Проект "Мулти-мама"

• 28 741
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
Не че това е нещо важно, просто рожденната дата или поне месеца, не ми се вижда толкова конфиденциална информация.

Разбирам, те но си има ЗЗЛД където тези неща са регламентирани. Все пак проекта минава през Сдружение "Детски град", а не е просто форумска инициатива.

# 196
  • под шипковия храст
 Grinning разбрах, че в Хасково сме имали нова партида, но не съм сигурна, че имат нужда от помощ! ще разуча и ще пиша...
да не забравя да кажа, бройте ме за стикерите, ще уговоря няколко  детски магазина да ги пуснат за продажба.

# 197
Днес нашата Тонита има рожден ден! Да е жива и здрава, да почерпи по три пъти!   bouquet

# 198
 HugЧестит рожден ден Тонита!  Hug

# 199
rut препратих ти личното съобщение от elku - elena. Има много хубави неща за дечицата и живеете на близо. Дали ще ти е удобно да ги вземеш?

# 200
Тони душичко и тук честит рожден ден Hug
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Hug

Дени ще ги взема само да се разберем кога, видях че тя събота и неделя не може, другата седмица ще видя кога точно съм на работа, ако искаш и кажи да ми пише на лични и да се разберем

# 201
Руме,
Ей сега ще и пиша, много са хубави нещата, които е приготвила. Да и дам ли телефона ти?

# 202
 newsm51 Момичета, много ви благодаря за честитките.  Hug Да ви се връща тъпкано и на вас! Ще трябва да почерпя - няма измъкване. newsm62
Приятна вечер на всички  Hug  Hug  Hug

# 203
Отново лоши новини. След като ги изписаха в сряда, тризначко Стоянчо от Пз от вчера пак е в болница. В неделя сме на свиждане с Луда Яна, тогава ще ви кажа повече.  Sad

# 204
Ох,милото,дано да се оправи вече.Ще се помоля за него  Praynig

# 205
малката душичка Praynig по-бързо да се оправя
Руме пак ли е в майчин дом, в неделя почивам и ако ме искате и мен на свиждането

# 206
малката душичка Praynig по-бързо да се оправя
Руме пак ли е в майчин дом, в неделя почивам и ако ме искате и мен на свиждането

Не, в болницата в Пз са.  Praynig

# 207
  • София
  Има ли нещо от което се нуждаят спешно за лечението? Има ли с какво да помогна, поне парички?

# 208
Дано бързо да се оправя малкият мъж Стоянчо.  Praynig
Кажете с какво можем да помогнемPeace

rut, миличка честит рожден ден newsm59
Желая ти много усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!   newsm51

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 09:08 от Тонето

# 209
rut,4естит рожден ден,бъди здрава,щастлива и много оби4ана newsm59

Общи условия

Активация на акаунт