Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 130
  • 892
  •   1
Отговори
# 720
Аз да ви кажа, че днес съм си вкъщи и реших да си направч прословутата палачинка. Не съм сигурна, че се справих  newsm78 3суп.лъжици трици (едро смляни), едно яйце и една лъжица извара. Стана гъстичко, сложих го в тефлонов тиган и така. Стана малко дебела - шероятно защото беше много гъсто тестото. Извинявам се за смотания въпрос, ама рових рових и..... Tired Бихте ли дали малко акъл, и кексчето в микровълнова ли се прави?  Hug

# 721
Ще черпяяяяя, днес навършвам три месеца с режима ,често казано въобще не усетих кога минаха ,толкова ми пасна това хранене hahaha hahaha hahaha

# 722
sofi4 пробвай палачинката със следната смес - 1 яйце , 3 лъжици трици и разреждаш с прясно мляко - да се получи гъстота като смес за палачинка. Изливаш в нагорещен тиган - можеш да го подмажеш с мазнинка леко и да я позабършеш със салфетка. Нататък действаш като при обикновена палачинка. С  всеки следващ опит ще става все по - вкусна   chef
Ривелкаааааааааа , чакам снимки  Whistling

di_p  варианта ти да ядеш сладко по време на режима е единствено да ползваш подсладител. Има различни видове и марки , някои май не ставаха за топлинна обработка / губела се сладостта / Аз лично не ползвам никакъв подсладител . Сметаната можеш да я замениш с нискомаслено прясно мляко

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 13:52 от Nelly82

# 723
Здравейте  Simple Smile
От днеска съм Дюканка и се надявам да ме приемете във вашите редици  Simple Smile  Имам няколко въпроса - мога ли да ползвам подсладител за кафето си и какъв да бъде?Взех си на Кенди,пише,че е на протеинова основа. И мога ли да слагам растителна сметана,защото е невъзможно да намеря нискомаслена?

# 724
Здравейте и от мен Simple Smile Съжалявам , че не мога да се включвам по-често, но проблеми..... BlushПовечето дюканки отслабват в дните П , а пък аз отслабвам в дните ПЗ и не мога да си обясня защо? Важното е ,че отслабвам и благодаря на момичетата , които ме накараха да почета всичко , което са писали LaughingУспех и дано довечера пак да се включа Laughing

# 725
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте  Simple Smile
От днеска съм Дюканка и се надявам да ме приемете във вашите редици  Simple Smile  Имам няколко въпроса - мога ли да ползвам подсладител за кафето си и какъв да бъде?Взех си на Кенди,пише,че е на протеинова основа. И мога ли да слагам растителна сметана,защото е невъзможно да намеря нискомаслена?

Подсладител може, само да е без разни -ози (фруктоза), сметана не може, може да си слагаш малко мляко в кафето и не само там де, но да е до 250 мл на ден.  Peace Успех!

# 726
Стана обяд докато успея да седна и да видя какво сте сътворили. newsm79 wash newsm64
Фен , честита месечинка  newsm51
Росчо , това с апетита ми е много познато тези дни и аз съм все гладна ,нали още си чакам МЦ-то та са ме връхлетяли разните му там хормони и хормончета и не се стои край мен.Вчера си напазарувах режимни нещица и сега съм "ламя". smile3521
Много минусчета днес , браво момичета Духи-Пухи , андичара , софи , лапа smile3501 smile3525
Моннн , честит рожден ден на патерица , здраве , щастие и любов ти желая newsm59  ura
Нели82 , разликата  е огромна , браво smile3521
Ривела , честита месечинка newsm51

# 727
Мон, честит рожден ден на патерица! Hug
Фен, честита месечинка! Simple Smile
Росченка, ще ходим заедно на шопинг, ако искаш! Hug
Петяя, Сероксатът е много хубаво лекарство, ако го пиеш за първи път имай предвид, че в началото ще ти се спи. Пила съм го доста време, вкл. и по време на диетични режими - не влияе по никакъв начин. Да не вземеш да решиш, че не сваляш от него, ако недай боже нямаш силен старт в началото Simple Smile
Илонитка, няма да се натровиш от 2-3 яйца.
Росчо, тази скумрия в собствен сос проверила ли си я хубаво дали няма добавена растителна мазнина? Че една такава консерва още се подмята из къщи, купена февруари месец. Grinning За многото ядене - всички  имаме такива периоди, не се шашкай.
Нели и по- закръгленка ми харесваш Peace
Духи, честито намаление Hug
Белла, браво Peace Не е много добре да си променяш целта обаче. Дюкан изрично го подчертава. Но пък ти си решаваш как се чувстваш добре.Simple Smile
Мазнислава, стискам ти силно палци! Flowers Four Leaf Clover Hug
Ривелка, честити три месеца! Heart
di_p, става подсладителя, сметана никаква не може.
sofi4,моята палачинка винаги става като питка и така си ми харесва.

В момента готвя телешкото с Ескуиза на Кри. За първи път ще ям Ескуиза, до преди няколко седмици не я щях, ма вече ми е време да разнообразявам, струва ми се  Whistling
Та направих малко снимки, ако стават за нещо ще ги покажа.
За обяд правих пилешко бонфиле с карфиол, някаква тотална измислица, ще пусна рецепта, защото стана вкусно. Снимки - тц, изяде се скоростно от мен и мъж.

# 728

Подсладител може, само да е без разни -ози (фруктоза), сметана не може, може да си слагаш малко мляко в кафето и не само там де, но да е до 250 мл на ден.  Peace Успех!
Мерси за бързия отговор   bouquet  И имам още един въпрос,дано не съм досадна  Blush, целта ми е да отслабна 12 кг - от 62 на 50кг, колко трябва да продължи ударния период?

# 729
di_p ,мисля че пет дена са достатъчни за ударен период Peace
Монси,честит рожден ден,на патерица  Hug и честито тримесечие
Нели,Бермундез,Ори,благодаря ви   Hug

# 730
Здравейте и от мен, момичета! От вторник (06.05) и аз прилагам режима на Дюкан. Днес ми е последния ден от ударния режим - общо стана 6 дни, утре ще видя колко кг съм свалила Simple Smile Обаче имам няколко въпроса, доста четох по темите и ми направи впечатление, че   има противоречиви мнения относно това дали да се ядат овесени трици от самото начало. Някой по-запознат ако може да ми каже  newsm78 Освен това в темата за рецепти на места е включено какаото. То позволено ли е? И последен въпрос засега - има ли разлика между ефикасността на режима в зависимост от това коя марка нискомаслени кисели млека ползвам - Култура или Верея. Тъй като  съм чувала лоши неща и за двете марки и вече се пообърках  ooooh! Мерси предварително за отговорите и ви пожелавам успешен режимен ден  newsm10 smile3525

# 731
ООООООООООО Ривелито, честито!Добре че го спомена , че щях да го пропусна!Честито и на мен и на още няколко момичета, които започнаха на същата дата!
Благодаря ви за пожеланията!
Сънчееее, где изчезна?

# 732
Шоколад,триците със сигурност се ядат от първият ден на ударната фаза - в книгата не е упоменато изрично, но има едно-две изречения, в които Дюкан предлага да си направим тричава палачинка за закуска в ударния период.Какаото да е нискомаслено и в трета фаза.За млякото - едното е наистина обезмаслено, другото е с добавени растителни мазнини и е пълномаслено, момичетата хапват и от двете, никой не се е оплаквал да му пречи това с добавените мазнини, аз лично ям наистина обезмасленото.

Кекса в МВ е откритието на годината за мен, пробвах всякакви варианти и се спрях на това да го приготвям с яйце, по 2 с.л .пр. и кисело мляко, аромати всякакви и 3 с.л. трици и естествено бакпулвер.

Моля, да ми каже който е правил бисквити - стават ли като истински на вкус и плътност, че следобяд умирам за нещо сладко с кафето  chef

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 14:38 от Боби1973

# 733
Здравейте !

Петяя, съветвам те ако не е много зле положението  да се обърнеш към хомеопат , от тези антидеприсанти наистина само се надебелява, а  хомеопатичните дават  добри резултати и при такива състояния, без поражения. Не съм пила такива лекарства, но имам поглед от една приятелка, която така се оправи.

rivela , честита месечинка, постигнала си много, пожелавам ти само "- " до постигане на целта.

Добре дошли  Hug на всички новички момичета и успех, сигурна съм, че ще сте доволни от постигнатото след време.

# 734
Шоколад,триците със сигурност се ядат от първият ден на ударната фаза - в книгата не е упоменато изрично, но има едно-две изречения, в които Дюкан предлага да си направим тричава палачинка за закуска в ударния период.Какаото да е нискомаслено и в трета фаза.За млякото - едното е наистина обезмаслено, другото е с добавени растителни мазнини и е пълномаслено, момичетата хапват и от двете, никой не се е оплаквал да му пречи това с добавените мазнини, аз лично ям наистина обезмасленото.
а кое е наистина обезмасленото от двете млека?

Общи условия

Активация на акаунт