Проект "Мулти-мама"

• 28 795
  • 279
  •   1
Отговори
# 120
Еее,Данте,подхвърли ни нещо,не е честно така!

От мен да мине 'щото си ми слабост.  Wink Преговаряме с верига фото-ателиета да се закупят костюми като от рекламата на Панадол и да си направим на нашите деца снимка-спомен в студио. Тази кампания да обиколи всички градове където фирмата има ателиета. Да се надяваме, че няма да ни откажат.
Има и резервен план, но него вече не го казвам!  Mr. Green

# 121
Супер идейка, Dante! Laughing
Направете така, че ние майките с 1 дете, да може да станем Мулти сред дечурлигата Laughing Laughing Laughing по снимките - да могат да ни направят кулаж Laughing
Ще е супер изненада за родата (а може и по този начин да подскажем на "бъдещи" татковци, че чакаме бебе - едно, двенки, тринки или до колко можеш да броиш Mr. Green Mr. Green Mr. Green)
Ще следя темата Hug Страхотни сте Hug

# 122
Такава снимка ли искаш?

Защото аз преговарям за такива...

# 123
  • София
И аз искам да разбера откъде и как да си взема стикер(и).

Но и моето мнение е, че трябва да има такива с текст от сорта "Подкрепям кампанията МУЛТИ-МАМА".

Просто съм възхитена от вас!   bouquet
Очевидно съм майка на близнаци и като много взема да мрънкам, че ми е тежко, поглеждам тази тема и някак си ми става неудобно.
От сърце ви желая успех! Ако хартиса нещо от мен, ще ви се обадя.

# 124
  • На края на вселената!
Данте, само да уточня, че в българският книжовен език под близнаци се разбира две или повече едновременно родени деца. Тоест тризнаци не би трябвало да я  има в книжовния език. Нещо такова ми се върти по спомени от кампанията за близнаците на СНБМ  Peace

Да питаме в близнашкия форум за количка за близнаци, която се дарява  newsm78

# 125
Данте, само да уточня, че в българският книжовен език под близнаци се разбира две или повече едновременно родени деца. Тоест тризнаци не би трябвало да я  има в книжовния език. Нещо такова ми се върти по спомени от кампанията за близнаците на СНБМ  Peace

Да питаме в близнашкия форум за количка за близнаци, която се дарява  newsm78
Може, но ако пишем близнаци няма ли да е доста подвеждащо? То и дума "мулти-мама" няма, но така ми дойде идеята. Незнам, нека и други да кажат. Защото в пресата употребяват до "петзнаци" и после са "многознаци". На мен всичките ми звучат гадно, а кое е правилно да кажат филолозите тук.

Е, нали сме в близнашкия форум?  Mr. Green Има една количка, която се подарява. Ще видим за нас или митбул ще е.  Peace

# 126
Dante,
Извинявай, че така на бързо се видяхме Embarassed просто деня ми е голяма каша.
Не съм невъзпитана, да знаеш Crazy

# 127
Ами....и аз си отчетох,че бързо се изнизах,но вкъщи беше голям рев и се върнах да спасявам майка ми  smile3517
smihesorry

# 128
  • DE
Включвам се и аз. Искам да помогна на мамата от Бургас.

# 129
Ох, то и аз доста набързо, но бях с децата  newsm06 и мъжа ми.... и за да му съхраня нервната система......абе вие си знаете!
Dante, малкия синеочко е голям сладур, а и какви усмивки пуска  Heart Eyes

# 130
леле данте ти си мултифункционална, душичко нали знаеш че ако мога да помогна с нещо само трябва да ми свирнеш, понеделник, вторник и сряда почивам
пп.видя ли какви готини мацки са Дени и Тони Hug  bouquet

# 131
  bouquet за теб rut   bouquet
Чакам да дадеш знак за количката.  Peace

# 132
Руме, аз бях в целият си "домашен блясък" и подпухнало лице от не спане Mr. Green

# 133
Записвам се да следя темата,Варненки като се срещате ми пишете на ЛС,имам малко дрешки за даване.

# 134
Видях се с много мами, приятно е да разбереш кой стои зад ник-а. bouquet Накрая колата беше с 2 матрака, столче за кола + нашето с Мите вътре, 3-4 активни гимнастики, шезлонг, подложка за вана, 3 гърнета и още много. Ще опиша всичко утре и ще ви се похваля.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт