Момичета помолете се за едно бебче.

• 81 183
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 1 530
Милата ми душа  Cry силно те прегръщам! Думите ти са пропити от мъката която те дави, плача с теб и аз... А ти не бързай за никъде, така или иначе сме натам тръгнали всички, но имаш още толкова много задачи тук. А може Тео наистина да си дойде чрез друга рожба, знам че не ти се мисли за това сега, може би някога по натам.
Обичам те!

# 1 531
 smile3518 smile3518 smile3518
Много е тежко миличка Слави..... но Даяна има нужда от теб,бъди силна !
А Мери е казала добре
....А може Тео наистина да си дойде чрез друга рожба, знам че не ти се мисли за това сега, може би някога по натам.

Обичаме те мила Слави,с теб сме  Hug Hug Hug

Flowers Rose Flowers Rose за малкото ангелче Тео ......

# 1 532
# 1 533
  • Варна
Слави прегръщам те. Hug

# 1 534
  • София
Слави, мила, Лилибон ти е написала чудесни думи. Запази ги някъде дълбоко в сърцето си и съм сигурна, че след време ще ги почустваш и ти. Когато почина майка ми, исках да си отида и аз, за да се видим час по-скоро. Намерих голяма утеха в присъствието на съпруга ми и сина ми. Искаме ли или не, между нас и починалите има невидима стена, която само Господ решава кога да прекосим. Не можем да управляваме смъртта, но можем да се  опитаме да изживеем живота си колкото се може по-пълноценно, да бъдем до близките си, да обичаме.
Скърбя с теб и с всички майчици, преживяли загубата на най-скъпите си душички. Мисля за вас всеки ден и не спира да ме боли.... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 1 535
Слави, Cry Cry Cry
Нямам думи

# 1 536
  • Варна
Как бавно минават дните...
  Вчера излизах с дъщеря ми да и купя сандалки и чехлички за детската градина. В който и магазин да влезехме, тя все ми показваше малки сини сандалки и викаше из целия магазин: "мамо, ако Теди беше жив, нали щяхме да му купим тези сандалки?" Виждаше, че ме натъжава, но явно още не разбира защо и продължава: "ама аз не ги искам за мен, а за Теди" Как да и обясня, че той няма нужда от сандалки вече...Снощо сънувах едно бебенце. Визуално не беше моето, но все исках да го завия и все рамената му оставаха голи...Откакто го няма, непрекъснато ме тревожи мисълта, че не са го облекли с дрешките, които занесох. Повече не го видях и все си мисля, че са го оставили голичък. Ще се пръсна от мъка, тази мисъл ще ме преследва винаги. Имаше и още две по-големи дечица-момченце на около 3г. и момиченце на около 6г. Бяха русички и слабички дечица. Момченцето караше колело с 3гуми. Някой ми каза, че са слабички, защото децата със сърдечни проблеми са така. Така и не разбрах чии са...

# 1 537
Славинко, на Теди не му трябват дрешки, миличка. Той е обвит в любов и светлина. При него е топло. Спомни си за Адам и Ева от Рая. Той е там, мила майчице и не иска да се тревожиш. Прегръщам те силно Hug

# 1 538
  • Варна
Слави, децата до към 5-годишна възраст не възприемат смъртта. За нея Теди е някъде, ама ти купуваш подаръци и за близките, които не са непосредствено пред очите ти, нали? Виж това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=97323.60

От една страна добре, че поне детето не страда.
От друга - двойна мъка за тебе.  Cry
Моята дъщеря, както е голяма, току изтърсва нещо подобно, но гледам да го възприемам само като знак, че мисли за братчето си...

Не си мисли за дрешките. Там, където е сега дрешки не му трябват, а и хората от много религии биват погребвани голи, така, както са дошли на този свят. Но ако не можеш да си намериш мира, купи дрешка и я подари на дете, казват, че това помагало за успокоението на душата (в случая - на твоята).

Hug

# 1 539
Слави ,ще ти кажа аз какво знам .Щом си сънувала такъв сън и си мислиш ,че не е облечен купи някакви дрешки и ги подай на някое детенце .Мисля че ще почувстваш някакво облекчение .
Моето детенце беше със сърдечен проблем , но защо на мен не ми се присънва ????Сънувах точно веднъж и беше много странно , защото той бе момченце а аз го сънувах силно нагримиран със сини сенки и много черен ...

# 1 540
Slavi_Yo, прегръщам те силно.
На твоята дъщеричка все още й е прекалено прясно всичко около Теди като разкази, емоции, подслушани реплики. Тя усеща тъгата на мама и тати и реагира според детските си представи и възможности. Подготвяла се е да бъде грижовна кака, а сега е кака на ангелче.  Cry

# 1 541
Слави - направо ме разплака с поста си. АКо можеше искрената мъка да възкресява мъртвите, мъката на всички ни тук и най-вече вашата щеше да го е направила... На ангелчетата не им трябват дрешки миличка, а само да ги носим в сърцата и душите си. А Даянка е все още малка, когато порасне ще разбере.  Hug те, прегърни и ти своето детенце, а когато спи му прошепни на ушенце това което искаш да кажеш на Теди, нали знаеш, че заспалите дечица често говорят и играят с ангелите.  Heart Eyes те мила Слави, винаги ще си спомням за Теди и за вас.

# 1 542
  • София
Господи, Слави. Такава мъка, ужасно ми е трудно да се докосна до нея, макар и  отдалече, а на тебе какво ли ти е? Прегръщам те много силно, пожелавам ти много сила, и не знам как, но съм сигурна, че един ден ще бъдеш отново щастлива. За да помниш Теди, мила, за да не го забравяш.  Hug

# 1 543
# 1 544
  • София
 Hug Hug Hug Hug
Слави, наистина ти е много тежко...безкрайно много съжалявам за мъкатат ти
 smile3518

Общи условия

Активация на акаунт