Момичета помолете се за едно бебче.

• 81 164
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 1 185
 Praynig Praynig Praynig
ден след ден слънцето изгрява за малкия Тео!!!!!!!Всички сме с него

# 1 186
Душичката сладка дано най-накрая всичко си дойде на мястото и малкото сладурче да се прибере вкъщи здрав и щастлив Praynig Praynig Praynig

# 1 187
Надеждата изгрява!Дано хубавата новина н е е далеч! Стискаме палци!

# 1 188
Amar, много прегръдки на малкия герой, важното е, че се бори! Щом не се е предал досега, надежда има и според мен. Продължавам да се моля да оздравее Теди и да се сбъдне и товята мечта - скоро всички деца да са напуснали здрави реанимацията и повече никой да не влиза там!  Praynig  Praynig  Praynig

# 1 189
Боже, как искам да е скоро деня, в който отделението ще е празно, защото всички дечица са оздравяли  Praynig

Praynig Praynig Praynig нека утре новините са още по-хубави , нека много скоро малкия излезе от там здрав  Praynig Praynig Praynig

# 1 190
Ех, нека всеки ден е така - новините да стават по-добри. Praynig Praynig Praynig Искрено вярвам,че Тео скоро ще се върне вкъщи.  Peace

Дано никога няма дечица, които да попадат на подобно място! Praynig

# 1 191
  • гр.Варна
Вече почти няма деца в реанимация / дано винаги да е така Praynig/ и нашето момченце от утре ще е самичко  Tired
Боже, как искам да е скоро деня, в който отделението ще е празно, защото всички дечица са оздравяли  Praynig

Амар, ще се моля желанията ти да се сбъднат! Praynig Praynig Praynig

Браво Тео, браво малко геройче! smile3501
Продължавай да се бориш, за да можеш скоро да се гушкаш в мама, да се усмихваш на тати и да си играеш с кака!  newsm17

# 1 192
Вече се бях притеснила.
ХАйде Тео,дръж се геройче!
Дано пожеланията на всички ни се сбъднат и скоро няма никой в реанимацията!

# 1 193
Простете,че толкова време ме нямаше,но имах малко проблеми с децата!
Тео,не спирам да мисля за теб и продължавам да се моля! Hug
Боже,направи чудото Тео да оздравее напълно! PraynigВярвам,че това е възможно,въпреки мрачните прогнози на някои!
И да ви кажа,че Слави е един невероятно добър човек!Миличка,ти заслужаваш цялото щастие на този свят!И се моля,наистина да дойде по-скоро този ден в който притесненията и тревогите да бъдат минало,а твоето момченце да порасне здрав и силен мъж! Praynig
Поръчала съм на Слави да попита дали е възможно Тео да бъде транспортиран до някоя клиника в чужбина и по-добре ли би било за него.
А ние продължаваме да се молим.

# 1 194
Надявам се съвсем скоро да гушкате жив и здрав малкия герой.  Praynig моля се за него!

# 1 195
  • София
Дано, Амар  Praynig Praynig Praynig
Дано скоро милото юначе Тео да се подобри и да напусне реанимацията  Praynig Praynig Praynig

# 1 196
Поръчала съм на Слави да попита дали е възможно Тео да бъде транспортиран до някоя клиника в чужбина и по-добре ли би било за него.
А ние продължаваме да се молим.
Ако има такава възможност ще помогнем на драго сърце. А дали има практика да се доведе лекар от чужбина за консултация на място в случай, че е опасно за детето да пътува?
При всички положения обаче вярвам, че Теди ще зарадва мама Слави и оптимистичните прогнози ще се превърнат с времето в реалност  Hug Hug Hug
 Praynig Praynig Praynig Господи, благодарим ти, че даваш шанс на малкото момченце!

# 1 197
  • Пловдив
Дано скоро малкия Тео също си отиде у дома  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 198
 Миличък Тео- всички се молим за теб, в мислите , в сърцата и в душите си ни! Бъди силен , не се предавай , ние те чакакме!

# 1 199
Дръж се малко смело момче Two Hearts
Слави, Амар  Hug
 Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт