Момичета помолете се за едно бебче.

• 81 195
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 1 515
Слави..........дръж се  Praynig не се отчайвай и това ще стане-да се срещнете,но не сега .....когато Бог реши ...ние сме безсилни тук ..Много сили и кураж ще ти трябват ,бъди силна ,не се предавай.....Целувки Hug Praynig

# 1 516
Мила Слави, Тео винаги ще е в сърцето ти. И някога ... когато му дойде времето, дано се срещнете отново.

# 1 517
Слави толкова съжалявам.
Думите са излишни, но наистина бъди силна, задари дъщеричката си.

# 1 518
Слави  Cry страшна празнота е тази, дано Тео намери начин да идва при теб, поне за малко понякога  Cry вярвам, че сме най-живи в спомените на хората, които ни обичат  Heart Eyes

# 1 519
  • Варна
Слави, миличка, Тео е постоянно с теб! Той е винаги в сърцето ти. Затова няма нужда да ходиш където  и да било, достатъчно е да се вслушаш в себе си.

А Даянчето е още много малка и още дълги години ще има нужда от теб. И не само тя - имаш и съпруг, и родители, и приятели, и колеги - толкова хора можеш да направиш щастливи с присъствието си, с обичта си, с труда си!

Много е тежко, знам. Но както каза Ефа, по-лошото е, че нямаш особен избор, освен да продължиш. Животът е роля, която трябва да изиграем докрай, колкото и да е тежко понякога.

Гледах днес празната ниша и ми беше толкова болно на душата... но с много обич и тази болка се понася, и с нея се живее.

Hug

# 1 520
  • ВАРНА
Мила Слави, толкова тежки думи написала... Всеки път, когато те чета имам чувството, че съм на твое място. Буца ми застава в гърлото и очите ми се пълнят със сълзи.  Cry
Трудно е, сигурно е много трудно, да трябва да се живее с мисълта ...
Но моля те бъди силна, тук има много хора, нуждаещи се от теб. Първа е Даяна.
Прегръщам те, мила.  Hug

# 1 521
Ох, Слави, къса ми се сърцето...  Cry Нямам думи, от които да ти стане по-леко. Виж само Ели какво е написала, тя знае какво ти е... Cry

# 1 522
  • Варна
Слави миличка....... Cry Cry Cry

# 1 523
  • Някъде на път....
Слави, не знам какво да кажа....
Кураж, миличка! Даяна има нужда от теб!  Hug

# 1 524
Мила Слави, Тео винаги ще е в сърцето ти. И някога ... когато му дойде времето, дано се срещнете отново.
Hugте миличка.

# 1 525
  • София
 Flowers Rose Flowers Rose smile3518
Не знам как се продължава напред, но знам че това е смисъла на живота! Дръж се мила! Дано ангелчето Тео намери начин да те утеши, ако е още около теб, но ти не бързай да идеш при него! Там цари безвремие и за него ще е миг когато пак ще се съберете. Изживей колкото ти е дадено от Господ и бъди добра майка за другото си дете. После пак ще сте заедно, сигурна съм!

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 18:05 от ephrossina

# 1 526
слави-имай сили и за Даяна.нямам думи........ Hug

# 1 527
  • Варна
Слави,  Cry

# 1 528
Слави, знам 4е е трудно,но бъди силна Cry

# 1 529
  • България
 newsm45 newsm45 newsm45
Слави  Hug