Момичета помолете се за едно бебче.

• 81 176
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 1 170
молим се за добри новини днес Praynig Praynig Praynig

# 1 171
Здравейте.... надявам се тази седмица да е изпълнена с добри новини за Тео....
Слави - дръж се мила..... с теб сме!!!!

# 1 172
Тео, нека новата седмица донесе изцеление за теб, слънчице мъничко! И малакспокойствие и облекечение за родителите ти! Praynig Praynig Praynig

# 1 173
Дръж се ,мъниче! Имаш невероятно много силички и ще издържиш! Ще докажеш на всички, че си силен мъж и мама винаги ще се гордее с теб!!!!!! Praynig

# 1 174
Дано започнем седмицата с добри новини за Тео  Praynig Praynig Praynig Praynig
Кураж и да не губят сили милите родители.

# 1 175
Дано всичко мине благополучно. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 176
ами защо още  няма новини???

# 1 177
Дано новата седмица започне с добри новини за мъничкия Тео,от сърце се моля да е така! Praynig Praynig Praynig

# 1 178
  • ВАРНА
Praynig Господи, помогни на Теди да пребори болестта!

# 1 179
  • Някъде на път....
Моля се и днес за Тео!  Praynig  Praynig   Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 180
  • Sofia
Няма ли новини още?
Моля се да започне да се оправя мъничето, дано днес да бъде началото на хубавите новини за Тео! Praynig Praynig Praynig

# 1 181
Тео с теб съм мъниче,бори се PraynigСлави Hug

# 1 182
  • Варна
Малко закъсняха новините днес, защото е имало спешен случай и лекарите са били заети  Tired И на мен ми побеля косата от чакане  Confused

Малчо е  в същото положение - няма никаква промяна. Все пак хирурга е дал малка надежда, а мисля, че той е човека който познава най-отблизо състоянието на Теди  Peace
Вече почти няма деца в реанимация / дано винаги да е така Praynig/ и нашето момченце от утре ще е самичко  Tired
Боже, как искам да е скоро деня, в който отделението ще е празно, защото всички дечица са оздравяли  Praynig

# 1 183
Много целувки на малкото геройче!

# 1 184
Ох сърцето ми се беше свило  Confused
Браво юначе  Hug Бори се миличкия  Hug
Амар пожелавам на Теди и на Слави скоро наистина реанимацията да се изпразни, а Теди да се прибере в къщи и да си спинка в неговото легълце  Hug Praynig Praynig Praynig
Дано хирурга се окаже прав,  Praynig Praynig Praynigможе да е бавно но дано Теди да се съзстанови Praynig Praynig Praynig Praynig това е най важното  Hug

Общи условия

Активация на акаунт