Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 123
  • 892
  •   1
Отговори
# 765
Боби, за сега ги е спряла. Сваля. Може да ишма момент, в който пак ще ги започне. Май наистина всеки организъм е различен. Трябва добре да се следим и да експериментираме. Имам предвид за случаите с по-тълга втора фаза.
Хе! Мишле_  newsm47 Здрасти!

# 766
Здравейте момичета,
от мойте професионални наблюдения досега абсолютно всички дюкянки които съм изследвала досега мои познати са със доста високи холестероли докато са във втора фаза на диетатаза трета ще докладвам по късно, а за сметка на това пък са с доста добри хемоглобини

# 767
Здравейте, от доста време чета всичко по вашите форуми, но днес явно отчаянието много ме е връхлетяло Sad  От 27.04. съм на този режим, но до сега съм смъкнала 3-4 кг. Какво става с мен? Къде е проблема? Уж правя всичко както трябва?! Какво да правя? Искам да сваля поне още 8 кг

# 768
Здравейте!
Два дни ме нямаше и вие вече сте преполовили темата. Браво на вас Hug
Първо да се похваля - след десет дни борба свалих упорития килограм newsm4
А сега ще се оплача. На собствен гръб разбрах , какво е да пътуваш и да си на този режим!
Изглеждаше ми лесно ,но уви . Пържолите не знаеш с каква марината са, млякото какъв % е,
телешкото беше мазно... Не искам да мисля с какво се натъпках. На че имах някакъв избор.
Чак не повярвах на очите си , като видях кантара!
Сега отивам да чета Simple Smile

# 769
Боби Laughing Намали px, под 200 да са и ще се събере Laughing Но пък дали ще се вижда какво изобщо пише hahaha
Мон, ама и ти нищо не каза - при всеки е строго индивидуално как ще му се отрази дадено хапче, било то антидепресант или хранителна добавка или каквото и да е. Simple Smile Аз съм пила, спирала, не съм напълняла, отслабвала съм /всичко това в различна последователност и цикличност!/  и не мога да кажа  "от тях е".
Та призовавам без категоричност относно каквито и да е лекарства, всеки да си слуша доктора, а ние да не мътим водата, защото това е сериозна работа.

Ивон Peace Подобна е и моята кръвна картина Simple Smile И съм меко казано доволна.
 Peace Ма чудА са и аз що сЪ обадих като и без тва мозъкът ми е отказал. Crazy

# 770
Здравейте, от доста време чета всичко по вашите форуми, но днес явно отчаянието много ме е връхлетяло Sad  От 27.04. съм на този режим, но до сега съм смъкнала 3-4 кг. Какво става с мен? Къде е проблема? Уж правя всичко както трябва?! Какво да правя? Искам да сваля поне още 8 кг
Резултатите са ти много добри и не знам защо се притесняваш Thinking Бързото сваляне на кг не е добро решение и трябва да имаш огромно търпение.Преди години отслабнах с безвъглехидратна дието до 60 кг и след като започнах да хапвам / дори без хляб и сладко / пак напълнях -можеш да видиш по линийката . Така , бързото отслабване води до светкавично наедряване и то на квадрат. Дай повече инфо за кг и височината Hug

# 771
Не се притеснявай, аз започнах от 18.04 и съм свалила 5 кг.
Май, съм по-зле и от тебе newsm62

# 772
Висока съм 1.57 м и в момента на започване на режима бях 65 кг, в момента съм 61 кг, но се боря за поне 52 кг или поне на тях се чувствам страхотно. През декември миналата година ми оперираха крака и влязох в безумна депресия, а през април ме съкратиха от работа и това ме довърши в общи линии. Може би само режима ме спаси да не кача още килограми, защото в изминалия период станах просто свиня Sad, изведнъж качих 10 кг. Всъщност не мисля, че съм излязла от депресията все още, но в понеделник започвам работа и ..... се надявам на чудеса Simple Smile . Благодаря за милите думи.

# 773
Здравейте отново и от мен.Аз днес съм доста отчаяня,защото прекалих-ядох пържени тикви и 5-6 картофа,и 2 шоко бонбона.Мисля че заради л ипсата на кантара да ме окуражава се депресирам,а с това гадене от зеленчуцитеки изварата от време на време се отчайвам,а не искам да се отказвам защото определено има резултат.Искам да попитам за годините има ли значение на колко си,има ли някакви ограничения,че четох ама нищо не намерих.И ходя през 30 ми максимум по малка нуждаа пък по голяма не.Съжалявам ако ви оттегчавам ама съм притеснена. Cry

# 774
Сиера, изчакай да мине ударния и се пртегли! Аз изкарах 7 дни и съм минус 1.5 кг! Но аз съм била на друга диета преди това  и имам горе-долу малко кг за сваляне, освен това и съм дъртичка - 43 г. Майка ми - 68 г. свали 1 кг!
Според мене , няма начин да няма резултат, само споко -  воля и търпение и става всичко!
Имам тъпи въпроси от домакинско естество!
Желираното мляко не ми стана много гладко - разбърках желатина с много малко вода и после на водна баня до като стана течен и го изсипах  в млякото и го разбърках и още до като бърках стана малко грапаво!
Нещо не правя както трябва, ако имате време и желание пишете!

# 775
Всъщност ... аз съм почнала на 27.03., а не на 27.04. както писах по-горе. Моля да ме извините, но с това безработно положение, съвсем се обърках, т.е. на този режим съм от 46 дни и яко съм се отчаяла, а и като виждам хората как свалят кг....

# 776
Ети, някой те беше завързал и ти ги набута в устата ли?Че нещо не разбрах.Ако е така да те подкрепим , ама ако сама си си ги изяла не знам каква  подкрепа и помощ търсиш.И мисля че никой тук не толерира такова отношение към режима.Все пак се иска поне малко воля.Ако не чувстваш добре си направи изследвания.Тук колкото и да те съветват не могат да те излекуват ако наистина ти има нещо.
Аз пък като се наливам с вода ходя през 10мин в кенефа.И това е нормално.Все пак бъбреците ти функционират.Аз задържам повече от месец.Успокой се и се стегни.

# 777
Здравейте отново и от мен.Аз днес съм доста отчаяня,защото прекалих-ядох пържени тикви и 5-6 картофа,и 2 шоко бонбона.Мисля че заради л ипсата на кантара да ме окуражава се депресирам,а с това гадене от зеленчуцитеки изварата от време на време се отчайвам,а не искам да се отказвам защото определено има резултат.Искам да попитам за годините има ли значение на колко си,има ли някакви ограничения,че четох ама нищо не намерих.И ходя през 30 ми максимум по малка нуждаа пък по голяма не.Съжалявам ако ви оттегчавам ама съм притеснена. Cry
Не си прекалила, споко, това не е Дюкан тъй или иначе. Thinking
След това, което е в червено - нищо не разбрах.

evich, обичайно 1 пакетче желатин се разтваря в 100 мл студена вода. Не знам какво имаш предвид под грапаво, но ако е станало на бучки трябвало е повече бъркане.

Мон Wink Hug

# 778
Здравейте момичета,
от мойте професионални наблюдения досега абсолютно всички дюкянки които съм изследвала досега мои познати са със доста високи холестероли докато са във втора фаза на диетатаза трета ще докладвам по късно, а за сметка на това пък са с доста добри хемоглобини
http://images25.snimka.bg/005825839.jpg Ето моите изследвания 25 дни след началото на режима. Тогава ядях страшно много яйца. Спазвах абсолютно стриктно режима. Никаква мазнина, само бяло месо. Сухо...., сухо..... преглъщах залците с вода. Пиех по 4 литра вода на ден.

# 779
Мацки, да почерпа
детето, изкарало два медала - сребърен и бронз, само дет го овикахме вчера  Laughing
Клуба е взел и купата, Браво на децата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт