Проект "Мулти-мама"

• 28 742
  • 279
  •   1
Отговори
# 210
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
РУТ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 211
Здравейте, мулти-мами  Hug
Предполагам, че тук е мястото да попитам следното: имам от щерка ми две шишита Еспумизан, които явно са изпаднали от кутиите с лекарствата и така и са си останали неизползвани - помня, че на нея сравнително добре й се отразяваха на коликите и я успокояваха. Естествено, в срок на годност са и са неотваряни, кутийките им са поомачкани, но вътре е листовката и всъщност, освен че нямат търговски вид, всичко друго им е ок. Ние със сигурност няма да ги ползваме, така че ако някой има нужда, предпочитам да помогна. Моля, кажете ми дали бих моглада ги пратя на някоя от вас, или среща? Аз съм от Сф, живея на бул. България и Гоце Делчев, работя на Хладилника.
Имам още и дрешки изостанали от нея, въпреки че раздадох сума пликове, още се подмотват из къщи, но трябва да разровя, за да видя какво може да се ползва.
Със сигурност имам и една дъска за преповиване - тези, които се слагат на креватче - ползвана е за склад за дрехи повече, отколкото по предназначение, така че е абсолютно запазена - цвят: жълт. Давам я, единствено транспортирането й е проблем.
Поздрави на всички! Виждам, че има и рожденици - да са живи и здрави - те и близките им!  bouquet

# 212
Е.Т. аз съм в Джамбо ако ти е удобно ми ги донеси аз ще ги предам на Данте

# 213
Jumbo, дето е на България 51? - там мога без проблем да ги донеса Hug

# 214
Честит рожден ден на rut!   bouquet Това, което си започнала дано донесе успех и на двете страни.  Praynig

Засега незнам дали имат нужда от нещо докато са в болницата. Аз ще нося в себе си пари, ако трябва нещо да се купува, ще взема. 80лв. събрани миналата неделя съм изпратила на nikiki и тя ще купи 3 кутии по 900гр. Аптамил за Бургас. Със събраните през седмицата 40лв съм купила 7 стека пюрета за Пз утре.

# 215
ЧРД, Рут! Годините са предразсъдък, важното е в себе си да си млада и свежа  bouquet

# 216
Честит рожден ден на rut!   bouquet Това, което си започнала дано донесе успех и на двете страни.  Praynig

Засега незнам дали имат нужда от нещо докато са в болницата. Аз ще нося в себе си пари, ако трябва нещо да се купува, ще взема. 80лв. събрани миналата неделя съм изпратила на nikiki и тя ще купи 3 кутии по 900гр. Аптамил за Бургас. Със събраните през седмицата 40лв съм купила 7 стека пюрета за Пз утре.
По всяка вероятност в понеделник ше път-пътуват млекцата натам!(пу-пу да не ми мине черна котка пътя!) Peace

# 217
Мамчета, вчера говори с Мария, не мога да определя дали новините са добри или лоши. Стоянчо има бронхиална астма вероятно причинена от някаква алергия. След като се приберат от болницата, докато вървят изследванията от какво точно е алергичен ще е на кислороден апарат с бутилка и маска. Вероятно и на специална диета. Надявам се днес да науча повече на място.

# 218
  • София
  Много неприятно, дано се оправи малкия. А кислородната бутилка и апарата, касата ли ще ги поеме или ще е необходимо родителите да го заплащат? Трябват ли им парички за нещо?
  Може ли да попитам нещо? Според вас дали биха се съгласили някои мами с по-големи дечица вместо пюрета например, да им купя една от онези машинки в които слагаш продукитте, те си ги варят и пасират. Не съм ползвала и затова незнам как точно се казват. Идеята ми е че според мен както е сезона, дори и пюретата Ганчев биха излизали по-скъпи отколкото те да си готвят пюретата. А по-този начин ще им е по-лесно и храната ще е прясна  newsm78
Същото си го мислех и за някои от бременните мами, ако се навият и са съгласни също така, да купя например и подаря една електрическа помпа за кърма на Медела например, което да ги улесни и при желание да могат да хранят поне с известно количество малките с изцедена кърма. Това все пак намалява разходите за храна и е от полза както за майката, така и за бебчетата.
  Просто питам, ако смятате че не са подходящи предложенията няма проблем.

# 219
Aila обикновен пасатор върши същата работа и е по-евтин. Аз така си правех пюретата на моята пикла.

# 220
Aila, аз и в чата писах, имам кухненски робот..не е някоя известна марка, но е здрав и ползван по-малко от месец!Само кажете и го пращам!Мисля , че е 4 в 1 на ELEKOM имам и пасатор от същата марка, но сестра ми го ползва все още за малкия и...по-нататък ще го дам и него! Peace

# 221
Темата е страхотна Peace
Често гледах тези дни из подписите Ви за МУЛТИ-МАМА, но чак днес командиравах децата при бабата и имах време да седна да почета малко. Направо сте гениални момичета. Брава на вас. Никъде не прочетох за Русенските тризнаци newsm78 Незнам даже дали знаете и за тях. Ходихме заедно на кухня. Майчето ги гледа кажи речи самичка, защото таткото е 6 месеца поне в чужбина да изкарва парички за толкава гърла и мокри дупета Laughing Незнам дали са от нуждаещите се, но  ще кажа и на kabzimalka(тя все още ходи на кухня, за разлика от мен) да предаде на майчето да влезне и да прочете за какво става дума - ако няма нужда от нищо може и да помогне със нещичко Confused А аз ще следя темата и ака мога ще помогна с нещичко и аз. За съжаление всичко бебешко съм дала на една п риятелка, която си гледада сама детенцето и повечето дрешки ни ги износва тя или заминават в продавалника, за да взема за нейното и моите зверчета по нещичко Embarassed
Но когато имам възможност ще удрям по едно рамо и тук Laughing

# 222
Annaface, добре е да имаме възможност да научим повече за русенските тризнаци. Разчитаме да дадеш инфо.  Wink

Nikiki, тези дни беше голяма лудница и не съм забравила за робота, но просто не стигнах до там. Забравих половината неща за Пз и Сф.  Embarassed Сега ще ги пращам с куриер. До 1-ви юни ми е страшно напечено покрай детския център и след като тази седмица ви разпратя стикерите ще се отдам на подготовка за откриването.

Както знаете днес с Яна бяхме на свиждане. Трябва да кажа, че съм в 100% възторг от мулти-мама Мария.  Hug Стоянчо е красиво и изключително добре гледано бебе. Чист, в норма с кг, спокоен...как успява тази жена с 5 деца?!  ooooh! За съжаление няма много подробности за астмата. Дават му урбазон и антибиотик. На визитацията утре тя ще попита доктора каква диета ще следва вкъщи и кой ще покрие разходите за кислородния апарат. Вероятно всичко ще е за сметка на пациента, но все още не е сигурно. Ще се обадя пак във вторник и тогава ще мога да ви кажа повече.  Hug

# 223
http://dalliya.narod.ru/3.html

# 224

Е, не!  Laughing Трябва целият форум само за това семейство да работи.  Радвам се, че изглеждат здрави. Аз се нагледах и начетох на доста кофти истории докато търсех инфо предния път.

Общи условия

Активация на акаунт