Момичета помолете се за едно бебче.

• 81 204
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 1 485
постът на тинчето ме разтрепера - толкова е верен, според мен!

Вярвам в думите, които е написалМери - нашите ангелчета вече не страдат.... Те са на прекрасно място!

Мили страдащи майчета, няма думи, с които да ви успокоя, и действията са безсмислени....

остават само молбите към Господ да ни пази и да ни закриля и да се грижи за нашите ангелчета.....

# 1 486
  • София
Моите съболезнования  Flowers Rose  Sob
Почивайте в мир Миа,Тео и Станиславчо Flowers Rose
Присъединявам се към профила на една мама "слагам точката тук"

# 1 487
  • ГОре на черешата...
Мери, разплака ме, настръхнах цялата Confused...
Може би не му е тук мястото,но да споделя - вечер от 21,15 по Зоун Риалити дават филм за американския медиум Джон Едуард, свързващ близките с техните починали от отвъдното. Снощи през цялото време си мислех как ако беше тук тези изстрадали майчици щяха да разберат, че мъничките ангелчета са добре, че са край тях, че ги виждат и обичат, че няма загуба, а само временна раздяла.
Ще ми се и моята сестра да се увери, че Маги е край нея, че бди над своите батковци Калоян и Андриан, че поне една усмивка дневно на Андриан е усмивката на Маги...

Вярно е. Ни мир, ни сън.

Още веднъж - искрени съболезнования, мили майчици Cry.

# 1 488
  • Варна
  Днес вместо играчки избирах на Теди паметна плоча за урничката...Вместо снимка за албумче аз избирах снимка за тази плоча...Жената от фирмата ме питаше коя плоча ми харесва, как да харесам тази на детето си... Близо е до тази на Криско... Толкова ми липсва...Даянка все му говори и гледа към небето. Вчера един наш познат ни видя и ми честити бебето, понеже не се бяхме виждали отдавна...днес една съседка ни пита защо сме самички...много е тежко да кажа, че вече го няма.
  Злато, гледам си клипчетата на Миа и си представм как дечицата ни са заедно. Благодаря ти, че дойде в болницата и сподели най-трудните ни моменти. Извинявай, че те натоварих и с моята болка. Прегръщам те миличка, цункай Тони, изведи го на разходка, аз днес така направих. Не ми беше леко, но поне едното ми дете бе щастливо с мама.  Hug
  Благодаря на всички, които ме подкрепиха тук, на ЛС, с СМС и по телефона. Обичам ви много!
  За Теди, Миа, Станиславчо и Киара  Flowers Rose Flowers Rose. Нека този списък да спре да се увеличава!

# 1 489
Слави  Hug Тео остава в сърцето ми  Heart Eyes за останалото няма подходящи думи, не мисля и че са нужни  Cry

# 1 490
Миличка, прегръщам те   Hug   Бъди силна   Hug

# 1 491
  • София
Почивайте в мир Миа,Тео и Станиславчо!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Моите съболезнования на семействата и близките!

# 1 492
  • Варна
Слави прегръщам те много силно.Знам че си много борбена жена.Разбрах го от първия  път когато те видях и се запознах с теб.Съболезнования и от нашето семейство.Надявам се Тео да е на едно по добро място без болката която преживя докато беше по болници.Нацелувай Даянка от нас и я прегърни силно.
Почивай в мир малък Тео. Flowers Rose
Почивайте в мир Миа,Станиславчо и Киара. Flowers Rose

# 1 493
Почивай в мир, миличък Тео! Flowers Rose Flowers Rose
Искренни съболезнования, Слави!
Думите в такъв момент са безсилни......

# 1 494
Моите съболезнования!
Съжалявам, много съжалявам... Тео, почивай в мир, малка душичке!   Flowers Rose

# 1 495
Слави, мила Слави,
Така ми се ще да те утеша, да ти предложа рамото си да поплачеш. Не те познавам, но болката ти и болката на всички майки загубили без време звездичките си е непоносима. Знам, че думите няма да запълнят празнотата в сърцето ти. Раната ще си е там, ще завехва и пак ще се появява, но няма да изчезне. Но мила Слави, това малко човече докосна сърцата на толкова много хора. Накара ни да сме добри. Да се молим всички заедно. Обедини ни надеждата за изцелението му. Той не оцеля, но завинаги ще остане едно малко борбено ангелче за което да си спомняме. Това малко човече се бори като истински мъж. Искахме да остане тук при теб, но дано наистина там където е сега няма болка, няма тъга.

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 23:02 от jjoy

# 1 496
Слави  Hug Тео остава в сърцето ми  Heart Eyes
Тео остана в много май4ини сърца завинаги... Слави, възхищавам ти се как след вси4кия ужас, намираш сили да споделяш...
  Днес вместо играчки избирах на Теди паметна плоча за урничката...Вместо снимка за албумче аз избирах снимка за тази плоча...Жената от фирмата ме питаше коя плоча ми харесва, как да харесам тази на детето си... Близо е до тази на Криско... Толкова ми липсва...Даянка все му говори и гледа към небето. Вчера един наш познат ни видя и ми честити бебето, понеже не се бяхме виждали отдавна...днес една съседка ни пита защо сме самички...много е тежко да кажа, че вече го няма.
Тео  , поклон .
[/quote]

# 1 497
  • И аз не знам къде...
Почивай в мир малка душичке  Flowers Rose Flowers Rose!
Думите са прекалено слаби  Cry!

# 1 498
Слави ти си много,много силна жена !
И ти и Злато ....
Поклон пред малките ви ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose

# 1 499
  • София
Мила Слави,

Горещо се молех за Тео и чаках всеки ден новини с надежда, а знам че съвсем не бях сама в молитвите си. Много майчини сърца се надаяваха и сега скърбят дълбоко за загубата заедно с теб  и другите опечалени майки Flowers Rose Flowers Rose
Исках само да ти кажа, че ние няма да забравиме какво се случи и ще продължиме да обичаме вашите ангелчета. Сега молитвите ни са за вас майките. Дано Бог ви даде сили да продължите напред и да намерите отново щастие! Сигурна съм, че малките ангелчета ще бдят над вас цял живот и че някой ден пак ще сте заедно.
Поклон пред паметта на малките съкровища и кураж и сила за майките!

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 12:10 от marta7

Общи условия

Активация на акаунт