Има ли доволни от шампоана Фитовал?

• 106 993
  • 229
  •   1
Отговори
# 30

Благодаря, че сподели какво се е случило.  bouquet Hug
И аз го ползвам все още и съм много доволна.

Мила съм си косата четири пъти вече и нямам наблюдения да я омазнява Peace

# 31
Този шампоан нали може да се ползва и от хора без косопад. Просто за укрепване и подхранване?  Rolling Eyes

Аз нямам косопад, но го ползвам, защото дерматоложката ми каза, че е идеален за чувствителна кожа на главата, за овлажняване и подхранване.

Наистина косата ми се чувства идеално  с него. Подхранена, по-лъскава и по-жизнена Peace

# 32
  • Варна
А фитовал или фитовал + си взимате?

# 33
Моят е този Фитовал:

Фитовал + е с жълта опаковка:

# 34
  • През девет планини в десета...
Аз си взех "Фитовал+ " жълто шишенце.Много съм доволна.Резултатите ми се покриват изцяло с вашите Hug Някой каза,че е билков.Коя е билката? newsm78

# 35
Наистина е много добър Фитовала. Косопада спира от него.  Hug

# 36
Ползвах го миналата година. За подхранване на косата уж. Сплескваше ми косата, нямах обем. Помня, че не се пенеше, което ужасно много ме дразнеше. Май не съм от доволните.  Confused
  и аз не съм

# 37
Правила съм много неща за бърз разтеж/вкл.и тривито/, но нищо не се получаваше.От един месец ползвам фитовал и си втривам себорал форте и косата ми започна да расте като луда. ooooh!За един месец ми порасна с 2-3 сантиметра. HugНе знам обаче дали е от фитовала или от комбинацията.

# 38
И моят е същият. И също нямам косопад, само за подхранване си го купих.

А какво беше това Себорал Форте?   newsm78

edit: Намерих го в нета - ето. Но как се слага? Всеки ден ли? Или след всяко измиване? Как изглежда после косата с него, трябва ли да се мие по-често? Мартина, ти как го използваш?

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 15:18 от NightGone

# 39
Когато имах косопад пробвах почти всички скъпи шампоани и марки без никакъв резултат.
Накрая Фитовала ми помогна. Wink

# 40
Аз пък чела-недочела, току що си взех Фитовал в червено - кафявата опаковка. Даже не знаех , че има и в жълта  Mr. Green Ккато и да е, Естелиа е писала хубави неща за него. Ще се изкажа и аз след някой друг ден, че на мен при първото миене всеки шампоан ми е супер,ама после ефекта някакси изчезва  Tired

# 41
  • на терасата
Цитат
... Сплескваше ми косата, нямах обем. Помня, че не се пенеше, което ужасно много ме дразнеше. Май не съм от доволните.

Това е медицински шампоан, създаден е с цел да помогне за решаването на конкретен проблем с косата. И това, че не прави обилна пяна не го намирам за недостатък. Ако искате пяна и обем, рекламните блокове предлагат всякакви обеми, блясъци, къдрици... кой каквото си пожелае.

Иначе по темата....ползвам редовно Фитовал+ есен и пролет, когато имам сезонен косопад. Наистина косата расте по-бързо от него и помага за намаляване на косопада.

# 42
NightGone слагам си себорал форте след като си измия косата с шампоана на леко подсушена коса,т.е 2 пъти седмично.Като че ли ми се измазня малко-по бързо косата,но мисля че е от себорала.Ако се мия само с фитовала ми издържа по 3-4 дена чиста.Но аз искам да расте по-бързо и затова си трая Hug

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 09:40 от мартина

# 43
ОK, 10x  Hug . Ще взема и аз да го пробвам Simple Smile .

# 44
Аз съм го ползвала преди години и бях доволна. Малко е скъпичък, но си заслужава парите.

Общи условия

Активация на акаунт