Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 107
  • 892
  •   1
Отговори
# 810
ами ако е така.....живота е страхотен  Hug
обожавам сърца и наскоро бях на едно заведение правиха страхотни сърца на скара бяха мнооого вкусни и май мога да изкарам само на 1-ва фаза така  Mr. Green
благодаря за отговорите ви зарадвахте ме много!

# 811
здравейте и от мен.След две седмици ми е бала,ползвах много диети.Сега мисля да мина на тази.Аз тежа 49кг,но проблемните ми области са талията и корема все пак не въви да съм със шкембенце правя коремни преси но не спада кой знае колко.Имам няколко въпроса доколкото разбрах за по малко сваляне на килцата 5 дена съм на месце(само пе4ено или на скара-никакво пържено) и яйц-Нали така? следващите 5 дена(2ра фаза) съм на зелен4уци и т.н. до 4 фаза как мислите ще успея за две седмици да намаля корем4ето?и проблема с wc трябва да пия зелен 4ай,нали?а и за 1 фаза позволени ли са пилешките пържолки с подправки?Отговорете ми просто,като 4етох вси4ко което сте написали и ме вдъхновихте да опитам.Кажете ми правилно ли съм разбрала вси4ко?

# 812
49 кг и диета.. А на твоята възраст само си съсипваш здравето  Rolling Eyes
Иначе правилно си разбрала..

# 813
Благодаря, evich!
Просто се притеснявам да не прекалявам с тези подсладители и в това да е проблема на застоя на моите килограми, все пак мина много време. Да задам още един въпрос свързан с дреболиите: Щом може да се ядат сърцица, може ли тогава да си приготвяме и воденички? Благодаря на всички за подкрепата.

# 814
  • София, в полите на Витоша
Благодаря, evich!
Просто се притеснявам да не прекалявам с тези подсладители и в това да е проблема на застоя на моите килограми, все пак мина много време. Да задам още един въпрос свързан с дреболиите: Щом може да се ядат сърцица, може ли тогава да си приготвяме и воденички? Благодаря на всички за подкрепата.

Даам, и аз съм си закупила едни воденички, обожавам ги  иси мисля за утре да ги размразя  ида ги сваря .Сигурна съм ,че може, те са дреболии все пак. Peace

# 815
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейтееееее, преди Вещи да ни е изненадала в гръб с нова темичка  Mr. Green
хваля се  Mr. Green
жива съм, шавам, но по малко - щото имам много работа, и бебе, и абитуриентка, и млад артист, и мъж  Crazy
да са живи и здрави, но време лично за мен нЕма  Blush
продължавам да се хваля -  hahaha намерих приложение на желатина и копъра  Joy Joy ще пусна рецептата, като я използвам ощр веднъж-дваж, че да съм сигурна  Peace
отсега си признавам, името ще е - Салата "Бакпулвер и бясна жена"  Mr. Green

# 816
Крикри, Hugблагодаря
Цоци, Hug не се притеснявай ще падне килцето ,можеш в момента да задържаш вода.
ros4enka wavey
baci Hands Thumbsup
Пипи, Hugаз щото не си падам много по воденичките си направих от тях+сърца мусака и стана вкусна Peace
Гудииии, ще я пробваме стига да я пуснеш  Joy Joy Joyпа ако трябва и ще си бесуваме hahaha hahaha hahaha

# 817
Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес! Да са живи и здрави! smile3525

# 818
Добър вечер и от мен. Не съм писала отдавна щото ме е срам от мен......Хайде сега всички да грабват тиганите, точилките и кой с каквото иска да налага...... bash  прегреших няколко пъти за 10 дни с фъстъци и пуканки........  Banghead много ме е яд и ме е срам, ама така ми се ядяха............и без друго вече към 18-19 дни не мърда кантара; мисля сега да мина на схема 1/1 да видим как ще ми подейства. Обаче без фъстъци и пуканк де  Embarassed   Embarassed Embarassed Embarassed Днес ми е последния ден на П и мисля от утре да правя 1 на 1 , дайте ми съвет... или да си направя 5ПЗ и тогава да започна 1 на 1???? И аз не знам....
Обаче въпреки дългото задържае мога да кажа че съм свалила сантиметри, даже вече и доста хора ми казаха че съм отслабнала. Няма да се откажа и благодарение на това че ви чета всеки ден имам стимул да продължа......
Честито на всички с минусчета  Peace
Добре дошли на новите  Hug
Amerie браво на детето, а ти вчера беше яхнала метлата здраво.  Grinning Grinning
От утре и мъжа ми започва диетата, само малко ме притеснява че е с леко завишен холестерол и е на хапчета за високо кръвно, не че му е много високо, но лекар го посъветва да пие хапчета, вече година и повече ги пие......
Ами това е от мен.

# 819
благодаря, Пипи_лота  и аз утре ще си направя воденички и ще си ям е голям кеф!!!

# 820
жива съм, шавам, но по малко - щото имам много работа, и бебе, и абитуриентка, и млад артист, и мъж  Crazy
да са живи и здрави, но време лично за мен нЕма  Blush

Колежке, направо не ти завиждам- яко на пангара. Аз миналата година по това време бях точно като теб- абитуриентка , предпубертетка и бебе на 1 и половина....
Някой ден трябва да ви пусна снимки от бала на моята миналата година ,беше страхотна емоция.

Докъде сте го докарали с рокли и подготовки? И кога е събитието?

благодаря, Пипи_лота  и аз утре ще си направя воденички и ще си ям е голям кеф!!!

Аз не съм чела рецепти, но тази  идея за млечен сос с жълтък ми хареса.  Peace С подправчици и малко горчица, сигурно ще стане перфектно.

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 23:04 от Пипи_лота

# 821
На опаковките на шишетата с подсладител обикновено пише какъв е максималният прием за деня-не е неограничен.Внимавайте с тези неща - четете дали стават за термична обработка, до ?градуса, по колко за деня и т.н.

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 23:33 от Боби1973

# 822
  • Пловдив
Аз пък си мислех, че използвам много подсладител. А още не съм свършила шишето с Хуксол, което си купих миналото лято  Joy

# 823
Понеже се зачетох в рецептите, че като варят воденичките някои момичета, понякога остават твърди, аз взимам на Градус или на Амета- вторите са СЪВЪРШЕНО чисти и ги варя в херметическата- стават много по-бързо.

# 824
Амери,  friendshipблагодаря за аватара!Така е по-добре май...

Общи условия

Активация на акаунт