Момичета помолете се за едно бебче.

• 81 173
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Варна
Злато и Слави имате една голяма прегръдка и от мен. Hug
За Миа и Тео. Flowers Rose Flowers Rose

# 1 561
  • ВАРНА
Слави, не спирам да мисля за теб  Hug

# 1 562
Слави, не спирам да мисля за теб  Hug

Аз също. Намери сили да излезеш от дъното. Теди не би искал мама да е тъжна... Cry

# 1 563
Слави, вчера прочетох последните ти постове и плаках като малко дете... Залисана в ежедневието и работата си забравях за наистина важните неща... Толкова е гигантска тази болка, че не знам как се минава през нея и дали изобщо се минава. Много те пргръщам и знай, че всички ние се молихме за твоята рожба от все сърце!

# 1 564
И аз все мисля за Теди и майка му, мисля, мисля, а като не мога по никакъв начин да помогна...  Cry

# 1 565
Слави ,силна си ..........по всичко си личи ........не се предавай ...имай сили и занапред в живота  Praynig Praynig
Целувам те..........
 Flowers Rose Flowers Rose

# 1 566

Искам да добавя, че в мъката си, вие помогнахте на много хора, на много жени, да станат, да бъдат по добри майки за децата си!

# 1 567
  • София
 Flowers Rose Flowers Rose
Мила Слави Hug!

# 1 568
Не се намират лесно думи, с които да изразим какво ни е точно на душата , но ......наистина Мери го е казала много добре -давате наистина много на другите ,най-вече ЛЮБОВ .................

# 1 569
Слави Hug Hug, Злато Hug Hug
Мъничка звездичке Миа Flowers Rose Flowers Rose
Мъничко ангелче  Тео Flowers Rose Flowers Rose

# 1 570
Мила Слави, мила Лилибон, мила Злато,

в искрените ви постове усетих мъничко от тази ужасна, непоносима болка, която изпитвате и сърцето ми се свива от мъка. Възхищавам се на силата и смелостта ви, стискам ви палци да изкарате още един ден без мъничките си ангелчета и се моля да сте добре, за да се грижите за другите си деца. А и надали вашите ангелчета биха се зарадвали, ако знаят как страда мама. Много жени и майки пишат тук и всички са с вас в мислите си, не че това може някак да ви утеши. Много се молих и за Крис, и за Тео, и за други дечица, но Бог е решил да си прибере някои ангелчета в по-хубав свят. А щом вие сте тук, значи трябва да продължите някак напред, ден за ден, седмица за седмица. Знам, че няма утеха, няма радост за майчиното сърце и не знам защо така се е случило, защо е трябвало да понесете този ужас. Никога няма да намерим отговор на този въпрос. И все пак, стиснете зъби и погледнете напред. Много е лесно да ви подкрепяме отстрани, никой не знае какво ви е на душата всъщност. Прегръщам ви силно и вярвам във вас, вярвам в майчинския инстинкт, който ще ви вдъхме сили да се борите за себе си, да оцелеете и преживеете това страдание заради своите дечица.

# 1 571
  • София
Слави,  Hug

# 1 572
...Снощо сънувах едно бебенце. Визуално не беше моето, но все исках да го завия и все рамената му оставаха голи...Откакто го няма, непрекъснато ме тревожи мисълта, че не са го облекли с дрешките, които занесох. Повече не го видях и все си мисля, че са го оставили голичък. Ще се пръсна от мъка, тази мисъл ще ме преследва винаги.

Слави от баба ми знам че при такива сънища е добре да подадеш това което е липсвало в съня ти.
Купи едно одеалце ако искаш и дрешки и ги подай на някое детенце като ги наречеш за Тео.

Hug

# 1 573

Слави от баба ми знам че при такива сънища е добре да подадеш това което е липсвало в съня ти.
Купи едно одеалце ако искаш и дрешки и ги подай на някое детенце като ги наречеш за Тео.

Слави ,здравей и аз така знам за сънищата -ако нещо е липсвало или е поискал нещо -да се даде на някой или да се изпълни желанието му...Знам че ще имаш сили за всичко.............Целувки ... Flowers Rose Flowers Rose

# 1 574
  • Варна
   Здравейте!
  Днес моето момченце си дойде  Weary , но не така както си мечтаех...с количка, а в урничка  newsm45 . Сложих я на секцията и не мога да проумея, че това е всичко, което ми остана от него...След няколко дни и това няма да имам даже. Само спомени...едновременно скъпи и болезнени. Събрах документите му, всичко, целият му живот се побра в един плик. Дойде с толкова много любов и очакване, даде ни толкова много и всичко се събира просто в един плик...
  Липсваш ми маменце, във всяка детска количка търся твоите очи,  мое малко геройче...Flowers RoseFlowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт