Септемврийчета умни и игриви безспир лудеят в пролетни градини

• 16 284
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
   Здравейте, мили дами-мами!
   Тук едни хубави новинки се натворили и потвърдени и такива дето скоро ще се потвърдят/Галче, за теб душа/ Mr. Green. И аз имах бледи чертички. По тоз въпрос мойта приятелка има страхотна теория. Една чертичка може да стане на две, но две чертички не стават никога на една. Ще чакаме  bouquet
    Съни, стопли ми сърцето като те видях Heart Eyes Натъжих се , че сте били болни. Надявам се вече да сте добре.
    Алекс, прекрасна, прекрасно, прекрасни! Много са сладки! Laughing
    Тайги, и замириса на море,а ? За теб няма ли обект, бе жена къде си тръгнала. Завиждам , неблагородно Crossing Arms
    Ани, Поли голям кеф , че събрахте децата, а покрай тях и мамите. Много хубаво, че сте заедно Hug
  Пепа, разкажи за новата работа, моляяяя!!!
   Роси, мъничко остана мила. Много е вълнуващо и всичко изглежда прекрасно!
  Ееее и ако Рукси намине да ни смигне и да каже как са, много ще се радвам!
  Аз витамини не давам, но мойте изяждат огромни количества плодове и зеленчуци.
  Аз днес и вчера се гледам с Миа, малко е болна, но нищо сериозно. Вчера Ники беше "Абитуриент". Децата направиха страхотно прощално тържество. Даже бяхме в едно заведение специално ангажирано. Ники, мамина гордост беше знаменосеца на градината, направо се разплаках. Всички учителки го хвалеха безкрайно, само леко се натъжих, че той доста се разстрои от разделите явно и си поплака неутешимо, едва успя да се събере да влезе в залата със знамето, но макар и с леко зачервени очи влезе бодро.Танцуваха пяха , беше страхотно, накрая ги облякоха в тоги и шапки и раздадоха свидетелствата. Много е чувствителен и преживява всичко. Довечера ще ви кача снимки, Миа изпусна празника на бати, защото вчера точно беше с високата температура и беша много разочарована.
   Е днес съм много споделителна, спирам и до скоро мили мои!

# 196
Галче, направи си кръвно изследване, знам, че най-рано там с евижда

# 197
Алекс - много е сладка Мони  Hug

Гал - стискам палци.  Simple Smile Да се похвалиш другата седмица.

Ради - честит абитуриент.

Роси - разгледа с голям кеф снимките.  Simple Smile

Витамини - давам от дъжд на вятър.

# 198

Добро утро мили момичета  Hug
Днес кафето е от мен! Пожелавам на всички приятен уикенд   bouquet

# 199
Добро утро!

Да се похваля, че Ивана се класира за детска градина.  Simple Smile

Хубав уикенд  Hug

# 200
  • Варна
Браво Анджи! Хайде и другите, споделяйте  Hug
За Варна, макар на сайта да пише че класиране ще излезе на 31.05, от Общината казали че ще бъде на 02.06, понеже днес е почивен ден  ooooh!

# 201
Добро утро, момичета Hug

За класирането- Иво се мести автоматично от яслата в 1ва група, но трябва да проверядали са го записали в тази група, която искам.е има две първи групи, едната ще се води от моята детска учителка, представяте ли си Laughing  Дано са уважили млбата ми да е точно в тази група Praynig

Анджи- браво Peace

Пипиолче- благодаря за кафето        bouquet

Желая на всички приятен и весел ден Heart Eyes

# 202
ооо, мацки  Wink

Анджи, честито, голям зор с това записване  Crazy добре че Дарко го класирахме миналата година, че сега със сигурност нямаше да намерим места.

Ради, ти ме развълнува  Heart Eyes аз съм един чешит чувствителен и много силно изживявам такива моменти. По същия начин, като ги гледах абитуриентите тази година, хем се разчувствах за моето завършване, хем им съчувствам, хем ме дразнят ooooh! 

Аз днес съм на бачкане, ама съвсем не съм в работно настроение  Mr. Green и затова няма да преизпълня петилетката пък  Crossing Arms

Използвам случая да повдигна пак въпроса за възпитанието  Embarassed Дарко напоследък не ме бръсне за нищо и аз изпадам в леко отчаяние на моменти. Бабите и лелите, незамвисимо от моите наставления, само дето на челна стойка не му застават...... и аз ставам лоша  Thinking Днес дори си позволих дори да го прасна по ръката, с която ми пускаше тръбите от простора на главата  Crazy скарах му се, разсърдих се. След като се "сдобрихме" го попитах ще прави ли пак така - той ми отговори: "Да, ама утре"  Mr. Green та: вие как процедирате в подобни моменти?

# 203
  • Остров Приятелство
Здравейтеееееее,
Имам чудна НОВИНАааа
newsm53
 newsm07 newsm32 newsm32 newsm32 newsm07 newsm32 newsm32 newsm32 newsm07 newsm32 newsm32 newsm32 newsm07
Днес си имаме рожденник preggo   stork-boy
Станахме леля и чичо, на едно прекрасно бебче newsm30.Брата на съпругът ми се обеби нощес smile3504
  ylinfant се казва Филип, тежи 3500кг, дълго е 51см!
 newsm07 newsm32 newsm32 newsm32 newsm07 newsm32 newsm32 newsm32 newsm07 newsm32 newsm32 newsm32 newsm07

Ето и една подобаваща черпня

# 204
Съни - честито! Да е жив и здрав и много да радва всички малкият Филип   bouquet

Гал - положението с възпитанието е променливо при нас. Всички я лигавят до безобразие, само аз и тате се опитваме да я вкараме в правия път  Wink. Мен ме слуша, ама само като се карам, иначе си прави каквото си иска. И всичко се прави с подобаващ пазарлък, ако направиш това, аз ще направя еди какво си (например ще те возя на колата, ще ти дам шоколад, ще ходим някъде....каквото там мога да изпълня). Втория вариант е караница и наказване. Третият вариант е да я оставя да прави каквото си реши. Четвъртият е доброволно да я убедя да направи/ ненаправи нещо, което се случва рядко. Според случая сме в тези варианти.

# 205
Честито бебче Съни

Честито на дипломиралите се Мони и Ники  bouquet

Алекс страхотни са  Heart Eyes

На нас не ни позволяват присъствие на празниците, нямаме идея какво се случва в яслата Rolling Eyes

# 206
Здравейте,мили момичета   bouquet  Heart Eyes

Много отдавна не съм чела и писала.Сега само прочетох последната страничка,но после ще прочета и другото.

Съни честито племенниче.   bouquetДа ви е живо  и здраво.Аз даже не съм разбрала и че девер ти се е оженил  ooooh!

Ние сме добре с БОби.Той ходи на ясла,аз на работа  #Crazy... много работя..направо нямам никакво  време.Всичко е наред при нас.В сряда ще има концерт в яслата на БОби..по случай завършването им и ще бъдат сборни групи лятото.А иначе директно отива в първа група-без да подавам никакви документи...което ме улеснява много.

За възпитанието и при нас е така-като направи беля,обещава че вече няма да прави и след малко прави същото нещо  #Crazy

Утре къде смятате да заведете децата..аз направо се чудя...а и особено ако вали  newsm78

Хайде лека вечер.Ще чета темата   bouquet

# 207
ЧЕСТИТ ПРАНИК НА МАЛКИТЕ НИ И ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО УСМИХНАТИ, БУДНИ И ДА СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ  Laughing

Честит празник и на всички пораснали деца  Hug

Съни, още веднъж - честито!
Дейзи, радвам се да те "видя" Simple Smile
Ние се оправяме за градина и започваме новата седмица, която ще е доста натоварена, че татито ни ще има рожден ден, а и ще се стягаме за БГ-то пак  Mr. Green

# 208
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЦАТА НИ! ДА БЪДАТ ВИНАГИ УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!

# 209
  • Sofia
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАМИ И ДЕЦА   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт