даже сега си спомних на една срещичка Мариската как търчеше да си взима зърната
, че ги беше забравила
Уж чисти гърдите, уж гърлото добре, уж май на алергична основа, уж н'ам к'во си .... ама тя вместо да затихва, се усилва и ми иде да се

Аз нали съм от тези дето или глуха акула, или свирка без топче ще им се падне
интересното е, че само аз я видях тази втората, никой друг не видя такава
вечерта потретих и пак ми се видя втора....и пак само на мен. В резултат ме обявиха за луда и вкъщи, и в работата, а аз взех мъдрото решение да почакам до седмица и ако не си ми дойде на датата, пак ще пикая, к'во да се прави. Помолих и за отсрочка в новата фирма и те уж казаха, че ще почакат, та така
Запознатите с историята знаят 

Нищо не яде това гевезе, ни месо, ни домат, ни чушка, краставица, ни плодове, ни дявол, а като по-малък не можехме да му наваксаме 

. На мен пък ми казаха, че не бива да давам витамини повече от 10 дни, след което трябва да правя почивка от 20 дни, защото натоварват бъбреците (главно минералите при комбинираните витамини) и могат да се образуват песъчинки. Аз съм давала Саностол и Киди Фарматон, но не съм забелязала някаква значителна разлика, освен че му се увеличава апетита на Алекс.

ама пък и бебенце .... ма няма пък пълно щастие
и сега като ми ги заразправяхте тези работи с невидимите чертички, дето после съвсем видими стават, съвсем ме накарахтда се размисля дали само аз вярно я видях, или наисина я имаше 
Дарко нали е отпускар сега и дори не разбрах при нас има ли такова събитие, но доколкото знам май ясленчетата не се вписват в програмата в нашата детска градина.
много се кефя и аз на сватбени работи, ееех
Препоръчани теми