Момичета помолете се за едно бебче.

• 82 678
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 90
Моля Ви мами, пишете как е минала операцията на Тео  Praynig Praynig Praynig

# 91
Дано всичко мине добре  Praynig

# 92
  • София
Дано всичко е наред. Praynig

# 93
  • София
Тео бъди силно бебе миличък! Praynig
Слави - кураж майчице  Hug

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 10:52 от nana77

# 94
 Praynig Praynig Praynig За Тео,за сладкото ни февруарче  Praynig Praynig Praynig
Дано всичко мине успешно!!!
Кураж Слави,всички сме с теб и семейството ти!

# 95
  • София
      Господи, на колене те моля ,помогни на малката душичка Тео .Дай му сили да прескочи мъките и да се събуди здрав и весел.
      Майчице,Богородичке!Ти си майка и знаеш как боли майчиното сърце!Хвани Слави за ръце и я преведи през това изпитание, за да бъде силна!

# 96
  • Варна
Моля се за Тео  Praynig Praynig Praynig Дано операцията бъде успешна. Мъничка душичка...  Cry

# 97
  • София
 Praynig Praynig Praynig
Моля се от цялото си сърце всичко да мине нормално и да има радост в това семейство!!! Praynig Praynig Praynig

# 98
  • Варна
Моля се от цялото си сърце всичко да мине нормално Praynig Praynig Praynig

# 99
Операцията е приключила вече.Корекцията на сърчицето е направена и то е заработило.След разговорът ми с лекаря съм обнадеждена.Момичета,моля ви,продължавайте да се молите,Тео да се възстанови напълно,че и този процес е труден!
Боже,бъди с малкото юначе и му дай сили! Praynig

Каквото науча,ще ви държа в течение.
 Hug

# 100
Операцията е приключила вече.Корекцията на сърчицето е направена и то е заработило.След разговорът ми с лекаря съм обнадеждена.
Браво, браво....нека всичко продължава все така и детенце бързо да се възстанови.... Praynig Praynig Praynig Praynig

# 101
  • София-България, Израел - където си поискам
Стискам плаци Тео да се възтанови бързо от операцията.
Дано само хубави новини от тук нататък да има за малкия Тео!

# 102
  • Варна
Момичета трябва да продължаваме с молитвите. Praynig Praynig Praynig

# 103
Момичета, сега се чух със Слави. След казаното от Бини - няма какво ново да допълня. Бини, хилади пъти благодаря за това, което правиш!  bouquet  bouquet  bouquet
Искам само да ви кажа, че днес по телефона Слави звучеше съвсем различно, много, много обнадеждена. Отиваше тъкмо да говори с хирурга, извършил операцията. Не знаеше дали ще й дадат да види Тео, но сега е по-важно дететнцето да се стабилизира и възстанови! Обеща ми щом има информация да се обади пак, предадаох и колко много хора си мислят за това и тя е много благодарна на всички вас! Много добре и действа като й кажа колко много хора си мислим за тях с Тео.
Продължавам да вярвам в най-добрия изход и съм благодарна на лекарите, които дават шанс за живот на Тео!

# 104
ДАНО СЕ ОПРАВИ МАЛКИЯТ ТЕО  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт