Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 213
  • 892
  •   1
Отговори
# 255
снимки гледах до преди минутка  Laughing katyadjin, veneras, мама на кики  newsm09 страхотно изглеждате, невероятни сте, хубавици, продължавайте все така   bouquet

mariaid, потърси в магазините за детски играчки, там трябва да има и големи. Моя от такъв магазин го взех обаче така и не го въртя. За въртенето талия трябва, обаче аз с такова нещо не разполагам в момента  hahaha hahaha hahaha По-нататък ще го включа и него, за сега  си има важна роля - подпира стената Whistling

bebsi зависи от лъжицата, но следно около 11-13гря. трици има в една супена лъжица, но от помашките които имам Simple Smile ... като чета обаче Годи и Бобри1973 май и малките ми лъжици са голени  Whistling ... докато се включа сигурно са свършили бисквитките  Crazy

На минус четата  smile3521
На новичките  welcome

Някъде някой киселини спомена, и аз имам от няколко дни, до сега от както съм на режима не ми се беше случвало, днес ми е 2ри ден ПЗ  newsm78 какво да правя? Да намаля млечните ли? От прясно вече съвсем се въздържам, за това пък май повечко наблягам на изварата. Особено днес месо не съм яла, само преди малко едно пил. дробче хапнах, колкото да не е без хич. Гледам на зеленчуци да наблягам, че много ми липсват като съм на П и забравям за месото Confused Вие какво ще кажете?

# 256
katyadjin, направо ми скри шапката, изглеждаш страхотно  Peace Поздравленияяяя   bouquet
Отивам да търся снимките на veneras, мама на кики  Grinning

# 257
За срещата във Варна - ЗА !
За триците - варненки да дойдат в Аксаково да си купят  Mr. Green без майтап.
Сега да се оплача:  днес цял ден ми е лошо, боли ме корем, повръща ми се и се чувствам като натровена (бях наскоро от една водка)...едва ли е от храна...слетобеда дъних кола с лимон и малко ми олекна.
Имам голям проблем с ГОЛЯМАТА нужда...аз по принцип си имам, а сега съвсем.

И понеже поста ми е на 15-та страница...ще отслабна с още 15 кила  Joy

линк за срщата:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=291024.msg7417637#msg7417637

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 21:38 от Мисиз Дел Форси или буля Делта Дюкановца

# 258
Момичета, в Пикадили в МОЛа ходих - в София и на диетичният щанд няма трици, пообиколих магазина и никъде не видях - аз ли криво гледам или са свършили.На диетичният им щанд всъщност никога не съм виждала, моля, кажете къде да гледам #Crazy
на никого няма да се сърдя ако се посмее на този пост Sick

# 259
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Момичета, въпрос?
Имам един подопечен, който контролирам с режима - мъж с 105 кг, та е с високо кръвно от скоро и затова мина на режима, такова е и вмомента, не пие хапчета... нещо за сваляне да препоръчате??? newsm78 Embarassed

# 260
Divana, благодря ти много че си ми писала на лични,  голямо рамо ми удари, а трици още утре ще потьрся. За другите да обяснся, че вчера се включих, но на старата тема hahahaМомичета имам голям проблем с килограмите 106кг. висока сьм 165 см. Embarassed Embarassed Embarassed Понякога вдигам и крьвно, как мислите това проблем ли ще е с Дюкан? newsm78. Още нещо в момента живея в Кипьр а тук извара няма, мога ли да я заменя с нещо? Как мислите колко ударни дни да направя, не знам дали ще издьржа 10 Rolling Eyes. Ако някой може да ми препорьча режим който смята за най - оптимален ще сам много благодарна  bouquetПредварително ви благодаря Heart Eyes

# 261
  • Пловдив
Кати, за сваляне знам че чесъна действа. Но мисля, че е редно да се консултира с лекар. Ако е много високо ще има нужда от лекарства предполагам.

# 262
Привет дами,
Аз се позагубих ама с прохождащ бебок и учене трудно стигам до компа. Иначе нали ви се оплаках, че мъникът ми почупи новото кантарче и то седя месец и половина на ремонт. Е не го ремонтираха не могло. Но пък ми дадоха бележка и си го смених с новичко, него сега го крия в едно чекмедже. Иначе резултатите при мен са доста бавни  #Crazy но пък славни  Joy. Вече 58 килца остават 3 до целта. Белким до лятото ги стигна  Embarassed.
На мен ми е много ми е зле напоследък, едно главоболие, слабост, постоянно ми се спи. Не знам как ще я карам така. Докторката ме съветва да спирам кърменето... и да правим изследвания... незнам... Някой да има такива симптоми - аз все пак съм в 3-та олекотена  newsm78.

# 263
Искам да ви попитам,през дните на МЦ има ли храни,от които се чувствате по-поддути?Аз имам още 3 дни до МЦ,но определено от млечните се издувам.А вода-вода не ми се поглежда...Днес се сетих за една вкусотийка,дето ми я правеше едно време баба.Пасирах 2сварени яйца с извара и една скилидка чесън и със сместа си напълних една зелена пиперка.Получи се разкошна следобедна закуска.Може и с черно пиперче...А може пиперката да се запече.

# 264
katyadjin,

по добре за известно време да взима таблетки за кръвното, то само ще се регулира когато свали 15-20 кг и ще спре лекраствата...и наистина...лекар най-добре!

# 265
  • София
Здравейте и от мен!
Вече един месец с моя мъж сме на режима и засега резултатите са много добри(особено при него).Всъщност благодарение на него,защото той много се старае.Той готви и съставя менюто,води ме всяка седмица на пазар в Метро и въобще много се е ентусиазирал.Много го хваля,ама е добричък!И понеже ще седне да чете след мен темата,да го поздравя,че днес имаме годишнина от сватбата Heart Eyes!!!

# 266
Като се има в предвид, че не сме лекари...аз зная, че канелата сваля кръвно например, но със сигурност наливането с вода ще повиши кръвното.Ако проблема с кръвното е потвърден от доктор, а не са просто наблюдения или предположения на дадения човек, ще е задължителна консултацията със специалист и да се вземат медикаменти,тогава да се започва режима.Кръвното не е безобидно нещо, то обикновено е симптом и е хубаво да се провери.Иначе практиката показа, че режима е стабилизирал кръвното на хора, които са имали проблеми и дори вече не взимат лекарства, дано се включи някой, който е изпитал ефекта.
Мисмарина,честита годишнина, винаги да сте така задружни  във всичко  bouquet

# 267
Разгледах рецептите. Наистина човек не може да гладува, има такива вкуснотии, че ми се иска да си сготвя всичко наведнъж Embarassed
И едно въпросче: наистина ли не ползвате никаква мазнинка newsm12

# 268
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Благодаря ви момичета, не е много високо, но не пие хапчета, помислих че има трик като айряна..  Embarassedза ниското кръвно.....

# 269
Разгледах рецептите. Наистина човек не може да гладува, има такива вкуснотии, че ми се иска да си сготвя всичко наведнъж Embarassed
И едно въпросче: наистина ли не ползвате никаква мазнинка newsm12
Не само, че не ползвам, но вече  не мога да си представя да започна отново да я употребявам, дори сега ми се гади като си представя мазно кюфте или салата със зехтин Sick
Катяджин,има трикове - баща ми е хипертоник и майка все му бърка разни илачи, но те са само профилактично, когато вдигне кръвно само лекарства помагат.Нека твоят човек е по-внимателен с течностите.Както писах, нека си бърка млякото с канела Wink

Общи условия

Активация на акаунт