Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 160
  • 892
  •   1
Отговори
# 450
  • София
svidni4ka, suzana63, бравас, бравас   bouquet

rivela, благодаря  Embarassed

Към новите момичета: малко търпение, повечко четене на книжката и на първата страничка (ама цялата) и, ако има време, и ей тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/ (т. нар. блогосайт). Смея да твърдя, че в секцията Често задавани въпроси има доста отговори   bouquet
Който няма книгата, да пише едно ЛС

ИЗВАРА МОЖЕ ВСЯКАКВА

Информация за трици (София): днес имаше в магазинчето на Три уши.

Там има и подправки в големи разфасовки (не насипни. Май насипни подправки не е най-хигиеничното нещо на света... Свидничка, ходих в този магазин на Женски пазар, там пушеха цигари ВЪТРЕ  Sick ):
канела: 150 гр. - 2,40 лв.
има и по-голяма кутия
бакпулвер: 285 гр. - 2,00 лв.
сода бикарбонат: 380 гр. - 1,50 лв.
чубрица: 250 гр. - 3,50 лв.
червен пипер: 550 гр. - 5,90 лв.
180 гр. - 2,80 лв.

Приятна вечер на всички и по-лек ден на работещите утре   bouquet

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 20:05 от Зеленкото

# 451
  • Варна
Бермудез, бая си заслабнала гледам  Peace

# 452
  • Пловдив
Ривела  Hug
Да ви го покажа и аз, ама само гледате, не пип, че пляс  newsm66

http://uk.youtube.com/watch?v=qoVl50FzC0M

# 453
Привет и браво на всички с минусчета,
а другите скоро да се похвалят - също с минусчета  Party .
Аз да се похваля, от както съм на този режим съм свалила три см. от ханша и по един от талията и от бедрата  Grinning.
И да се оплача, бях си поръчала течен Л карнитин с гуарана, днес ми го доставиха, сипвам си първата лъжица и ме удря страшно остър вкус на сладичко.Поизплюх и чета на състав : глюкозно-фруктозен сироп  Twisted Evil .Жалко, с голям ентусиазъм чаках сиропчето  Sad ... , затова се присъединявам към призива да се чете внимателно!!!

# 454
  • UK
 Сузи отслабнала си, душко, откакто те видях последния път Simple Smile
Зарибената свалените кг се виждат отдалече, но на мен най-много ми направи впечатление колко подмладено изглежда лицето ти.
Бермудес и ти си нов човек! Няма гушка, няма корем.
 smile3501 на трите ви!!!
 Зеленко в този магазин наистина атмосферата е "ориенталска", но това с цигарите ще ме откаже и мен. Досега не бях присъствала на пушене вътре, не че ходя толкова често, де
  Днес любимата ми аеробика беше отменена, защото бяхме само 2 момичета. Умрях от яд, цял ден го чаках този момент. Така, че сега ще си изкарам нервите на кроса вкъщи. Ама не е същото, мам... му. #2gunfire
  Мерси на всички момичета за хубавите думи по повод снимките. Надявам се до морето да съм съвсем във форма Mr. Green

# 455
Здравейте, момичета  newsm53
Снимките на всички са страхотни - поздравления за волята и постоянството  newsm51
 Днес любимата ми аеробика беше отменена, защото бяхме само 2 момичета. Умрях от яд, цял ден го чаках този момент. Така, че сега ще си изкарам нервите на кроса вкъщи. Ама не е същото, мам... му. #2gunfire
Не се ядосвай следващия път ще дойда и аз и ще сме 3 - надявам се при този брой да се проведе. Не знам какво ми става, но вчера и днес се чувствам ужасно  smile3507 нямам апетит, боли ме глава и ми е супер отпаднало - това е и причината да не дойда на аеробиката. Да не говорим, че съм в МЦ. 
Като капак на всичко в офиса има супер много работа - и тази събота където се отработва  smile3511
Приятна вечер на всички

# 456
  • София, в полите на Витоша
Да се впиша  иза тук- въпреки несериозното спазване на режима, за два дена съм - две кила, така че става.
Проблема е че не ям редовно, но вода пия здраво.

Браво на снимките, видима разлика. Peace

setony , а защо не си купиш обикновен Л-карнитин на Биогейм, аз съм го пила и сам много довона, на таблетки е.

# 457
  • някъде там
Може някъде някой да е коментирал,но да питам.Някой знае ли дали могат да се ядът охлюви? Embarassed
Моето кантарче(макар,че много не му вярвам) показа -1 килце,че май и малко отгоре....Ама трябва да се убедя първо де.
Другото за което съм се сетила е филе Елена,но не солено,т.е. не много солено дали може да се яде?
Момичета страхотни сте всички.Благодаря ви,че ви има  bouquet  bouquet  bouquet

# 458
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дръжте се - хваля се  Mr. Green
най-накрая се реших да направя бисквиткиТЕ Crazy , но:
1) триците ми са само едри и са на привършване - в нашия вилает нЕма  Confused
2) канела не обичам  Confused
3) лимон нЕмам, ванилията е на дъното на кутията със захар за малчо  Confused и няма стигане
4) кафемелачка имам някъде, но къде  ooooh! (цоци от тук те чувам как се хилиш  Blush )

накратко: разбърках  с къжица половин доза (6 лъжици трици с едно яйце).  newsm78 уФ ooooh! гъсто е  и на нищо не прилича ooooh! ; добавих му лъжичка нес кафе с подсладител, разтворени в малко прясно мляко (20-30мл). изчаках 15 мин и от там по рецептата
сега имам 15 вкуснотийки - приличат на ореховки  и изглеждат  ммммммммммммммммммм
живи да сте, франт най-много   bouquet  bouquet

дописвам - охлюви може  Wink ако ги хванеш
пипилотаааа Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 21:42 от Goody

# 459
днес ми е ебати кривия ден ...ама истински криво и отвън и отвътре ... бясна съм като дива котка '...съскам и хапя всичко около мен ...домашните ми животни те ме усещат "като гледам като онова дето души пилетата " и въобще не ме закачат ....
Вещи хей сега загледах клипчето ....та си помислих сега като съм в това "прекрасно настроение "...много ще ми пасне кривия доктор ,..... ВЗЕМАМ ГО ТАЯ ВЕЧЕР ...
Гуди ... ако мислиш че аз знам къде у нас е кафемелачката ...си в дълбоко заблуждение ... ние имаме сегашната ни кафе машина вече 5 години аз още не мога да правя свясно кафе на нея ( утре отивам да купувам нова ... вдигнала съм мерника на тая пък и се счупила била )
а миналата година мъжа ми като отиде в командировка ( уж за 3 дни остана 2 седмици ...ама то как д ане остане като "ГАДНИТЕ МУ ШЕФОВЕ ТАКА го наказаха 'горкия "посред юли " във Варна а там едни готини колежки ...завала) ... та като пристъпих към пералнята установих че баш не и знам копчетата ...добре че има мобилни телефони ( за пояснение имаме я от 4 години)......
абе както казва майка ми "като се наредят жените домакини , аз ще нося байрака"

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 20:45 от Цоци

# 460
Изпотих се 1000 пъти, Зеленкооо! Ба си, ЕГН-то fight hit!

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 20:48 от Зарибената

# 461
Здрасти, банда  Hug
Свидничка, Сузана63, Зарибена, Бермудез, много сте постигнали, Браво  Peace
Кри, да ти избягат болежките  Praynig
Цоци, и твоето лошо настроение - вън  #2gunfire
munieka, аз при проблеми с вц-то, съм на "Хуск"  Wink
Миша97, Поли-уоли, Евич, записах си всичко - за корема  Grinning То, не си личи много, но освен кожата си имам и няколко по-дебели стрии. Ама ще го преживея, няма да си правя татуто около пъпа  Mr. Green
Доста нови девойки, много намаления, на задържащите - и аз имам такива, не се отчайвайте  Hug
Днес ми е почти хубав ден, като изключа гадното главоболие, кантари ме зарадва с едни 100 гр -, децата са по-добре, по-късно и мъжо е наред, да поработи над целулита ми Embarassed
 Hug

# 462
Здравейте на всички искам да попитам какво значи че киселото мляко Култура съдържа растителни мазнини?Значи ли това че не трябва да се яде?

# 463
  • София
От днес си имам това:

На снимката не личи, но е страхотно, тази кръглата тавичка с капака се маха цялата и отдолу е гладка плоча. (струва 49лв).
Днес цял ден не бях в офиса и не можах да смогна с междинните хапвания, та като се прибрах ометох:
 една купа пилешка супичка с яйчено фиде (мммм  chef-Мамице Heart Eyes),
а после се насладих на това (но бях ужасно гладна, иначе уж си декорирам храната, за да си "храня" и очите):

Леля ми е 3кг надолу за три дни Simple Smile, но тя има повечко за сваляне.

# 464
нема да се оплаквате Цоци ето ти нещо свежо

Боби1973 и при мен не се отваря

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 21:04 от rivela

Общи условия

Активация на акаунт