Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 131
  • 892
  •   1
Отговори
# 705
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте,искам да попитам може ли да се яде мед?
Може, но само над 1кило на ден, по-малко - не!

# 706
Ами понеже никъде не е упоменато,затова питам,в повечето диети е разрешен,даже препоръчителен към чай.

# 707
ЗАБРАНЕНИ ПРОДУКТИ:

ВСИЧКО, КОЕТО НЕ Е ПОСОЧЕНО КАТО ПОЗВОЛЕНО, Е ЗАБРАНЕНО, напр.:

Олио и зехтин
Захар
Всичко тестяно
Мюсли
Мед
Ядки
Маслини
Слънчогледови или тиквени семки
кафява тръстикова захар

Това е цитат от линк на първа страница на темата. Някой не е чел  Joy

# 708
Здравейте всички  Hug и хубав почивен ден   bouquet

Здравейте,искам да попитам може ли да се яде мед?
Не, не може, медът има много полезни качества, но е въглехидратна бомба и поне в този режим няма място.Може да се използва подсладител обаче   bouquet .
Разрешените режимни неща са на първа страничка, това е пълният списък. Успех  thumbsup .

П.П.Nelly82  , писали сме едновременно : ))

# 709
Благодаря на всички за отговорите.

# 710
момичета имам питане,гъби от коя фаза мога да ям и соеви кълнове може ли(правя една страхотна салатка с краставица,морков и кълнове)но не смея сега когато сам на режима newsm78...помагаите моля Wink

# 711
  • Пловдив
Аз няма да препращам към линкове, просто ще цитирам първия пост (отново част, защото ако е целият е изключено да привлече нечие внимание и да се прочете)

ЗАБРАНЕНИ ПРОДУКТИ: ВСИЧКО, КОЕТО НЕ Е ПОСОЧЕНО, КАТО ПОЗВОЛЕНО Е ЗАБРАНЕНО

Олио и зехтин, захар, всичко тестяно, мюсли, мед, ядки

Пантерката, гъбите от 2 фаза, към зеленчуците спадат при нас, кълнове не може.

# 712
Айде пак  с цитат да отговоря  - Зеленчукът може да е всякакъв - краставици, марули, броколи, зелен фасул, домати, репички, брюкселско зеле , праз лук, ГЪБИ .
Кълнове не може  Peace
Абе момичета , що не четете да ви питам , а ?  Thinking

# 713
 Здравейте и от мен.При мен най добре действа 3/5.При това свалям в ПЗ.Правя 3П и 5ПЗ.Когато съм на протеини свалям много малко или задържам.Щом мина на протеини и зеленчуци килата се топят.Незнам защо е така.Явно при всеки организъм е различно,но по важни са резултатите.От 1.04.08 съм на режима и до сега резултата ми е -8кг.Започнах от 69.Много съм доволна,а и изобщо не поглеждам към слаткото.Преди това не можех само с един бонбон,а трябваше да унищожа цялата кутия.Неможех да се контролирам.Сега е различно ,самата аз немога да се позная.Научих се да закусвам,никога преди не го правих, а карах до обяд на кафе.Когато се прибирах омитах всичко на среща ми.Този режим ми деиства чудесно.Желая ви много минуси,а за меда неможе.

# 714
Здравейте фиданки-сладуранки Crazy
Гледам, много се хвалите с минусчета-ха да са ви честити и смело напред!  bouquet
И аз да кажа че след едноседмичен застой, най-накрая кантара показа 56 кг.  newsm44.т.е-толкова колкото си бях поставила в началото за цел. Wink.Още малко и влизам в трета.
Забравих и друго да се похваля-незнам защо...дали от диетата, или от водата, която пия в промишлени количества или пък заради мазилото на Нивея, но искам да ви кажа че нямам грам целулит!!!!Е, аз по принцип никога не съм имала много, ама най-вече се забелязваше по бедрата и малко по дупето, ама сега хич нямам!Вери хепи съм! Crazy
Айде лек ден от мен и много усмивки!  bouquet

# 715
Добро утро, красавици Hug
Аз днес се чувствам добре и поотслабнала, сигурна съм, че имам минусчета, но ще го карам и утре П ден и после ще се премеря и похваля Crazy
Закусих 2 палачинки, мисля сега да си направя 1 мляко със степче... Мнооого го обичам това мляко със степче Whistling
Лек и отслабващ ден желая и мнооого Hug и Heart Eyes от мен  bouquet

# 716
  • Пловдив
Белла,  поздравления!   bouquet Тъкмо щях да ти казвам, че си постигнала целта и виждам че е 54, а аз имам спомен за 56  newsm78

# 717
Белла,  поздравления!   bouquet Тъкмо щях да ти казвам, че си постигнала целта и виждам че е 54, а аз имам спомен за 56  newsm78
Вещи...  bouquetАми главно така реших, заради тлъстинките по корема...а и си гледах едни стари снимки от преди 4 год, когато тъкмо се запознаме с мъжо,а тогава бях 54-55 кг.Та така...малко предадох г-н Дюкан, който казва, да не се лакомим още да отслабваме, след като си изпълним целта, ама мисля че 2 кг.ще ми ги прости! Joy

# 718

Поздравявам всички минусчета   bouquet

А да ви кажа, днес ми е 9ти ударен...много съм впечатлена от тоз режим....

# 719
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Леле колко новички да се присъединили Simple Smile
Зеленко,  много добре си се ориентирала да пуснеш цитати по-горе, дано повече от момичетата се зачетат в тях.
Аз чета книгата за втори път, мякар предния път да бях много внимателна и все намирам нови неща в нея Simple Smile
Започнах работа и нямам много време да пиша и да чета, да готвя още по-малко и .... пак се върнахме на пилешкото. Вече започна да ни писва, ама нема как - риба мойто мъж не яде, а телешкото ни идва по-скъпо ...
Лекичко задържам, но предполагам това е от хормоните, които бухам всеки ден. Мъжо вече е -10кг. Simple Smile
За сега караме още на 5/5 - започнах да свиквам и не бъркам дните Simple Smile

Видях, че е имало дебати относно триците, само че ние така харесваме кексчетата - правим различни варианти, че просто не знам как бих се отказала от тях Simple Smile
На солените слагам най-различни подправки - последно сложих такива за луканка, ммммм, няма да ви разправям как изчезнаха за отрицателно време Simple Smile
Сладките пък са козуначените, само че аз поизмених малко рецептата на Фоли и слагам 10 яйца, 2 бакпулвера, 1/2 кофичка кисело мляко, 22-24 лъжици трици (аз смесвам пшенични финно смлени и овесени - едри 1/1, 3 супени лъжици течен подсладител Хуксол, ромова и лимонова есенция по две пищовчета от тази на Д-р Йоткер. От тази смес излизат 2 форми за мъфини, които пека на 190 градуса 25 минути.
Не съм сложила рецептата в темата за рецепти, защото тя е на Фоли, а аз съм направила малки корекции, но стават прекрасни и миришат на козунак. Дори "излъгах" и свекъра ми да яде от тях, макар, че той пита мъжа ми от толкова трици сутрин като става дали не цвили  Joy Той много обича да ни майтапи Simple Smile

За подфорума на форума - чувствам се добре и теста ще е на 14-ти.... Simple Smile Стискайте палци, че вече нямам търпение да го препишкам и да видя двете чертички  Embarassed
За сега съм си на диетата. После (ако има човечета в мен), мисля да мина в трета фаза. Четох, че Мишленцето е добре, но месото не й понася. Аз много обичам месо, надявам се да мога да премина на трета олекотена фаза и да се пробвам - ако не да отслабвам, то поне да не надебелявам много и да качвам на корем основно Simple Smile
Мишленцееее, пожелавам ти да си най-красивата и сладка бремелинка  Hug
За фолиевата киселина, аз пия откакто съм започнала стимулацията.

Орелия, Цоци
, много ме кефят постовете ви, така ме развеселяват

Леле, аз не пиша, не пиша, че като започна, нямам спиране Simple Smile Дано имате време да изчетете всичко, което съм написала Simple Smile

Целувки на Вещи и на всички, които си мислят за мен. Съжалявам, че не споменавам много имена, но никак не съм паметлива по отношение на тях - помня цифри, но имена - тцък. Какво да го правиш - сис админ .... Simple Smile

Сънче, къде си?

Нещо Мама Веси ми липсва  Embarassed
Добре, че беше този форум, за да се намерим пак с нея - учили сме в една гимназия и бяхме приятелки. После се позабравихме за известно време....

Общи условия

Активация на акаунт