Септемврийчета умни и игриви безспир лудеят в пролетни градини

• 16 292
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Gall, много се смях  Joy Joy Joy А аз се чудя и мая защо Йори е такава флегма, пък тигърът умора няма, а то каква била работата  Thinking Тео им е голям фен обаче и казва на мечо Мечо Пукън  Mr. Green

При нас всички филми, в които има насилие са забранени - Том и Джери например е строго забранен - гонят се, бият се, чупят и моет диване копира яко  Joy Joy Joy Та ги скрихме дълбоко и сега само филмчета, в които няма такива неща.

Мариска, на столчето за кола трябва да си пише от каква и до каква възраст може да се ползва. За Ади ли ще взимаш или за някое друго дете?

# 91
Гал  Joy

Марис - столчета има, които могат да се ползват още от новородено (ние имаме такова от 0 до 18 кг.). Другият вариант е от 9 до 18 кг., значи след 8 месеца според мен някъде, като може вече да седи стабилно детето.

# 92
  • София/Осло
Момичета, мерси за поздравленията  Heart Eyes Heart Eyes
ГалчеJoy Joy Joy
Македа - вие сте изпокрили всичко с бой у вас, пък в нас Макси пее Ду хаст на Рамщайн  и иска да слуша ЙОК/разбирай рок/ като си отвори очите  Joy Joy Joy

# 93
Еййй, Деси, много съм заспала, да знаеш  ooooh! Честит рожденд ден на Марти! Много да ви слуша и спокоен тийнеджърски живот да кара   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Браво на Макси, нека слуша рок момчето  Grinning

# 94
Деси специални поздрави и от мен!   bouquet

За да не държа в колата много столчета, Елито като е на ясла, Боян го разнасям с нейния стол, който е 9-18. Боян е 8,5 кг, но става.

# 95
ДОБРО УТРО И МНОГО ХУБАВ И СЛЪНЧЕВ УИКЕНД!

Ние ще хапваме и ще се отправяме към басейна  Mr. Green
Исках да ви питам можете ли да ми препоръчате книга с рецепти за деца? Някои казват, че на Звездев не е добра, вие умате ли наблюдение?

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 09:15 от Maris

# 96
  • Sofia
Деси, ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК (със закъснение Embarassed)   bouquet
Пописали сте, аз почетох  Mr. Green
Марис, кой ти мисли за рецепти  ooooh! Готвя му диетично (като за нас): една манджа с картофи, следващата с ориз, спанаци, броколи, карфиол... абе няма такива - това не обичам, онова не обичам. Той и не се е сетил да се муси де  Mr. Green
GALL, не е от зодията тази духовитост, не теб просто ти се удава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Това със сополките ме разби  Joy Joy Joy Дано Габи не го види от някой, че как прихващат, не е истина   Praynig
тайги, Раличка е бонбонка  Heart Eyes Абе вече май не е толкова дребничка или просто сте я снимали от близо  Laughing

Аз се правя на работна, Габи е последен ден в "старата" ясла и нямамям търпение да видя как ще реагира в понеделник  Grinning Мъж ми замина на семейна сбирка и довечера ще сме си мама и син комплект. Мисля в ранния следобяд да се приключа работния ден и да пия кафе с приятелка, преди да взема Габи, пък ха да видим  Praynig

МОМИЧЕТА, ИСКАТЕ ЛИ ДА НАПРАВИМ СБИРКА С ДЕЦАТА НА 1-ви ЮНИ (нделя е) ?????????????

# 97
Деата, Честит Рожден Ден (с малко закъснение) на порасналия Марти  bouquet! Да ти е жив и здрав и много щастлив Hug. А за малкия рокер ми стана много забавно Joy.

Алекс гледа в youtube сериите с Ну погоди и понеже сам си ги сменя като свършат, най-редовно си намира клипчета на Рамщайн със сцени от Ну погоди. Така че и ние сме фенове Party

За първоюнска среща с децата аз съм много ЗА. Само се чудя зверчето ми как ще реагира, защото е станал ужасно срамежлив и като види повече от двама непознати на едно място се панира и ме прегръща, заравяйки лице в дупето ми и може да стои така с часове Rolling Eyes. На първата и последна форумска среща с юлките, на която го водих ми стоя заврян в пазвата около 2 часа ooooh!.

# 98
Ехо, ехо,

уикенд, уиденд, ама на бачкане  Crazy Дарко е командировка с едната баба, а аз ще се командировам на кафе с една приятелка от детинство след работа  Simple Smile

Нати, те май мъниците сега навлизат в срамежливия период. Забелязвам, че Дарко също се прави на свенлив... първите няколко минути. После, не знам защо, не пита кой как се казва, а пита "Какво работиш?" или "Какво имаш?". И хората горките започват да се бъркат по джобовете да измислят нещо  ooooh!
При контактите с деца забелязвам, че по-големите го привличат повече и ги копира. С неговите набори от яслата например не се отпуска толкова, но там май се конкурират за любовта на "другарката" и "лелята".
АниК, аз съм много навита за детска срещичка и то някъде навън, на въздух  newsm68 На първо четене ми хрумва Борисовата градина, че е доста централно място. Друго хубаво място е "Плажът" на Панчарево - там е просторно, има много трева и е широко  newsm78

# 99
я пък вижте аз какво сътворих Simple Smile не че е кой знае какво де, ама си е мое  Mr. Green
само за моя защита, снимката не е много добра  Joy

# 100
  • Sofia
я пък вижте аз какво сътворих Simple Smile

#Crazy Shocked #Crazy Maris-ка, ама ти такъв талант ли си   Shocked #Crazy Shocked Брей, не знаех  newsm78

Аз приспах синчето, оправих къщата и след малко си лягам.

Гал-че, Борисовaта или Южния парк май ще са по-удобни на всички,
Ruxiиииии, къде сииииии???!!!

# 101

Ето аз какво нарисувах Wink Wink Wink

МАриска, ти си талант   bouquet  bouquet  bouquet
Аник, стискам палци за утре Габи да е спокоен и да се радва на новото място Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ние отиваме до вилата да приберем майка ми и довечера се прибираме. Приятен ден на всички  Hug

# 102
Добро утро Simple Smile
Аз се връшам от фитнес и басейн, мятам един душ и забегвам до магазина и после за Ади!
Хич не съм талант бе хорааа  Joy но мерси, все пак

# 103
Хич не съм талант бе хорааа  Joy но мерси, все пак

Kак не те е срам да го кажеш  Crossing Arms Аз едно цвете не мога да нарисувам  ooooh!

# 104

Добро утро и успешна седмица!

Марис, на басейна си лежиш, а кафе и закуска няма кой да направи Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт