но пък са станали много готини, точно както ги исках
сега остава приятната част - да измисля кое в какъв цвят да е

публично.
Е то ти сега си в началото още някъде 3,4 месец.Дано по бързо ти отшуми неразположението.
.
освен, че Дарко ходи на ясла цели три дни и на път да подобри световния рекорд по ходене на ясла
Иначе, ти с всичко си готова, останалото само ще се нареди. Между другото на последната сватба, на която бяхме, много ми хареса идеята за подаръците за гостите. Вместо кошнички и други джвъчки, подариха на всички по едно много симпатично албумче за снимки и вътре бяха написали "Всичко е любов"
, а вторият е, че шефката, като ме ядоса, и някак отвътре ми идва да я наплюя. Между другото Дарко има нов навик - вади си сополките и ги маже където свари или ми ги бута в устата да ги опитам
.... I will be back

Астарта на теб пожелавам леко раждане
, а Рали - Снимката в кошарката, спяща и тази след баня, ухилената доволна муцунка - 
Козирози-приятелки имам много - силен дух имате и бързо изплувате. 
Това е талант. Може ли да го припишем на зодията ни.

А за къщата и аз предположих, че не е твоята. 
Оправям се де, никога не ме държи повече от 2-3 дни това настроение.
Аз изобщо не знам още къде и кога ще почиваме това лято
Тази къща се намира в Солища (близсо до Гела) и компанията я наехме по 1 май. Някой ако се интересува ще му пратя линк. Мноого е арт, нашата е далеч по-конвенционална... Там си изкарахме страхотно, цялата агитка щуря на воля... Наистина е огромна - 600м2. Само дворчето е много малко, но пак не беше лошо.
Рали ще спи при баба й. Малко родителска почивка веднъж месечно, много добре ни се отразява
Рали ще спи при баба й. Малко родителска почивка веднъж месечно, много добре ни се отразява Препоръчани теми