Септемврийчета умни и игриви безспир лудеят в пролетни градини

• 16 282
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Осло
Днес  е мой ред да почерпя.... Wink
Марти става на 13 г. и аз удъртявам  Flutter

# 76
Здравейте мацки,

Благодаря за комплиментите  Flutter причината за моето вдъхновение обикновено е, че в работата имам кирилски букви на клавиатурата, за разлика от вкъщи  Crazy а пък щом съм успяла да надникна във форумчето, значи са ме оставили на мира за известно време  Joy 

Деата, да ти е жив и здрав прекрасния батко   bouquet а ти: стара чанта, ама лачена, пък и псе по-малогабаритна с тез вълшебни диети Wink хич недей да скромничиш  Crossing Arms

Тайги, напоследък и аз се отпуснах да давам малкия за по една вечер през уикенда. В резултат с мъжо успяваме да се скараме като хората, като използваме на воля иначе забранените думи, после творим планове да лудуваме на клубче или диско и накрая се увисваме пред телевизора  Wink

# 77
Деси да сте живи и здрави с баткото!
Много радост и обич в прекрасното ви семейство
  bouquet

# 78
Деата- да е жив и здрав баткото! ЧРД!      bouquet

# 79
Деска, да е жив и здрав Марти! Много късмет, щастие и успех му пожелавам. Специално за него  Hug

Ние вече сме в Доха,. Тук е 41 градуса към 11ч. Днес обаче бях на басейан все пак и оживях  Mr. Green
Много се радвам, че се видяхме, поне с някои Simple Smile другата среща дано да е с повечко.  Hug нямаше ли и снимки  newsm78  Mr. Green

aaa и забравих да ви питам - виждали ли сте това http://meloman-bg.com/index.php?fs_p=http://meloman-bg.com/tickets/ става въпрос за Мечо пух . мислите ли, че е за нашата възраст? многоми се иска да го заведа Ади

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 19:49 от Maris

# 80
Мариска, точно сега го гледах.... мисля, че ако е за сега, то трябва да се борите за по-близките места... Иначе май се губят ефектите... Може да пише нещо в официален сайт, май имаше линк

Аз съм пас... много соленичко ми идва..

ЧРД на Марти!!! Да е все такъв чаровник:-) Честит ти официален тийн, Дейка:-)))

# 81
А дОбър ден  Grinning

Като се заговорихме за Мечо Пух, не помня споделих ли с вас това брутално откритие  Joy

7 признака, чe героите от Мечо Пух на Дисни употребяват забранени вещества

1. На магарето Йори не му пука за нищо, реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация. Марихуана.

2. Прасчо се бои от всеки и страда от мания за преследване. Гъби.

3. Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда. Кокаин.

4. Тигърът не може да стои спокоен на едно място, постоянно скача и вика, никога не се уморява. Екстази.

5. Кристофър Робин може да разговаря с животните. Халюциногени.

6. Мечо Пух обича сладкото и има наистина безгранична фантазия. LSD.

7. Бухалът винаги се притича на помощ на всеки, който има проблеми. Дилър

# 82
Ох, Гал, раби ме  Joy  Joy  Joy

я кажете столчето за кола от коя възраст се използваше?

# 83
Мариска, ние ползваме от доста време (даже не помня от кога). Едно столче не стигаше и решихме да вземем следващото - сега имаме и седалка, и това по-полегналото  Peace и кошница разбира се  Wink

# 84
ама на мен ми трябва от коя възраст може, след кошницата - 7,8 месеца ли? не помня

# 85
Ами, ако не ме лъже паметта, кошницата става от 0-13 кг  Peace Дъщерята на моя близка е на 1,5 год. и тежи 8,5 кг Simple Smile

# 86
Марис- според мен някъде след годинка става.

# 87
  • Plovdiv
ДЕАТА, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ГОЛЕМИЯТ МОМЪК! smile3525 newsm59  bigdance2 Само две години е по-голям от Митко, а са и една зодия. Laughing Едно очарователно тийнство/пубство Joy му пожелавам.  Hug Heart Eyes
Марис, кошницата я сменихме със столчето на годинката. Можеше и по-рано, но Лазар все заспиваше в колата - кошницата е полегнала Grinning, а столчето не. Все още сме с това столче до 36 кг., но към края на годината, ще трябва да купуваме от по-големите.
Галл, слънце си ти. Laughing
Тайги, и умната Laughing Супер си е когато може някой да те отмени за ден...нощ. Grinning

# 88
Мерси момичета  Hug

# 89
Галче страшна си rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт