- племенника ми днес става на две години!
Не знам какво им става на тези лекари вече. А другото, което ме влудява, че е такава лудница с тези бронхити и пневмонии. Моето педи каза, че не помни да е имала толкова много случаи с бронхит преди. Даже каза, че по принцип избягва до последно да праща на рентген децата, а тази пролет ги праща всички наред, защото се е изплашила.
Sorry, че си тръгнах рано, но се оказах права - мъжо спеше и беше включил дъскорезницата на 6, а малкия по диагонал до него на спалнята с леко поувиснала глава
Около тях личеше, че е паднала игра до късно, защото една ходех без да стъпя на нещо боцкащо по пода. И за капак на следващия ден Дарко не ме ще, а все иска татко си
Новото двайсет обаче е, че яслата я затварят за три месеца - юни, юли и август и малките ще бъдат в смесени групи с големите
Това малко ме обърка, какво да правя. При вас как стоят нещата с този въпрос.
Това пък изобщо ми дойде доста неочаквано и съвсем не знам как да реагирам.
За яслата - какво имаш предвид малките с големите? Че те нашите са вече от големите
Групата на Мони винаги е била смесена - току що тръгнали с 3-годишни. Сега тя е една от големите, а има нови дребосъци. Не е имало проблем, когато беше по-мъничка.

Чакаме сватбени снимки 
.
.
! Весело и слънчево детство му пожелавам 
, при което си умряхме от смях
. Но явно вече голотата им прави впечатление и започнах да се съобразявам къде се преобличам, защото до този момент не го правех, смятах си го за бебе
.
.
.

пък нали е минал, до края на август нищо не може да се направи 
Малкото изключения не работят по каса разбира се
ти си готова с почти всичко
Не се панирай 
Ама какви моржове си ги направила - снимки от тия дни по боди на езерото
МНого бързо ви минават седмиците
Иви, аман от тия лекари

) - от понеделник Габи ще ходи в градината на Рони. Мястото е разкошно и ми е много удобно. Таксата е като в сегашната ни градина, а като условия е несравнимо
Благодарности на насъбралата агресия енциклопедия Пипиоле

Ти си почти готова, хич не се коси.
Верно, че има още време.
. А сега, като магаре, не иска да влезе в банята и едни горки сълзи и хълцукане, сърцето да ти се свие.
Бързо възстановяване на мама. 

.

Да е жив и здрав баща ми, че си купи джип и като бяха 3 дни сами на вилата го е изнудил малкия.азал му, че ако иска да се вози и да кара джипа
, трябва да се откаже от бибата, и нащо се съгласило 

За плаченето сутрин- и Иво беше така. Рев, и после като ги попитам дали е бил спокоен ми отговарят ,че си е играл ,спал, ял и т.н.
Какво ли не прави човек за един джип
да знаеш, че чакаме с нетърпение снимки от събитието
Почти не е останала подготовка, дишай дълбоко, всичко ще е наред