Септемврийчета умни и игриви безспир лудеят в пролетни градини

• 16 286
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Лизиииииииииииииии:-) Лизи на Рукси в Часът на мама в момента:-))) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 181
Здравейте, момичета.

Аз още съм болна, но съм и на работа. Иво оздравя и е отново на ясла, ще видим до кога Confused

Росиии- искаш ли котенце? Майка ми има котка, роди преди около седмица- 2 малки има.

Уинииии- Heart Eyes  Къде се изгуби?

Лек ден на всички      bouquet

# 182
Тук съм си... чета редовно, ама не пиша. Щото няма и кво... само ви воайорствам:-РР
Умирам си от тъпотия, от еднобразно преместване на предмети, без видим резултат...
 newsm51 за всички ви:-)

# 183
ееех, Уини, я зарежи мебелите, ми хващай градинките  Mr. Green преди като бяха в колички зверчетата, май по-лесно беше  Wink даже сега си спомних на една срещичка Мариската как търчеше да си взима зърната  hahaha Joy hahaha , че ги беше забравила  Joy

Аз също замлъкнах по юнския въпрос, че Дарко ме изненада с една пуста кашлица пак  #Cussing out #Cussing out Уж чисти гърдите, уж гърлото добре, уж май на алергична основа, уж н'ам к'во си .... ама тя вместо да затихва, се усилва и ми иде да се  #2gunfire
Днес съм решила като се събуди, да се влачим пак до заведението с кожения салон и да питам няма ли да ни насочат към някакъв специалист - за дробове, нос и гърло или друг  Crossing Arms

Аник, аз лесно взимам решения, когато съм сигурна в себе си, ама сега .... хем искам да поема към новата работа, хем още не ми е дошъл М и трябва да изчакам. Вчера в работата не искам да ви казвам колко вода изпих и колко теста препиках  Crazy Аз нали съм от тези дето или глуха акула, или свирка без топче ще им се падне  Mr. Green та първият тест невалиден се оказа, вторият - една нормална и една супер, ама едвам забележима втора  newsm78 интересното е, че само аз я видях тази втората, никой друг не видя такава  hahaha вечерта потретих и пак ми се видя втора....и пак само на мен.  В резултат ме обявиха за луда и вкъщи, и в работата, а аз взех мъдрото решение да почакам до седмица и ако не си ми дойде на датата, пак ще пикая, к'во да се прави. Помолих и за отсрочка в новата фирма и те уж казаха, че ще почакат, та така  Thinking

Съни, ш'та стигна в писането, да зна'иш  Joy 

# 184
  • Варна
А така, Галче, браво на теб! Така като смятам, май ще си за януари  smile3521 Пък и бледите черти си стават ярки по-нататък

# 185
Галче все едно чета за чертичката с Елито, Иво ми каза, че си измислям. Да, ама сега си имам една хубава измислица  Mr. Green Ами ха, честито временно тестване, на повторното ще сме по-официални  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 186
Галчеееее- ше ме умориш Joy Joy Joy  Ми ще чакаме резултата с нетърпение Hug

# 187
  • Sofia
Охоо! Галче, поздравления.  Hug Ще чакаме с теб Wink

# 188
ИХАААА, ДАВАЙ, ГАЛЧЕ!

# 189
  • Остров Приятелство
GALLШега, майтап и моята беше така.....до 3я месец не смеех да кажа Crazy Запознатите с историята знаят Laughing
Дано да е това, което сърце ти желае Hug
А за писането, напоследък май май не мож те догони човек и да иска hahaha Joy
За витамини виждам си говорите - да си кажа честно и аз се замислях скоро какво да го правя моето диваненце от към витаминозна храна Thinking Нищо не яде това гевезе, ни месо, ни домат, ни чушка, краставица, ни плодове, ни дявол, а като по-малък не можехме да му наваксаме ooooh!
И реших, че ще давам изкуствени Confused - още не съм започнала обаче, кумя се Tired

спокойна вечер на всички ви, аз съм направо труп.

# 190
Урааааааааааааааааа намерих ме си котето в съседния двор .ЖИво но с разбита муцунка щото явно като се епеклона терасатас е завъртяло или се е подхлъзнало и епаднало на муцунката си.ВЕронка не може от щастие да си легне.
ЕТо ви малко снимки от свадбенатаподготовка има я и роклята вътре
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229506
и на Вероника..Нейните са разбъркани но с коментари.Те са миот телефона че рядко я снимам вече
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=250448
Лека вечер че пране ме чака да го просна а само не се простира да м усе невиди
БРавоооооооооооооооооооооо Гал давай второ скоро ще те настигна може би.Само     да    мине сватбата и ще те догоня

# 191
Хайде на кафе и закуска в последния работен ден

и специално за ненаялите се   Joy

Роси, с удоволствие рагледах снимките. сватбите са ми слабост  Mr. Green Вие подаръци ли ще получавате или парички?

За витамините и аз да кажа. Ако си спомняте Ади много боледуваше тук (алергии, разни различни нации, много бедни, които живеят в конюшни и тн., сещайте се за какво става въпрос). Та аз реших да му давам освен плодове и зеленчуци и витамини. Казаха ми, че ако започна да давам, трябва да давам поне 4 месеца преди да видя някакъв резултат и то едни и същи витамини(ако смениш витамините, пак поне 4месеца). Не знам дали е от витамините, но Ади наистина се спря с болестите или поне ги изкарва на крак  Mr. Green аз му давам детски на Marnys. Не знам коко е правилно, но както и при бременните - едни казваха не пий витамини, други - пий, защото колкото и плодове и зеленчуци да ядеш не можеш да си ги доставиш количествата витамини. Та засега му давам. Може в БГ да спра за лятото...

# 192
Марис, и с витамините като с всичко останало - колкото доктори, толкова и мнения ooooh!. На мен пък ми казаха, че не бива да давам витамини повече от 10 дни, след което трябва да правя почивка от 20 дни, защото натоварват бъбреците (главно минералите при комбинираните витамини) и могат да се образуват песъчинки. Аз съм давала Саностол и Киди Фарматон, но не съм забелязала някаква значителна разлика, освен че му се увеличава апетита на Алекс.

Роси, и аз разгледах снимките с голямо удоволствие. Ще имате чудна сватба Peace Grinning

Гал-че, прави ли пак тест? Направи си сутринта преди да си пила течности и с първа урина, ще стискам палци Wink

# 193
  • Варна
Искам да ви се похваля - днес в яслата имаше тържество по случай завършването и първи юни. Програмата беше страхотна, децата много сладки, и въобще много се развълнувах. Тук сложих снимки: http://lexi81.multiply.com/photos/album/7#129 до края. На мама момичето се представи много добре, но все надничаше да види къде съм  Heart Eyes

# 194
Малеее, ама вие съвсем значи...  Embarassed ще чакам аз до другата седмица, че няма смисъл сега, наистина е рано, ама много ми се иска и новата работа  Thinking ама пък и бебенце .... ма няма пък пълно щастие  Crossing Arms и сега като ми ги заразправяхте тези работи с невидимите чертички, дето после съвсем видими стават, съвсем ме накарахтда се размисля дали само аз вярно я видях, или наисина я имаше  hahaha

Алекс, наистина е било страхотно   bouquet  Дарко нали е отпускар сега и дори не разбрах при нас има ли такова събитие, но доколкото знам май ясленчетата не се вписват в програмата в нашата детска градина.

Мамо Роси, сигурна съм, че голямо обикаляне е паднало  Wink много се кефя и аз на сватбени работи, ееех  Whistling   

Общи условия

Активация на акаунт