Момичета помолете се за едно бебче.

• 81 160
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 1 575
Нямам думи. Само тежка буца ми заседна в гърлото  Weary smile3518 newsm45.
Бъди силна, миличка!  Hug

# 1 576
  • София
 smile3518 newsm45
Славииииии Hug Hug Hug Hug
Всички го обичахме и ще ни липсва ужасно...
Сбогом малък храбрецо Cry Flowers Rose Flowers Rose

# 1 577
Мила Слави, толкова ме боли затова, което изживяваш, с такава мъка, с такива чувства чета това, което споделяш. Как исках с цялото си същество в момента да се радваме заедно, а не да страдаме........................Сигурна съм, че там където е мъката ти, друго няма......
Ако можех бих те прегърнала и някак бих взела малка част от твоето страдание...

# 1 578
Мила Слави като чета постовете ти и дъха ми секва...очите ми се пълнят със сълзи!
Ти си толкова силна жена,аз ти се възхищавам искренно!
Прегръщам те силно майчице  Hug

# 1 579
Слави, не сме малко хората, които пла4ем и страдаме с теб за огромната ти мъка.... Кураж, мила,знам, 4е няма никога да забравиш, но имай сили да я надживееш.. Как е съпругът ти, досега никой не пита за него , а със сигурност не му е лесно.......

# 1 580
Миличка Слави, дано имаш сили да се справиш с това. Представям си колко ти е тежко и мъчно. Поплаквам си за теб и за Тео.  Confused

# 1 581
  • Варна
Слави прегръщам те много силно. HugТи си много силна жена.

# 1 582
Слави  smile3518
И аз като теб събрах всички документи в една малка торбичка, която си седи в един шкаф .Там ще остане завинаги ..........

# 1 583
# 1 584
  • Sofia
Миличка Слави, Тео не е в урната. Може и да е трудно за вярване, но той е някъде там, в друг свят. Сигурно боли безразмерно, че не можеш да го видиш, да го прегърнеш, но знам, че можеш винаги да го почувстваш в теб, да му говориш, да се срещате в сънищата. Той ще дойде, ще видиш. Оттам където е сега винаги ще се връща при мама.

Ще ти разкажа нещо - наша близка почина преди години. Няколко месеца след това сестра ми я сънува, говорили си и тя я попитала - "Какво е това вино, което ми донесоха, не е хубаво, не ми носете повече такова". След време сестра ми случайно спомена за съня си пред дъщерята на починалата, а жената се разплака - винаги носела на помените от любимото вино на майка си, а последния път нямало, и купила друго. А никой не е знаел, сестра ми пък изобщо, тя беше в чужбина.
Купи дрешка на Тео и я занеси на някого или на гробчето.

Много ми е мъчно за теб миличка, просто не мога да си предствя какво преживяваш. Дано по някакъв начин ти помага като споделяш тук Hug Hug Hug

# 1 585
# 1 586
Мила Слави, не мога дори да си помисля колко ти е трудно  Cry......думите са безсилни пред майчината мъка...
Винаги ще те помним, а Теди ще остане нашето Февруарско геройче!
Кураж, мила майчице!

# 1 587
Мила Слави, ти си толкова силен човек,  Hug Hug Hug
Милико юначе Тео, сбогом!Твоята ярка звездичка ще осветява живота на всичките ти близки и винаги ще бъдеш с тях. Flowers Rose Flowers Rose
Завинаги ще останеш нашия мъничък, борбен герой

# 1 588
ааааах Слави........

# 1 589
Слави, имаш нужда да изживееш мъката си и да и се отдадеш, но се опитай мила ...

останах без думи, само сълзи....

Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт