Тук едни хубави новинки се натворили и потвърдени и такива дето скоро ще се потвърдят/Галче, за теб душа/

Съни, стопли ми сърцето като те видях
Натъжих се , че сте били болни. Надявам се вече да сте добре.Алекс, прекрасна, прекрасно, прекрасни! Много са сладки!
Тайги, и замириса на море,а ? За теб няма ли обект, бе жена къде си тръгнала. Завиждам , неблагородно

Ани, Поли голям кеф , че събрахте децата, а покрай тях и мамите. Много хубаво, че сте заедно

Пепа, разкажи за новата работа, моляяяя!!!
Роси, мъничко остана мила. Много е вълнуващо и всичко изглежда прекрасно!
Ееее и ако Рукси намине да ни смигне и да каже как са, много ще се радвам!
Аз витамини не давам, но мойте изяждат огромни количества плодове и зеленчуци.
Аз днес и вчера се гледам с Миа, малко е болна, но нищо сериозно. Вчера Ники беше "Абитуриент". Децата направиха страхотно прощално тържество. Даже бяхме в едно заведение специално ангажирано. Ники, мамина гордост беше знаменосеца на градината, направо се разплаках. Всички учителки го хвалеха безкрайно, само леко се натъжих, че той доста се разстрои от разделите явно и си поплака неутешимо, едва успя да се събере да влезе в залата със знамето, но макар и с леко зачервени очи влезе бодро.Танцуваха пяха , беше страхотно, накрая ги облякоха в тоги и шапки и раздадоха свидетелствата. Много е чувствителен и преживява всичко. Довечера ще ви кача снимки, Миа изпусна празника на бати, защото вчера точно беше с високата температура и беша много разочарована.
Е днес съм много споделителна, спирам и до скоро мили мои!
Да се похвалиш другата седмица.

добре че Дарко го класирахме миналата година, че сега със сигурност нямаше да намерим места.
Днес дори си позволих дори да го прасна по ръката, с която ми пускаше тръбите от простора на главата

.Брата на съпругът ми се обеби нощес 
... много работя..направо нямам никакво време.Всичко е наред при нас.В сряда ще има концерт в яслата на БОби..по случай завършването им и ще бъдат сборни групи лятото.А иначе директно отива в първа група-без да подавам никакви документи...което ме улеснява много.