Момичета помолете се за едно бебче.

• 81 201
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 1 500
Мила Слави,  Cry  Hug
Влязохте в сърцата на много хора - ти, Злато, Барби и дечицата ви... Cry Няма да ви забравим! Дано моменцето ти почива в мир! Утеха няма, но имаш нас. Споделяй, ако ти е по-леко.  Hug  Sad

# 1 501
Слави, толкова си силна! дано с всеки изминал ден болката ти намалява и силата дати се увеличава! твоята мисия тук, на земята е да бъдеш майка на малката си принцеса! А Теди, де бъде винаги с вас!

# 1 502
# 1 503
Слави Злато  Sad  Hug
Не зная какво да ви кажа каквото и да напиша е малко.
Дано малките ангелчета почиват в мир ! Flowers Rose Flowers Rose

# 1 504
  Днес вместо играчки избирах на Теди паметна плоча за урничката...Вместо снимка за албумче аз избирах снимка за тази плоча...Жената от фирмата ме питаше коя плоча ми харесва, как да харесам тази на детето си... Близо е до тази на Криско... Толкова ми липсва...Даянка все му говори и гледа към небето. Вчера един наш познат ни видя и ми честити бебето, понеже не се бяхме виждали отдавна...днес една съседка ни пита защо сме самички...много е тежко да кажа, че вече го няма.
  Злато, гледам си клипчетата на Миа и си представм как дечицата ни са заедно. Благодаря ти, че дойде в болницата и сподели най-трудните ни моменти. Извинявай, че те натоварих и с моята болка. Прегръщам те миличка, цункай Тони, изведи го на разходка, аз днес така направих. Не ми беше леко, но поне едното ми дете бе щастливо с мама.  Hug
  Благодаря на всички, които ме подкрепиха тук, на ЛС, с СМС и по телефона. Обичам ви много!
  За Теди, Миа, Станиславчо и Киара  Flowers Rose Flowers Rose. Нека този списък да спре да се увеличава!
newsm45 Weary

# 1 505
Скъпа Слави, и ти, и Злато сте силни жени. Много по-силни сте, отколкото ви се струва в момента, защото страшно много хора мислят за вас и мълчаливо ви прегръщат Heart Eyes

# 1 506
# 1 507
Слави, сърцето ме боли за Тео и теб! Още не мога да повярвам! Тео беше изключително силно момченце! Много, много те прегръщам!  Hug Hug Hug

# 1 508
още не мога да го приема и все се връщам тук..... а новини няма!
Слави прегръдка на тел и малката от сърце....

# 1 509
  • Варна
И аз не го приемам!
  Може би защото нямаше традиционно погребение, може би защото един месец беше в болницата, но живичък, може и от хапчетата, които пия да е...нямам обяснение, но сега не се тревожа дали е добре, дали няма влошаване...знам, че е добре,просто ми липсва ужасно. Мириша му чорапките, с които беше последно, с Даяна говорим на звездичките, поякога изведнъж ми замирисва на дезинфектанта, който вече се бе пропил в кожата му (много особена миризма). Може би душичката му още е тук...Понякога даже забравям някакси, че повече няма да го видя. Чакам си го...изпитвам дори физическа болка от липсата му. Всяка вечер си лягам с надеждата да го сънувам и да ми каже, че е добре. Днес става една седмица без моето зайче...колко ли седмици ще минат докато го видя отново? Като дете много ме плашеха старостта и смъртта. Сега нямам търпение да остарея, да видя дъщеря ми пораснала, реализирана и майка. Да има свой живот и вече да не се нуждае от мама. Искам по-скоро да ида при момченцето ми... newsm45

# 1 510
Слави, мила   Hug Hug Hug

# 1 511
Слави...  Cry

# 1 512
Прегръщам те, мила Слави! Hug
Момченцето ти е на добро място и те чака, но не бързай толкова да отиваш при него.
Нужна си на всички тук. Кураж мила майчице. Дано Господ да ти даде сили да продължиш напред. А защо не и още едно бебче. Кой знае, може в неговите очи да видиш Теди.
Не спирам да мисля за теб и малкото ти момченце. Още веднъж те прегръщам.

# 1 513
Слави, бъди силна заради Теди, заради дъщеричката ти, заради теб самата  Hug
Трудно ти е, знам, няма лесен начин  smile3518
 Praynig Rose Rose Praynig За Теди

# 1 514
Слави мила  Hug Hug Hug
Трябва да бъдещ силна заради Теди,тя има нужда от теб.
Момченцето ти е на едно хубаво и добро място и съм убедена ,че то иска ти да си силна и да продължиш напред.
Много силно те  Hug

Общи условия

Активация на акаунт