Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 217
  • 892
  •   1
Отговори
# 240
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аз вчера си взех трици от магазина на Иван Асен II.

# 241
Трици има в Пикадили.  Simple Smile

# 242
кво да ти кажа, освен...намали месото Simple Smile  newsm76
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Цвети, той се повишава, мани друго, беше 5,9  hahaha

Поли,

michelwelcome Ти бъди послушна, пък тогава може и да те подкрепим tooth Чети внимателно първа страница! Peace
dilu, успех и воля пожелавам! Peace Спортувах в началото, карах вело, сега ме мързи та две не виждам, а точно сега трябва да спортувам! Outta Joint

Край на работния ден, ура! Turn-l

# 243
  • Варна
Ори, мерси  Hug, ще си стискам здраво 6-чката, чак докато и видя сметката  Laughing Много добър хемоглобин си докарала и то за няколко месеца. Холестерола не го мисли, за мен той си е малко имагинерно понятие. Какви Омеги пиеш ? Писала си преди , но не помня точно и ако можеш да ми кажеш по колко  ? Почнах вече да пия Калмацин, но искам и омегите да включа. Както очаквах обаче апетита ми се повиши двойно, но карай - поне се научих  да го озаптявам с режимни храни.

И пак да попитам - във Варна някой да ме насочи къде в момента има трици, че утре ще ходя да купувам ?

Дорче, попрочетох нещо за някакви си намерения. Хайде какво чакаш ?  Flowers Four Leaf Clover

# 244
  • гр.София
Благодаря на lenny_pld и ros4enka  newsm10 за обясненията. Утре ще се ходи до Пикадили - ужас, до края на живота ти да се търси по този начин овесени трици - като гледам какво отборче сме - да заформим едно бизнесче - мъжът ми каза, че на село се продават овесени трици на чувалчета - за зоб  Joy , трябва само да се смелят и готово Laughing Днес и мъжът ми се изнерв в обикаляне и търсене - намерихме само пшенични - видях, че някъде по рецептите ги ползвате в комбинация с овесените.

# 245
Вещи, Djindjari, Goody - мерси момичета за труда ви!!!  smile3525
Мама на Кики - прекрасен резултат  newsm51- туй Шьонбрумският палат - Австрия ли е зад теб ???
Катетоджин - Момичеееее - взе ми акъла - каква промяна - браво на теб!  smile3501
Аби, Орелийка, Ривелка, Настииии, Лени Пл., Нели, Кукиии, Славе, Сънче, Цвети Рус., Креми, Перлита, Джини, Халеева, Пухче, Комикс, Марини, Пилииии .... сори - изпускам някой .... овца съм ... - как сте дАвойки ? Знаете, че вЪ обичЪм ...  smile3534
На новичките - добре дошли и успех!
На свалящите - браво мацки !
На инвестиращите - търпение !
ПП - Отивам да дочитам ...... много сте писали брееее ..... мляс !

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 19:40 от Геци 75

# 246
Присила, пиех Олисалвин, после смених с Омега Фортекс, сега си купих Ескимо 3 - пия ги както е указано на опаковките. Апетитът ми се е повишавал единствено от бирената мая и я спрях.  Аз съм идиотически случай и изобщо не е хубаво това, което правя, а именно тъпченето с витамини и хранителни добавки - крайно време ми е да се излекувам от това и съм предприела първи стъпки. Срам ме е да изброя нещата, които пия.

Геци75 Hug

# 247
Здравейте!

Аз не съм писала от предната темичка, защото нямам с какво да се похваля, по време на първото П свалих 4 кг, изкарах 5 дни на ПЗ, но нищо не свалих. Днес ми е първи ден от П. Надявам се сега да има резултати, но пък като се погледна в огледалото ми се струва че доста ми личи.

Успех на всички!

# 248
  • Варна
Ори, мерси. Колебая се между Олисалвин и Ескимо3. Аз пък нищо не обичам да пия /като добавки / , и затова все се триумя.
Byrne, измери си обиколките. Понякога резултатите са в тяхното намаление, а не в килограмите  Peace
Благодаря на мацката дето ми писа на лични за овесчето  Hug.

По-новичките като си взимате мерките, мерете и прасеца- и от там се сваля. Аз пропуснах и сега ме е яд, но намалението при мен е повече от видимо.

# 249
  • София
Не ме плюйте, моля, досега рових (в книгата по-скоро не е споменато), но имам спомени, че шкембе измито неколкократно с малко мляко може в 1 етап, така ли е???
(намерих и откъде са спомените-има рецепта в блогосайта..)

# 250
Цвети, благодаря ти мила.Във втори клас е .И толкова ми е гадно че чак нямам апетит.Пък то тва при мен е просто невероятно. ShockedА той човека такъв купон си прави , че чак забравя да ми се обажда и като го "обезпокоя" само вика "Айде добре, айде....айде...".Представяш ли си колко му преча?!
Орелийка, аз от малтофера по-гадно нещо не съм виждала.Драйфах страшно от него , ама го вземах, защото ме бяха заплашили с инжекции с маслен разтвор.И май ми се нормализира желязото като започнах да се тъпча с черен дроб.И пак да ти пожелая много много късмет!   bouquet
Шкембе може.

# 251
И пак да попитам - във Варна някой да ме насочи къде в момента има трици, че утре ще ходя да купувам ?

Приси, вчера купих от Бурлекс (базар Левски). Имаше и малки и големи пакети.

За варненска среща съм на линия.

# 252
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Момичетаа, затрупахте ме с комплименти!!!!!  Hug
Благодаря ви /мислех да е поименно, но наистина сте много, които отразихте промяната ми!!!!/  bouquet
Напълнихте ми очите и душата!!! Ще хвръкна! И така се и чувствам де....  Whistling
На всички да ви се връща добрата форма и бързо свалени и задържани след това килограми! Heart Eyes
Настиньо, половинке  Hug, честита ти трета фаза!!! Чудех се още вчера правилно ли чета лентичката ти??! newsm78 Не е вярно това, което казваш, преди не се имах нито за красива, нито за хубава, по-скоро за интересна клоняща към нормална... просто нямах самочувствие.. а сега се поражда вече  Whistling
Росченка и ние те харесахме /аз и сестра ми/ Hug, Дени-кали хайде давай и ти, раздвижвай го тоз метаболизъм и ти!!!

За варненската среща съм ЗА - бройте ме  Peace
Фифи, ми давай де.. има няма две три кила те делят от мен.. догони ме, ама аз ще бягам да знаеш!!!!
Мама на кики  Heart Eyes Стягай се.. стигнах те с резултата ей! Whistling
Илонитка, айде давай и ти, откога те вербувам за клаузата!!!!  Hug Аз се скъсвах от главоболие в началото и КИСЕЛИНИ!! всичко отшумява!!!

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 23:05 от katyadjin

# 253
Момичета,

Днеска се заговорихме за подсладители и си взех стевия на капки ...сироп един ...ама да знаете наистина не става за печене...опитах се да направя едни бисквитки....и до там... нищо не излезе  Mr. Green

Здраве да е! 

Hug Hug Hug

# 254
  • София
Сънче, къде си   bouquet

pilitoHug

tan4eto83Hug

dorchester, приемаме те без кандидастване в подклуба на клуба  Embarassed То да не мислиш, че всички го карат "по научному"  Embarassed

Относно публикуването на рецепти на блогосайта, просто ги напишете като коментар там и ще бъдат прехвърлени служебно. Но не става веднага, отнема малко време! Не забравяйте да наименовате произведението си, пък ако напишете необходимите продукти в началото, цена няма да имате   chef

Да ви разправя за Стевията. Днес прекарах обедната почивка в един здравословен магазин. Продавачката беше доста любезна и, освен, че ми даде листовка, ми сподели, че таблетките "не стават". Трудно се разтваряли. Тя ползвала листенцата - варяла си настройка и с нея си подслаждала. Аз мислих, мислих, и купих в крайна сметка течността.
Момичета, няма да ви лъжа. Това чудо леко мирише на карамел и, да, променя вкуса на кафето.  hahaha Само че не бих казала точно, че го прави сладко.
Продължавам с експериментите (различн брой капки) и обещавам да си го нося на срещи, ако някой желае, може да опита лично.

Брошура за Стевията Бачи е сканирала и качила на блогосайта - четете, бре , моми  bouquet

Лека вечер с пожелания за много минусчета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт