Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 113
  • 892
  •   1
Отговори
# 795
Цоци, заешкото е доста постно месо, не се притеснявай.

# 796
Фоли!, Кри, , Ривела, Фен!, Ели Карагьозова, Peppi, Дори!   bouquet Сън   Joy що не четеш бре момиче?

# 797
Ехоо и от менеы
Значи желатина го направих както ми писа Боби в микровълновата и стана идеално, много благодаря за съветите!
Ще си направя и тостер, както ми писа Крито, само че в други ден, че утре съм на бач целия ден!

# 798
  • Варна
Здравейте, милички! Днес по подобие на Сън и Кри, и аз съм чела-недочела. Нямам никакъв достъп до компа, че мъж ми се е захванал с някакви проучвания  ooooh! (пък компа е само един Rolling Eyes)
Остана ми време да се въртя из кухнята и си спретнах чуден десерт, как не съм се сетила по-рано и аз не знам. Предисторията му е следната: вчера варих моркови за руло Стефани и много ми замирисаха на варена тиква. Реших, че ми се е дояла тиква, ама нямах, та затова спретнах следното:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.msg7448895#msg7448895

# 799
От 4 дни съм режимна. Утре ми е последен ден от първа фаза. Сутринта кантара показа -3кг, мноооого ме зарадва. Вчера правих за първи път желирано мляко и почти не стигна до мен, домашните го ометоха. Който го е измислил, бравос!

# 800
Рали, аз подсладителя го ползвам като правя кремчета и кексчета, а кафето си го пия без нищо!
Да споделя от опита на майка ми за триците, защото тя години наред си закусва с тях! Тя не обича много-много кисело мляко, да не кажа хич! И си прави всяка сутрин - три лъжици трици, заляти с вряла вода и малко извара и солчица от калиевата!
И става нещо като попара! Аз лично не съм го пробвала, защото с киселото мляко ме кефи и като го хапна имам чувството, чеме засища и си карам до към 14 часа - до обяда!

# 801
Дорчестър, супер си!
Подсети ме,  че имам една страхотна рецепта за сладкиш с моркови и сирене Филаделфия, ще го модифицирам по Дюкански!

# 802
Е, Дори!   chef Супер си. Гледам и Лео се развихрила из рецептите Simple Smile) Евич  Wink

# 803
Момичета, от утре съм с вас. Днес цял ден ви чета, гледам снимките ви преди и след и се мотивирах страхотно. Заредила съм се с режимни храни само извара не намерих, но то в Кипър няма. Сготвих си едни щраусови сърчица със сос от обезмаслено мляко и жълтък и съм готова за утре. Имам само 2 въпроса, триците колко време да ги държа в млякото преди да ги ям, че сутрин времето преди работа ми е мн. разчетено, и зелен чай може ли, а и още нещо обяснете моля по подробно какви витамини да приемам. В момента вземам само хром по 1 капсула на ден. Моля, стискайте ми палци Hug Hug Hug на всички

# 804
houp Здравей! Витамини може и комбинирани. Триците аз не ги чакам да киснат.
Попрегледай и тук. Има го въпроса за витамини и други http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%a7%d0%b5%d1%81 … %d1%81%d0%b8-faq/

# 805
baci, благодаря  bouquet

# 806
Здравейте момичета  Laughing
Влизам само да ви благодаря, много сте мили всички, които ми отговориха (а те бяха много)  Hug
Гледам че не може да се яде и череши, е що така  newsm78. Ние днес се върнахме с една торба  Mr. Green. Аз обаче ще изчакам май да свършат и тогава започвам диетата  Mr. Green.
За камъните в жлъчката: Преди два месеца бяха 2 камъка по 6 мм., сега със зехтин и лимон всяка сутрин - са 3 мм. Затова исках да го продължа  Peace

# 807
Извинете ме предварително, но
Сготвих си едни щраусови сърчица със сос от обезмаслено мляко и жълтък и съм готова за утре.
го срещам за 2-ри път вярно че houp споменава че от утре започва но скоро срещнах друго момиче пише че си готвила пил сърца и на другия ден пак това щяла да яде,
аз четох книгата пропуснах само раздела за жени бременни, родили, кърмещи ....  никъде сърцата не са в менюто има дреболий и те са изредени кой са позволени, може ли да ме светнете кой не е разбрал аз или тези 2 девойки  Rolling Eyes

# 808
  • София
Гъбке сладка, може сърчица   bouquet
Доре Hug, много си изобретателна   bouquet Аз от доста време се чудя дали ако сложа настъргани моркови с канела в сладкия кекс, няма да стране вкусен сладкиш, но все не стигам до проба.
Евич, с екскуиза вместо филаделфия може и да стане newsm78
Какво въртим, сучем, все до яденето опираме.... Laughing

# 809
gabka_sladka ,може сърца, те все пак са само мускул.Само да не са свински.  Simple Smile

Кри ме изпреварила  Party

Кри,липсваш  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт