екстра ми идва!  Peace
 Виждам мъже сте си размятали, надявам се сте ги употребили, да ги ползвам и аз.
 Днес да се похваля кантарът отново е на 65, което ме радва, но пък не знам дали и утре ще е така ама ще си стискам палци.
 Айде лек и отслабващ ден на всички!  bouquet

# 672
ПрЮвет и от мен, хубава неделя, с много минуси за всички!
Карам доволна трета фаза и не се шашкам от увеличението на кантара -то не са салати...

# 673
Добро утро, кльощавелкииии!  food010
Днес пътувам, не знам как ще я карам без вас два дни! Май се пристрастих... Ще бъда в абстиненция сигурно, ама ще наваксвам като се върна.
Вчера ми беше първи ПЗ ден и уж бях решила да не се тегля често-често, ама пусто любопитство - намерих си предтекста, че трябва да знам как ми се отразяват зеленцуците, и се удивих - свалила съм още 0.800 кг!!! Никак не е зле! Макар че след омлетче със спанак на обяд ми стана доста тежко. Не от спанака, от количеството! Няма да си сменям линийката, та да не се автоурочасам случайно. Следващото ми теглене ще е след 5-те ПЗ, че да е по-ясно какво се случва.
Обичам ви и ще ми липсвате мнооооого! Целувам ви всички   love001
P.S. Не издържах. Смених си линийката.

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 11:00 от Sagittarius.

# 674
Добро утро и от мене  love001
Да се похваля, за два дни свалих килограм и сега съм 71кг. newsm44
Изтървах снощи раздаването на мъже, но и аз искам. Мъжо го няма 4 дни и ми е скучно Laughing
Весел и слънчев отслабващ ден!

Общи условия

Активация на акаунт