Момичета помолете се за едно бебче.

• 81 209
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 1 470
Господ има и невинните душички сега са при него на едно чудесно място без болка,без страх,без сълзи............с невероятен мир,спокойствие и любов!
Незнам защо обаче Господ решава да ги прибере толкова рано при себе си и да ги отнеме от майчината прегръдка.
Сърцето ми се къса и душата ми крещи заради мъката на майчетата,заради отнетата им радост и щастие,заради черното петно завинаги белязало живота им.........................

Нямам подходяща дума,с която да ви утеша мила Злато,Слави и Барби.Незнам как се преживява такава болка и мъка.Мога само да кажа,че ужасно много съжелявам за загубата ви.
Поклон пред паметта на Миа,Тео и Станиславчо

# 1 471
--- Почивай в  мир малко ангелче Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 20:43 от bisa

# 1 472
  • София
Почивай в мир, Теди! Дано вече си добре!
Съболезнования на цялото семейство, дано в един (далечен) ден сте всички заедно, прегърнати силно!!!

# 1 473
  • Варна
Слави имаш и от мен една силна прегръдка. Hug
Почивайте в мир Миа,Тео и Станиславчо. Flowers Rose

# 1 474

И АЗ ТОВА СИ МИСЛЯ НАПОСЛЕДЪК...

Много хора сигурно си мислят това. Имам два аборта преди Бог да ни дари със малката ни принцеса. Но когато ми минеше нещо такова през главата все си казвах: "Може би е за добро". Вече няколко пъти гледам един филм и в него се казва нещо много хубаво, което ще споделя тук с мои думи.

"Детето ни може да падне и да се удари, дори ние да сме до него. Това не означава, че ние го допускаме, но то знае, че с безгранична майчина обич ние ще го вдигнем и ще го понесем на ръце. Ще плачем с него и ще направим всичко възможно да спрем сълзите и да видим усмивка на лицето му. Бог не може да ни обещае, че няма да ни се случват нещастия и трагедии. Обета, който той дава е, че винаги ще бъде до нас и ще ни дава сили да продължим напред.

Затова аз съм сигурна, че Бог е до Слави, Злато и Барби. Той е до техните семейства и ще им помогне да превъзмногнат доколкото е възможно мъката от тази страшна загуба. А малките ангелчета със сигурност знаят, колко много ги обичат техните семейства и че никога няма да ги забравят.

Нека Бог закриля децата ни.

# 1 475
  • СОФИЯ
 Cry Cry Cry ще се моля мъничето да е на по-добро място където няма болка

# 1 476
Слави - толкова ми е мъчно за вас... Имаш една силна прегръдка от мен  и от голямото ми момиче, което все ме пита защо мама плаче... И иска да целуне малките ангелчета.  Hug
Ние сме с теб и твоето семейство.
Просто ще помълча....  Flowers Rose Flowers Rose - за малкото геройче Тео.

# 1 477
 Cry Cry Cry Съжалявам за загубата на семействата.Моля се това да не се случва повече. Praynig Praynig Praynig

# 1 478

да, само че когато едно толкова малко същество се бори по начина, по който се бореше Тео и изтърпи цялата болка и самота, която изтърпя той, за мен си е платил цената на живота! и аз съм вярваща, но в този случай не ме е страх да питам "защо?". не че ще получа отговор, но и не мога да го приема. има безкрайно много хора, които живеят живот, взет от някой друг. или нараняващ други. а това момченце извървя толкова болезнен и дълъг път... няма значение, просто не мога да си тръгна от тук  Cry много ми е пусто, иска ми се да можех да помогна някак и дано един ден наистина мога  Praynig

# 1 479
Толкова ми е мъчно, че не знам какво и да напиша даже....................
Момичета, плача и се моля с вас . Нашите ангелчета са на по-добро място... Hug Praynig Hug
Поклон  Hug

# 1 480
Винаги съм смятала че тук, на Земята е Чистилището, тук идваме да изкупим греховете си. И колкото по чиста е една душа, толкова по малко живее тук, за това и добрите хора които познаваме си отиват рано. Приемам че на Калоян, Мия, Теодор и Станислав им е трябвало съвсем мъничко за да постигнат съвършенство, кристална чистота, спокойствие и вечен живот.
Плача за майките им, за вас мили момичета, Искрице Надежда, Галя, Слави и Барби, защото знам че сте самотни,че искате прегръдките ви да са пълни, за вас скърбя, за вашата мъка. Че си ги искате сега, че сте ги мечтали, бленували, чакали...Знам само, че сега децата ви са щастливи!

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 02:35 от Мери

# 1 481
Когато преди 2 години пла4ех до една моя много любима  жена,  умираща от рак,3 дни преди края, тя ми каза: ''Защо пла4еш ? Ние не се разделяме. Аз ще съм винаги с теб, но от друго измерение. И винаги,когато имаш нужда от мен и искаш да ме питаш нещо просто го направи и аз ще намеря на4ин да ти отговоря.'' Може да е странно, но тези думи  много ми въздействаха. И може да е още по- странно, но в един много тежък момент за мен, тя наистина намери на4ин да ми го напомни.....и то без да о4аквам.
 Слави,Злато,Барби,Искрица, дано и на вас да ви е станало мъъъни4ко по-добре. Те са с вас, но от друго измерение...''В друго време , в друг свят...'''

# 1 482
на всички това ни се иска да вярваме, но... понякога вярата се разклаща  Confused

п.п. подписът ти е прекрасен много обичам Талев, всеки път като го видя и ми засяда една буца в гърлото... толкова е верен!

# 1 483
 Cry Cry Cry за Тео
 Hugна неговата силна майчица

# 1 484
http://muvi5.com/song/2077892
поклон...мила майчице

Общи условия

Активация на акаунт