Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 115
  • 892
  •   1
Отговори
# 780
Всъщност ... аз съм почнала на 27.03., а не на 27.04. както писах по-горе. Моля да ме извините, но с това безработно положение, съвсем се обърках, т.е. на този режим съм от 46 дни и яко съм се отчаяла, а и като виждам хората как свалят кг....
Ще си позволя един съвет.Първо честита нова работа и Peace и недей да мислиш за режим и килограми, това доста обременява психиката.Просто свикни с мисълта ,че това ще ти е начина на хранене за неопределен период от време.Успех!
Амери Peace,браво на твойто детенце,ти вчера беше като фурия ,а днес каква приятна изненада ти поднесоха-честито Hug

# 781
Ори, на буци стана! Е сега ще направя пак, че много го харесахме и ще спазя точно както си писала!
За  ходенето до тоалет - като пиеш много вода ходиш често,  а за голямата нужда може някакъв чай да се пие! Аз лично нямам такъв проблем, но майка ми се прови сена!

# 782
Ривела, вчера бях меко казано - Фурия  afwitch
Да и е за урок  Naughty Все пак, републиканско, не е шега  Mr. Green

# 783
Желатина изсипвам в чашка със студена вода, разбърквам и го слагам в МВ за 1/2 мин. - той се надига, вадя го и директно в млякото, разбърквам и няма проблеми!

Амери,заслужават да се отпразнува - честити постижения!моят син  е на състезание по плуване събота и неделя, обикновено му дишат мехурчетата, да видим дали и аз ще съм горда майка Laughing

Всъщност ... аз съм почнала на 27.03., а не на 27.04. както писах по-горе. Моля да ме извините, но с това безработно положение, съвсем се обърках, т.е. на този режим съм от 46 дни и яко съм се отчаяла, а и като виждам хората как свалят кг....
дай и аз да ударя едно рамо - от супер бавно свалящите съм, но съм доволна, че въобще стана, това е важното, а и малко ти е останало, освен това се сваля на обиколки повече, отколкото на сантиметри, има моменти на задържане, така че - живей си живота, не го мисли режима,храни се и си свиркай!Успешен старт на новата работа - пиши утре как е минало!

Ети,гузната съвест не си заслужаваше тия тиквички и картофки, нали...дано не ти се случва друг път!Понеже излизам за дълго навън с дребич регулирам течностите - забелязала съм, че изпишквам изпитата вода след около час и пуловина и си правя сметка...

# 784
БРАВО на детенцето на Амери, това са най-големите радости в живота, поне за мене! Като някое от децата ми се представи добре, направо ми растат крила!
Съвет към Рали - няма да се отчайваш!
Виждаш, че нещата ти се подреждат - имаш нова работа, ще спазваш режима и полека- лека ще стане!
И аз не напредвам с много високи темпове, ама не се отказвам!
Кураж и ще имаш резултат!
Аз не се меря всеки ден , а на три-четири дни! И правя и спорт в къщи и не само защото стяга тялото, а най-вече разтоварва психически! Работата ми е доста напрегната и ако не е спорта, сигурно щях да си говоря сама!
Отивам да бъркам желатина!

# 785
В първата книга никъде не съм срещнала нищо подобно на това че триците се започваби в четвърта фаза, напротив там пишеше, че триците са от самото начало newsm78Аз си направих режима по този начин и съм страшно доволна от рецултата.

# 786
Здравейте, сладурки!  Hug
Нищо не съм прочела. Нямам време за нищо. Минавам само да ви се "обадя" и да ви кажа, че ми липсвате ужасно!
Целувки на всички!  Hug Heart Eyes

# 787
Monnn благодаря ти,умееш да критикуваш и едновременно да се шегуваш smile3521 newsm62 и за годините току що прочетох в книгата че ми я върнаха.Ами освен да си направя иследвания и дано не съм единствената на която режима да и влияе зле.Всъщност имало ли е такива случаи. newsm12Аз сега отивам да играем с бебчо smile3541Айде чао и като имам резултати ще ви пиша,а и като си взема кантара също smile3503

# 788
Бачи Hug   bouquet
Ето и моите от оня ден. Simple Smile
Амери, видя ли колко ти е умно детето, а ти! Ти каква си... лоша hahaha Kissing Heart
Евич, и го остави поне 1/2 час да набъбне желатина, преди да го сложиш на водна баня. И водата - 60 градуса, не повече. Или по начина на Боби, аз не съм правила така.

Сънче Hug newsm76 Очакваме стабилно включване!

# 789
Много благодаря за куража. А да питам нещо, че доста ме измъчва една мисъл :"Не прекалявам ли с употребата на подсладителя?" Има ли някакво ограничение за режима? Защото аз съм си чревоугодник и съм си направила почти всичко от вашите рецепти, за да мога да си подслаждам душата, но прекалявам ли с това, в това е въпроса?!?! newsm78

# 790
amerie, bermudez ,ros4enka ,Daanito ,Орелия   благодаря ви момичета  Hug
 newsm03

rivela ,monnnn честито ви месечинки и на вас newsm10

# 791
Много благодаря за куража. А да питам нещо, че доста ме измъчва една мисъл :"Не прекалявам ли с употребата на подсладителя?" Има ли някакво ограничение за режима? Защото аз съм си чревоугодник и съм си направила почти всичко от вашите рецепти, за да мога да си подслаждам душата, но прекалявам ли с това, в това е въпроса?!?! newsm78
Специално аз избягвам да употребявам често подсладителя,изключвам тези два дена,нещо се пристрастих към бисквитките Mr. Greenиначе за тези три месеца още не съм употребила едно шише  Peace
Сънчо, Hugнещо в последно време рядко ни посещаваш,ще има поправителен Joy Joy Joy
Фен Hug,благодаря и честита месечинка Peace

# 792
  • София
Пак съм малко неподготвена и непрочела  Embarassed ама да се включа и аз. Laughing
Честити дюкански мини рождени дни на Фен, Ривела и Монbouquet  bouquet  bouquet
На Амери честита радост и да цунка сладураната от мен.  Hug
Не видях снимките на Бермудез Sad
По въпроса за триците - освен, че помагат за 00 и че увличат калории, най-важното им свойство според мен е, че намаляват холестерола. По време на режима, какво казва Дюкан, в организма ни циркулират мазнини и де факто се храним с холестерол. Поради това според мен е от съществено значение ( и нищо в режима не е случайно), да се хапват трици всеки ден. За година режим нямах повишен холестерол, но с малки изключения съм си яла триците. Орелия отначало доста време не ядеше трици и се чудя дали поради това холестерола не й е толкова висок. Естествено трябва и да се има пред вид, че всеки организъм е различен. Peace
Евич, като си правиш кекс в МВ, опитай тостер с него, супер е! А твоето постоянство е достойно за възхищение - и в режимите, и със спорта!  bouquet
Изчетох тази тема, остават ми 20 стр от предишната  Laughing
Мернах един въпрос за корнишоните - те са сорт краставици. И във Франция са около 5 см дълги. Това, че Дюкан разрешава по една краставичка за овкусяване, не значи , че можем да ядем нашенските стерилизирани със захар и доста сол корнишони. Можем да хапваме мариновани, но да ги изкисваме, защото и те са доста солени.

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 19:22 от krikri

# 793
Влизам само да кажа едно здравейте .... зарината съм с бачкане а на всичко отгоре мъжа ми настоя вчера да отидем на купон с негови колеги (семеен купон) че и бяхме в един манастир на 150км от София ...всях като "прани гащи " ..на минерална вода до 3:30 часа нощта ( еее пред себе си имах една чаша с вино с която се чуках като компанията вдигна градуса нооооо не отпивах ) ...но май оплесках пейзажа ...освен една пилешка пържола ...ядох заешко ... разбрах че е печено без олио ...имаше парчета които много ми наподобяваха бяло пилешко месо ...и хапнах стотина грама ...
МЦ ...ми го няма никакъв ... вече станаха над 10 дни закъснение
не знам от заешкото или от загубения МЦ ...но съм днес с +1 кг ...
като буреносен облак съм ...
отивам да пиша ...тази нощ няма да се спи ..ясно е и на хлебарките у нас вече ...

ПП . даже и с риск да отенеса тиган ..но сега разгледах книгата пак ...за заешко не видях нищо ... а на стр 1 пише че може ....

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 19:27 от Цоци

# 794
 wavey отново Simple Smile
Орелия Hug ще ходим на пазар, да Simple Smile ама нали ти казах, че вече ме е срам да се движа с теб Simple Smile   bouquet
Амери Hug браво на детето!   bouquet
Цоци, може заешко Peace
Добре дошли на новичките и успех с режима! Peace
Сънн  Hug и ти ни липсваше!,  Бачи Hug Ривела  Hug Перлита Hug

Общи условия

Активация на акаунт