Септемврийчета умни и игриви безспир лудеят в пролетни градини

• 16 278
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Иве, много е сладко  Heart Eyes

# 61
  • Sofia
Привет!

Иве, просълзи ме това сладурче  Hug
Поли, Ани, най-накрая се намерихте сватята  Mr. Green
Нещо нямам търпение и Рали да тръгне на градина  newsm78
Роси, наистина най-важното сте свършили. Не се притеснявай, забавлявай се... този ден е за Вас най-вече. Сега ти е нанагорно, но доколкото те познавам съм сигурна, че на деня ще го удариш на купон  Party
Мечо, поздравления за бибата, това си е постижение... като си спомня Рали колко време я отказваше и колко истории с кучета съчиних по този повод...  Joy
Ние сме на море след по-малко от 3 седмици, вече нямам търпение  Whistling
Майка ми и баща ми започнаха да строят къща срещу нашата и пак е лудница около нас... направо завзехме селото  Twisted Evil
В нашата завършиха окачените тавани и 1 ден метох като Мара пепеляшка  ooooh! но пък са станали много готини, точно както ги исках  bowuu сега остава приятната част - да измисля кое в какъв цвят да е  Sunglasses

# 62
 Party Whistling wavey newsm51 smile3525 smile3503 smile3533 smile3532
здравейте мацки
Поли мойта като я води баща й на градина реве та цял Толстой я чува.АЗ като я водя понеже баща й ни кара на там от време на време когато аз съм почивка и пред него        започва да мрънкя а щом се отдалечиме от колата започва да вика икам при етата-искам при децата.Даже ме и дърпа побързо да вдървя.Ей на миналата седмица бях почивка и баща й ни кара в понеделник на градина и тя от надлеза     за Илиенци     започна да мрънкя че не  иска  при децата,лелите я биели и т.н сцени .Баща й ми се развика че водя детето да го бият лелите,но си замълчах.Щом слезнахме даже баща й я видя как с 200 влезе в градината усмихната и вече не й се връзва.Там    нейното приятелче плачеше и съм я качила на шкафчето да й обуя пантофите и тя като запрегръща приятелчето си и започна и тя да плаче.Питам я що плаче."ЕМи Теди плаче и затова плача". После едва дочака да обуят на момченцето пантофите и го хвана за ръка и веднага вътре.Лелката даже не успя и да ги догони.Така че пробвай ти да я водиш да видиш дали ще плаче     при тебе.А и Габчо ще е там.Те нали са приятелчета такаче по бързо ще свикне.
За къпането ние щом се изходиме на гърнето било по малка било по голяма веднага се съблича сама и само ако нещо не може да съблече ме вика да й помогна и търчи към банята.Проблема е като се заинати иска например тати да я къпе или някой друг.Рядко иска мене.Е то е нормално като аз за 3 годии близо съм я къпала има няма 20 пъти.ИЗкъпва се сама,но преди това цялата баня е вир вода но не дръще на  тези работи Mr. Green.Да не говориме че на всяко ходене до тоалетна иска друго памче независимо че е с гащи а памперси има само когато спи.Та сега лятото по дупе и по гащи и ще си седи с мокро дупе докато се научи.
Иви. на всяка цена я смени личната лекарка.Мойта без да ме предопреди напусна поликлиниката и сега ме е прехвърлила към колежката й.Която нито веднъж не е виждала Вероника.Чакам да стане 1 юни и я сменям веднага с един арабин,който е до свеки ,но е много добър.Много пъти сме я водили при него и той я преглеждал от главата до петите и не й е изписвал антибиотик. Тази новата онзи ден детето кашляше вода й го и тя бам антибиотик.Дада яла е нещо развалено.Заведох       я веднага в ИСул лекаря е прегледа и ми предписа капки за запушения нос от който кашляше и след 3 ,4 дена беше кукуряк.Така че аз лично бих я  #2gunfire #2gunfireпублично.
Астарта кога трябва да родиш-демек кога ти е термина.МАй е сега лятото.Юни ,юли като гледам от лентичката.
Тонеска лека  preggoЕ то ти сега си в началото още някъде 3,4 месец.Дано по бързо ти отшуми неразположението.
Мацки изоставям ви че това ми е единствения почивен ден да оправя в къщи и да купя някой неща за събитието
Лек и слънчев ден ви желая

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 10:55 от mama rosi

# 63
  • Sofia
Малко нови снимки и от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246306&photo=1

# 64
Тайги, снимките са невероятни, мястото е много красиво, а Рали е голяма кукла Heart Eyes

Роси, на 10 юли ми е термина, но все си мисля, че ще родя по-рано, не знам защо така съм се настроила този път Confused.
Ох, нямам вече търпение да е 23.05 и да свърши последния ми работен ден. Много ми тежи вече, искам да си помързелувам малко вкъщи преди голямото събитие. Но като се сетя какво чистене и подреждане ме чака, май пак няма да ми се усмихне щастието.

Тонеска, дано бързо преминат неразположенията ти и до края да изкараш много лека бременност Hug.

# 65
Тайги много хубави снимки  Hug

# 66
Урааа, урааа,

НЕ мога да не се похваля  Mr. Green Ще ходим на море ето тук: http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=654. За първи път ще пробвам All Inclusive в България и ми е много любопитно.
Та в тази връзка, вие какво планирате за лятото?
Друго за хвалене няма  newsm78 освен, че Дарко ходи на ясла цели три дни и на път да подобри световния рекорд по ходене на ясла  Joy Joy

Мамо Роси, като ти чета постингите и имам чувството, че направо си задъхана от бързане или някой е седнал на Space-а  Joy Joy  Иначе, ти с всичко си готова, останалото само ще се нареди. Между другото на последната сватба, на която бяхме, много ми хареса идеята за подаръците за гостите. Вместо кошнички и други джвъчки, подариха на всички по едно много симпатично албумче за снимки и вътре бяха написали "Всичко е любов"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иви, и аз все се канех да питам за ника, но реших, че е някоя крилата всеизвестна фраза на латински, която аз съм пропуснала някъде поради не много високите ми интелектуални постижения  hahaha hahaha 

Пипилоткееее, какво става, как е Тея??? Включи се за малко, че се разтревожих онази вечер Confused

АниК, значи Габчо + Вероника = ВНЛ  Joy  Mr. Green

Не знам как е при вас, но аз определено започвам да се вдетинявам. Първият симптом, който забелязах е, че като се ударя някъде, веднага си го целувам и си казвам "Минааа"  Crazy, а вторият е, че шефката, като ме ядоса, и някак отвътре ми идва да я наплюя. Между другото Дарко има нов навик - вади си сополките и ги маже където свари или ми ги бута в устата да ги опитам  ooooh!

Чао за сега  Heart Eyes .... I will be back

# 67
Прелитам много набързо и хвърлих мноооого бърз поглед в/у снимките на Тайги. Не мога да се въздържа да попитам това вашата къща ли е, Тайги? Ако да, просто е огрооооомна и страхооооотна! Завиждам ви искрено за прекрасното място и просторния дом, който си имате! Целувки много и до скоро!  Heart Eyes

# 68
И аз да се присъединя към Македа за къщата - невероятна е!!! А РАли е една кукла  Heart Eyes

Ииии, Галче, твоите постове ми пълнят душата - всеки път   bouquet  bouquet  bouquet

# 69
Тайги много хубави снимки и страхотно място. И Рали както винаги неотразима Hug
Галче искрено ти завиждам за моренцето - аз тази година най-вероятно ще го пропусна, много ми се иска да отида, ама и много ме е шубе та ще видим, засега мисля Thinking
Роси ами ти си готова бре душа - всичко си имаш само мъжо не забравяй и всичко ще е наред Peace
Благодаря на всички, които ми вдъхват кураж Heart Eyes Астарта на теб пожелавам леко раждане Hug

# 70
  • Plovdiv
Иви, Хлапето е много сладко. Не съм го засичала. И къде моля ви се го разнася този куфар. Laughing
Тайги, поздравления за прекрасно направената къща. yes, а Рали - Снимката в кошарката, спяща и тази след баня, ухилената доволна муцунка -   love001
Мечо, изскачай от дупката. Hug Козирози-приятелки имам много - силен дух имате и бързо изплувате. Grinning
Галл, няколко пъти съм го казвала, но винаги ме разсмиваш с писанията си. Hug Това е талант. Може ли да го припишем на зодията ни. newsm62
Не мога да забравя, как описваше пристрастяването си към малки бебчета след раждането - мяташ се над всяка количка и хвърляш в ужас майките. Joy
Астарта, значи още една седмица. Почивка и само почивка Grinning

# 71
  • София/Осло
Тайги- страхотна е Рали, невероятна  Hug Hug Hug
А къщата знам, че не е твойта  Joy Joy Joy Joy..ти нали писа, че сте до окачените тавани  Laughing
Астарта-стискай зъби още малко  Heart Eyes
Тонеска- дано скоро минат неразположенията  Hug
Роси-айде че ми се гледат булченски снимки  Wink

# 72
Добро утро, момичета Hug
Да се отчета и аз рано рано днес. Иво се събуди рано, а пък мъжа ми е излязъл също доста рано и така- трябваше да стана аз. Иначе ме оставят да спя до към 7:45.

Тайги- Рали ми е слабост Heart Eyes  А за къщата и аз предположих, че не е твоята. Grinning

Ния-  така е, но пък и сме най-големите песимисти от зодиака.  ooooh!  Оправям се де, никога не ме държи повече от 2-3 дни това настроение.

Галче- браво за моренцето Peace  Аз изобщо не знам още къде и кога ще почиваме това лято Confused

Приятен ден на всички       bouquet

# 73
  • Sofia
Хихи, къщата определено не е нашата  Joy Тази къща се намира в Солища (близсо до Гела) и компанията я наехме по 1 май. Някой ако се интересува ще му пратя линк. Мноого е арт, нашата е далеч по-конвенционална... Там си изкарахме страхотно, цялата агитка щуря на воля... Наистина е огромна - 600м2. Само дворчето е много малко, но пак не беше лошо.
Ние довечера сме пак ергени  Flutter Рали ще спи при баба й. Малко родителска почивка веднъж месечно, много добре ни се отразява  Laughing
Гал, дано си изкарате хубаво, изглежда много красиво  Peace

# 74
Ние довечера сме пак ергени  Flutter Рали ще спи при баба й. Малко родителска почивка веднъж месечно, много добре ни се отразява  Laughing

Благородно завиждам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт