Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 128
  • 892
  •   1
Отговори
# 735
Верея. Трябва да гледаш съдържанието отстрани на кофичката.

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 15:47 от Боби1973

# 736
Аз си взимам кисело млеко на Верея със калций.

# 737
  • София
Аз пък ям Култура и Герма  Joy
007  Hug за втори път те виждам на балкона, а ане пишеш! Ей, момиче, загуби се! Слизай долу, съседке, и разказвай! Вече трябва да си в четвърта?

# 738
Нали Култура има повече мазнини Thinking

# 739
  • София
Дали има повече мазнини или просто са по-коректни като описват съдържанието - не знам. На мен ми харесва повече. Всеки яде това, което му допада повече. Стига да е 0,1%. Peace

# 740
sofi4 Пробвай палачинката с две лъжици прясно мляко,става като истинска и въобще не залепва! Peace

rivela Честити три месеца,имаш страхотен резултат!Поздравления!   bouquet

chocolate}}} Добре дошла!   bouquet Много нережимен ник............. Joy Joy Joy
Триците може да ядеш от началото на режима,скоро имаше дискусия по въпроса.Какаото не е препоръчетелно,може по-малко но не много често........ Whistling
Въпроса с млеката също е много дискутиран,аз ям само Култура,свалям добре,освен това от скоро на опаковката й пише,че съдържа само млечна мазнина 0.1% - ама не ми се вярва много......... Mr. Green
Боби1973 Ако питаш за канелените бисквитки,стават супер,като ореховки са на вид и на вкус не са лоши.......... Crazy

# 741
И на мене Култура по-ми хареса, но се отказах от него заради каузата Laughing

# 742
Привет, банда фиданки  Hug
Нели, нямам снимки, но и нета ще ми спрат довечера, така, че пон./вторник, съм на линия   Grinning
Моя минус се увеличи, още 0.700кг, са в историята  Grinning
Отивам да дочета, че съм изпуснала доста  Embarassed
п.с. И аз в последно време съм само на "Култура", действа си режима, не се шашкам от мазнините  Grinning

# 743
Здравейте !

Петяя, съветвам те ако не е много зле положението  да се обърнеш към хомеопат , от тези антидеприсанти наистина само се надебелява, а  хомеопатичните дават  добри резултати и при такива състояния, без поражения. Не съм пила такива лекарства, но имам поглед от една приятелка, която така се оправи.

Много смело изказване! Ако това им е свойството на антидепресантите, би трябвало да ги предписват на хората нуждаещи се от напълняване. И много смела хвалба на хомеопатията.
Конкретно Сероксат е много добро и чисто лекарство, да химия, но си върши работата за нещата, които трябва да лекува. И се предполага, че докторът на Петяя знае колко зле е положението, не е добре ние да я съветваме  какво да прави. Peace

# 744
Привет момичета мили Hug
Аз също съм пила няколко години антидепресанти и мисля че пълнеенето не е то тях а по скоро от депресията или психическото разтройство.Аз страдах от паническо разтройство и съм пила Лексотан и след това Деанксит, слава богу от няколко години не пия вече, но само благодарение на психотерапевт и на мен самата.Който не е страдал от това нещо няма и ни най-малка прадстава какво нещо е. Cry

# 745
  • София
мазниславаfingerscrossed

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 16:42 от зИленкУтУ

# 746
Привет момичета мили Hug
Аз също съм пила няколко години антидепресанти и мисля че пълнеенето не е то тях а по скоро от депресията или психическото разтройство.Аз страдах от паническо разтройство и съм пила Лексотан и след това Деанксит, слава богу от няколко години не пия вече, но само благодарение на психотерапевт и на мен самата.Който не е страдал от това нещо няма и ни най-малка прадстава какво нещо е. Cry

202uu Peace

Амери, браво златна!  bouquet
Боби, хубав аватар Hug

# 747
Здравейте  Wink
след 2 дни П съм много зле  Sick вие ми се свят, боли ме главата и ми треперят ръцете
вече ми е много трудна тая 2 фаза / бях в 3та около 2 седмици заради същите оплаквания/ Sad и се чудя как да ги сваля тия 3 кг
дайте съвет  Praynig

didi1960
и нашата  Mr. Green май няма да й простя  Joy

vili bets как да не им завидиш на тия мъже  Crazy

# 748
така.. по средата на втория си ударен ден. кантарът показва, че не съм свалила нито грам, даже напротив, в плюс съм  /електронен е Sad а бях толкова стриктна  Cry
иначе по ваш съвет пих кафенце - по принцип не пия - и се чувствам доста по-добре   bouquet
няма да се отказвам, само се чудя колко дена да са ми ударните, при цел минус 6 кг. сега съм .. към 61  newsm78

# 749
Честити месечинки на ФЕН и Ривела  Hug
 newsm59 на патеричка, на Монннн, с най-добри пожелания   bouquet
Даанито, браво на колегата  Peace Колко малко, му трябва на човек, понякога  Grinning
Илонитка, аз си хапвам, и по 4-5 яйца дневно. Не много често, но нямам проблеми и за това съм така смела  Grinning
Нелко, гледам си позаслабнала  Hug Честито  Grinning
Габка-сладка, аз правих 6 дни - ударен ( мислех, за 10). След 4-тия, не свалях.
Белла, и аз така мисля, че Дюки Ша ми прости, дано съм права. Но, ще се боря със зъби и нокти, да си задържа кг.
Мазнислава  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Орелия, честити ти гащи  Hug Да се фотнеш, със тях  Naughty
Кри, по-добре ли си вече? Имаше болежки скоро?
Цоци, Сънчето, се поизгубиха, и доста хора още  Sad
За редуването, аз от влизането във втора фаза, си карам на 5/5.

Общи условия

Активация на акаунт