Има ли доволни от шампоана Фитовал?

• 106 958
  • 229
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ви момичета!   bouquet Тя иначе си прави и маската с Тривитаминола, но сега прави почивка и косопада доста се усили. Ще й потърся и някакъв лосион за втриване и дано се подобри малко.

# 211
Zraveite ( izvonqwam se ne pisha na kirilica no mi se pricaka v momenta)
Ta iskah da vi pitam kakva e cenata na tezi kapsulki koito za Fitoval plus, I dali ima stranichen efekt kato okosmqwame ili nesho takova?

# 212
zdaveite...i az dnes si kupih tozi 6ampoan...fitoval dano i na men da mi pomogne  Simple Smile sy6to taka imam i pyrhot i si vzeh maska na ime nirozil nz kak 6te deistvat...nooo imam drug problem kosata mi super mnogo cyfti...kakvo li ne sam izpolzvala...ni6to ne mi deistva a stra6no mnogo iskam kosata mi da porasne...ni6to ne mi deistva v momenta polzvam kristali na SERI  da vidim kak 6te mi deistvat...4ela sam 4e na nqkoi mu deistva hininovata voda..na drug maski s trivitaminol..vsi4ko sam probvala no nqma efekt  Sad Sad Sad kakvo da pravq nz  newsm78 newsm78 newsm78

# 213
zdaveite...i az dnes si kupih tozi 6ampoan...fitoval dano i na men da mi pomogne  Simple Smile sy6to taka imam i pyrhot i si vzeh maska na ime nirozil nz kak 6te deistvat...nooo imam drug problem kosata mi super mnogo cyfti...kakvo li ne sam izpolzvala...ni6to ne mi deistva a stra6no mnogo iskam kosata mi da porasne...ni6to ne mi deistva v momenta polzvam kristali na SERI  da vidim kak 6te mi deistvat...4ela sam 4e na nqkoi mu deistva hininovata voda..na drug maski s trivitaminol..vsi4ko sam probvala no nqma efekt  Sad Sad Sad kakvo da pravq nz  newsm78 newsm78 newsm78
Аз съм по-доволна от шампоана Прегайн, спрямо Фитовала е доста по-добър поне за моята коса.А за кристалите на Сери не знам дали са хубави, аз ползвам на биофарма правя си веднъж седмично маска с масла и понякога тривитаминол и не ми е цъфтяла косата. А ти ползваш ли преса, сешоар? Да не би ефекта да е от тях?

# 214
predi mnogo polzvah tai kato mi e kydrava i iskam vse da  e prava...no sega ve4e ne :] na mesec vednuj nai mnogo dva pyti da si q izpravqm...i se6oara ne go polzvam...sega razmi6lqvah v tezi dni i si mislih dali da si zema pak trivitaminoli da si pravq maska...ama nz :} to i bez tva endo 6i6ence e to4no za edin mesec...az kato si bqh zela i muja mi vika 4e na sedmica edin pyt i az bqh poglednala godnosta pi6e6e 28dni sled otvarqneto :)taka 4eee 6te vidim   Wink a otnosto 6ampoana bratovv4edka mi sy6to si be6e zela kato tvoq i mi kaza 4e e dovolna ...togava oi az re6ih da si zema oba4e nqma6e ot sy6tiq i mi dadoha fitoval  :)ohhh napravo se obyrkvam na tema kosa   newsm78  Grinning Grinning Grinning

# 215
Здравейте! Използвам шампоан и ампули Fitoval за косопад от края на септември, а от няколко седмици капсули Fitoval. Реших да използвам и трите за по - висока ефективност.
Впечатления:
Шампоан Fitoval - след първото измиване беше добре, лек обем, блясък, ресането беше сравнително лесно. По начало косата ми е склонна към оплитане. Омазни се на третия ден, което за моя скалп е напълно естествено. По време на измиване падат 3, 4 косъма, при ресане поне 10-на, след изсъхване продължава да се скубят по 3,4 косъма. Интересното е, че космите, които се отделят са с корените навън. Неестествено е. newsm78
Ампули Fitoval - на измита и суха коса, по 5ml, втриват се в корените. Оплитат я, после не мога да я среша.
Мислех да го използвам продуктите на Fitoval поне три месеца, но резултатите не са обнадеждаващи и мисля да преуставя употребата, в търсене на нещо по - подходящо.
Някъде бях чела, че този шампоан е много агресивен и изсушава косъма, явно не е подходящ за моята коса.

# 216
Здравейте. Някой може ли да ми каже как пие капсулите Фитовал,  защото на листовката пише 1 на ден, а на всички листовки в нета и във всички форуми пише по 3 пъти на ден?  Thinking

# 217
Здравейте. Някой може ли да ми каже как пие капсулите Фитовал,  защото на листовката пише 1 на ден, а на всички листовки в нета и във всички форуми пише по 3 пъти на ден?  Thinking
Ако правилно си спомням и аз ги пих по една на ден Simple Smile

# 218
За шампоана мога да кажа,че не ми повлия добре,не забелязах никаква промяна в косата.

# 219
подходящ ли е за много суха коса

# 220
не той се води за мазна коса

# 221
Ако правилно си спомням и аз ги пих по една на ден Simple Smile
А помогна ли ти като пиеше по 1 на ден ?

# 222
Има и Фитовал за суха и изтощена  коса, в кафявата опаковка Simple Smile

# 223
Има и Фитовал за суха и изтощена  коса, в кафявата опаковка Simple Smile
о благодаря ще го пробвам някой имали впечатления от него

# 224
Ами аз ползвах 2 опаковки, харесва ми, прави косата много мека, опитай с по-малката разфасовка да видиш как ще ти се отрази, обаче ми се струва че повече ми се омазнява косата

Общи условия

Активация на акаунт