АВГУСТска дружина и пролет и лято и есен и зима

• 29 658
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Я виж ти, защо никой не пише повече в тази тема .. явно всички сме доста заети с работа, ежедневие ..
Да кажа за нас (не, че някой ме пита де Mr. Green), Вили е добре, преди Коледа я спрях от градинка, защото много лошо се разболя няколко пъти и реших, че ще бъде по-добре да си я оставя в къщи до Април, а и да ми е по-спокойно и да мога да се подготвя за изпитите. Общо взето нищо интересно, хванали сме един ежедневен ритъм и това е, очаква се обаче, скоро нещата коренно да се променят  Grinning

# 241
  • Sofia
очаква се обаче, скоро нещата коренно да се променят  Grinning
Какво намекваш? Simple Smile

Вили на снимката изглежда страшно пораснала!! Почти като първокласничка  Laughing

При нас май няма нищо интересно, затова не съм писала. Съкратиха ме лекинко и сега си седя вкъщи на спокойствие.  Sunglasses

# 242
Какво намеквам ще разкажа някой ден, не точно сега Grinning

# 243
  • София
Аз пък всеки ден влизам, защото всеки ден съм в отчетната на малката ми дъщеря и не мога да пренебрегна едната пред другата, та така ...  Laughing

# 244
  • Чикаго / София
Здравейте и от мен!

И ние сме добре. Ежедневието и нас ни е погълнало. Лъчка си ходи на градина, вече почва по-малко да казва нещо на англ. Тя знае доста неща, но не иска да говори. Учителките в градината ми казват, че вече се отпуска и говори и с децата и с тях.  Доста порасна, панталоните й окъсяват бързо, бързо.

Juana, /пак си си сменила ника, ама аз си продължавам по старому/ много лошо, че са те съкратили. Дано бързо си намериш по-хубава работа. Като чуя за съкращения и лошо ми става вече. Тук всеки ден пропищява някой.

Toni4ka, успех със изпитите и дано скоро се похвалиш!

Ей, хора дайте малко снимки на дечковците.  Да ги видим колко са пораснали и променили.

Поздрави на всички!

# 245
  • Sofia
Ирка, знаеш ли колко ми е добре сега вкъщи  Laughing
Аз си поработвам от вкъщи де, не съм си починала особено, но е много по-спокойно, така че няма да търся за момента работа.

Радето също не искала да говори на английски в градината, но вкъщи ме изненадва непрекъснато с нещо ново. Очаквам да се стопли скоро и да отида и аз на уроците, може би ще говори, когато съм при нея.

Ето една нова снимка на Радето, тези банички самичка ги направи, едва ме остави да й покажа как.
http://boriana.cult.bg/banichki11.jpg

# 246
Привет и от мен  Heart Eyes
Струва ми се нова тема трябва да пуснем  Simple Smile
Toni4ka, чакаме, чакаме - новината  Simple Smile
Котка в лодка, това е лошо със съкращението, изобщо ... всички седим на нокти и си мълчим да не ни забележат, че сме в повече  Wink
irka, браво на девойките  Simple Smile
Отчет и от мен - Стефанаки изкара скарлатина преди 1 седмица - леко изкара според мен, то ние разбрахме, че е скарлатина чак когато видях, че обрива не минава. Аз първоначално мислих, че се обринал от високата Т (защото и преди ми се е обривал), но този път не мина и така. Пихме си АБ-то, седяхме вкъщи, но още продължава да седи, понеже в градината всеки ден има ново дете със скарлатина и не смея да го пусна.
Аз съм пренатоварена в работа и вчера направо щях да ревна, но се овладях.
В събота сме на сватба и утре съм отпуск, че ще пътуваме. Направо съм щастлива, че малко ще се откъсна от болести, работа и напрежение, ще се опусна и ще се повеселя.
Друго не се сещам.

# 247
Здравейте и от мен Hug

Пламен посещава всеки ден детската градинка с огромно желание Hug
Последно време е станал много палав, дори мога да кажа и инат Sunglasses

Gigi , радвам се ,че сте здрави вече.
След като веднъж е изкарана скарлатината , повтаря ли отново?
Приятно и весело  изкарване на сватбеното тържество.

Котка в лодка, ще се отпусне детето, не се тревожи.Може би на истина ако ти си там ще я предразположиш.
Е, виж какви вкусни банички е приготвила.Поздравления Hug

irka, браво на Лъчка Grinning

# 248
Гледам бързате децата да ви порастнат  Mr. Green - готвят чистят учат езици................. Mr. Green аз пък гледам да го докарвам Яво все на бебе - блузки с животинки, бебешка прическа, мачкам и гуша като бебе  Crazy ма така е с вторите явно - не ни се ще толкова бързо да пораснат.

Мойта работа пък аз искам да я махна ама ................пустата му криза ме възпира за момента, иначе и аз съм изпущила от всякъде, Джиджич истински ти завидях на свадбата - вземи меее и менннн дееееее (тук се плезя  Laughing)

Ще гледам да си седна на д...о и да кача малко скорошни снимки.

А е Дидката още не е родила - за всички дето я срещнат  Mr. Green

# 249
Juanka, голяма сладуранка е малката, пу-пу  Simple Smile

Дими, да за съжаление повтаря - това е единствената шарка която и потретва и т.н. дано обаче да не ни се случи повече.

Сънич, и аз с нетърпение и облекчение ще си тръгна след малко и с кеф ще си оправям багажа и изчезвам, малко свободааааа....идвай идвай Съни  Simple Smile

Аз моя също го третирам като бебе  Mr. Green ама той само ми вика че бил вече "голям батко", нищо че съм го записала на английски, като гледам от градината нищо не научава, всичко е от "Жетис макс" - Jetix  Simple Smile

# 250
Тя скарлатината не минава без антибиотик и затова няма как да се създадът антитела, даже някой не я и третират точно като шарка, но ако не сте започнали съвсем отначало с антибиотика може и да поустанат някой антителца, но пък те пак не са трайни.....кофти работа. Зависи доста от общото състояние на младежа към момента малко да е по-уязвим и ....предава се като грип тоест лесно. Баткото ни беше болен докато аз бях бременна  ooooh! та го бяхме изолирали милия при баба му за 20 дена без достъп до мене, като си го взехме ме беше страх да говоря срещу него - горкото дете с майка бременно пооткачена  Mr. Green

# 251
  • Sofia
Съни, и вкъщи пада голямо гушкане и мачкане... но Ради много често не иска Sad трае 1-2 минути и после вика "Кога ще ме пуснеш? Свърши ли да ме мачкаш?" ooooh! Иначе е "малко голяма"  Wink - така хем може да си реве за щяло и нещяло, хем да се прави на важна!

# 252
  • София
Брей че наплив в нашата тема- разписали сте се гледам
Новостите при нас са много малко
* Валето си ходи на градина- наскоро искара май новичкия грип с една Т- направо умрях от страх 40 градуса и ...не падна 5 дни под 37 ooooh!
Но не давахме АБ- дори и личната се съгласи този път с мен- само хомеопатия и Ехинация....
* Аз от понеделник съм на нова работа- след нова година ме стегна шапката и ...за месец напуснах- седях си в къщи 2 седмици/детето точно едната беше болно Twisted Evil/ и сега съм умряла от притеснение.Но най кофти ще ми е транспорта- от 10г. не съм се возила на градски транспорт,но работата е в близост до Шейново- а там паркиране -НЯМА Cry
Ние преди година и половина бяхме със скарлатина- и Валето и племенника ми- успешно я излекувахме с хомеопатия- много съм доволна ,защото на племенника това му беше третата скарлатина и при предните два пъти беше на АБ- последния и той на хомеопатични....
Аз не съм много по гушкането ,но и Валето е станал един инат и капризен,тропа с крак и се заяжда- направо се чудя да го пашляпам или да прихна да му се смея Grinning

# 253
Да се включа и аз в темата. Сашо / 25.08.2005 год./ ходи редовно в немска детска градина, страшно е доволен и вече напредва доста с езика. Иначе ежедневието е като при повечето - работа и вечер занимания с малкия.

# 254
Добре дошла Или, радвам се че ни намери  Hug

А за всички останали - честито любовно опиянение  Heart Eyes

И нас са ни налегнали разни зимни екстри - минахме през нещо като грип, аз този път бях и съм още де на антибиотик, че доста надолу ми беше слязло възпалението та......Баткото ни се изрина с някакъв ситен обрив и веднага и аз дигнах под аларма педито за скарлатина, но засега се лекуваме от контактен алергичен дерматит и се мажем с бебешко олио  Mr. Green, та вкъщи са вече 2 бебетата дето лигавяяяя.

Хубава седмица и здрава от мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт