Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 127
  • 892
  •   1
Отговори
# 750
Помагайте Hug какъв подсладител да си купя?????? Thinking

# 751
  • някъде там
amerie,благодаря ти много  bouquetТова доста ме успокои,че седи едно сварено и ми намига,а мен ме е страх да го хапна

# 752
Moмичета, отивам на кафе, а нямам какво да облека... newsm45
Всичките дрехи ми стоят като чували...ясно,е че трябва да си подменям гардероба Mr. Green
Мъжо дано отпусне някой лев Twisted Evil

# 753
Белла грабвай мъжлето и на шопинг Laughing

# 754
Сиера, не се тегли в средата на деня - нали си яла, пила - всичко е в стомаха ти Laughing
Орелия, а за този аватар какво ще кажеш Wink, само малко накриво ми стои - т.е. не е в средата, поправям го, ама той с характер излезе hahaha

# 755
 Ниночка, Суитли ултра - течен.
Момичета , от антидепресантите се отслабва.Но след като ги спреш се качва много, защото имам чувството че организма се опитва да си навакса всичко, което е изгубено и неизконсумирано.Настъпва вълчи глад.Но ако менюто ви е режимно , мисля че няма да има напълняване, дори напротив.
А за хомеопатията съм за , но има сериозни сривове в централната нервна система, които едва ли би могла да излекува. Crossing Arms
Амери, тенкс!!!

# 756
Момичета, антидепресантите не са витамини, за да обменяме мнения, щом се налага- да се пият, а пациента сам преценява при какъв специалист да иде и понеже темата е деликатна, предлагам да не я обсъждаме повече Peace

Помогнете ми, как да центрирам това дупе да излиза в средата newsm78

Аз също ползвам суитли - течен и на таблети, доволна съм...

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 16:15 от Боби1973

# 757
Белла Hugбегай на шопинг- при това приятен
[Ниночка/color] използвам течен подсладител-СУИТЛИ
deni_kali smile3501 и за в бъдеще да те радва кантара Peace

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 16:07 от rivela

# 758
  • Oslo,Norway
привет на вси4ки
преди малко се завърнах бях малко в извънградска
и познайте какво беше първото нещо което направих като се прибрах
ДА РАЗБИРА СЕ КАЧИХ СЕ НА КАНТАРА и съм толкова доволна че просто няма накъде повече от това -1 утре сутринта ще видим дали няма да е още -0.500 защото все пак е 16 ч.
хахах направо съм на 7то небе newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
не ми остана време да ви прочета но на всички които празнуват  love001 smile3525аз засядам да ви чета

# 759
аз пък не мога да си сложа снимка или картинка освен качените,не знаязащо и ги намалявам и пак не става newsm78 newsm78 #Cussing out
ПОМАГАИТЕ Wink  bouquet

# 760
Относно триците, Дюкан наистина пише да се започнат в 3та фаза, но при проблеми с 00 се започват още от 1ва фаза така, че не се терзайте, който както му е угодно.
Ей тия трици ме побъркаха и аз да ровя  Crazy Четох много внимателно и според мен ги въвежда задължително от 4 етап : "Новото указание предвижда един ден седмично до края на живота си да спазвате режима на чистите белтъчини и да добавите към тази основна мярка още една, още по-проста - всеки ден да приемате три супени лъжици овесени трици". А по-нагоре пише, ако имате проблеми с 00 да си правите тричави палачинки (например) - за 1 и 2 фаза и да ядете пълнозърнест хляб (не бял), защото съдържа трици - за 3та фаза, но не е казано никъде, че е задължително за всеки ден  Rolling Eyes
Както и да е.
Не че аз не си ги хапвам  Mr. Green Но това е, което прочетох в книгата  Rolling Eyes
baci триците  Joy сега разбирам таз новост   Joy Joy Joy
От дни не съм влизала. Сега това е първия пост, който чета. Моята позната в провинцията е имала известно време застой. Спряла е триците и отново започнала да сваля. На режима е от 8 месеца и вече е свалила 20 килограма.
harmony_broken, как де не те помним  Wink ros4enka, еее.... Боби1973  Laughing , ninkis, Дижонка и Орелия поздрави за преместването в по-лека десетица Simple Smile) slave с това темпо... май вече си се свършила Simple Smile),

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 16:25 от baci

# 761
Боби, намали повечко от допустимото снимката, за аватар  Peace
Ниночка,аз ползвах течен "Суитли", сега съм на "Хуксол", но ми се струва, че не е толкова сладичък  Laughing
п.с.Ивон, браво за резултатите, и дано винаги така се чувстваш  Peace

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 16:21 от amerie

# 762
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Тъй като вече почти месец и половина съм на режима, реших да си направя профилактични изследвания, за да видя дали всичко е наред. Е, всичко е повече от перфектно.  Peace Аз съм си с висок хемоглобин, но сега даже е 155.  #Crazy Mr. Green Хем бебето ми е на 7 месеца, кърмих до 6 месец и мислех, че организмът ми се е изтощил от бременността и кърменето. Добре ми се отразява Дюкан спор няма.  Joy Е, холестеролът ми е над границите, но нали все пак било нормално, защото по-време на диетата циркулирал в кръвта или нещо подобно, триглицеридите са доста ниски. Браво на чичко Дюкан за чудесната диета!  smile3501

Реших да споделя с вас хубавите резултати, защото преди време имаше някакви провокации в темата по въпроса, доколко режимът е полезен. Тъй че пак повтарям - на мен лично режимът ми се отразява чудесно.  Peace

# 763
Боби Laughing Намали px, под 200 да са и ще се събере Laughing Но пък дали ще се вижда какво изобщо пише hahaha
Мон, ама и ти нищо не каза - при всеки е строго индивидуално как ще му се отрази дадено хапче, било то антидепресант или хранителна добавка или каквото и да е. Simple Smile Аз съм пила, спирала, не съм напълняла, отслабвала съм /всичко това в различна последователност и цикличност!/  и не мога да кажа  "от тях е".
Та призовавам без категоричност относно каквито и да е лекарства, всеки да си слуша доктора, а ние да не мътим водата, защото това е сериозна работа.

Ивон Peace Подобна е и моята кръвна картина Simple Smile И съм меко казано доволна.

# 764
Орелия,  Laughing
Бачи,а като ги е започнала пак какво е станало?Та това са 20-25 гр. на ден, дали влияят толкова много, че да се задържа...да взема и аз за известно време да ги спра newsm78

Общи условия

Активация на акаунт