АВГУСТска дружина и пролет и лято и есен и зима

• 29 659
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • Чикаго / София
Честита дъщеричка на кика! Да е здрава, щастлива и много обичана. Да са си първи дружки с каката!

кика, бързо възстановяване и да се похвалиш собственоръчно! Hug  bouquet

# 226
  • Някъде на път....
Честито, Кика! Да расте здрава и много да те радва!   bouquet

# 227
  • София
Честити бебоци на Алесия и Кика! Да са ви живи и здрави, много да ви радват!

# 228
Благодаря за пожеланията! Прибрахме се вчера и от днес сме на въртележката- каката ни е много  упорита в желанието си да гушка и храни и разхожда бебето и няма опазване. Само дебне да се събуди и се започва....дано отмине, че лошо иначе  Joy

# 229
  • София
Момичета, пожелавам Ви весело посрещане на предстоящите празници!
Много здрава и успешна Нова година, много щастие и радост за Вашите семейства!
Нека коледната Фея бъде щедра към Вас и донесе Мир, Благоденствие и прекрасни емоции в Коледната свята нощ!

# 230
Момичета, пожелавам ви Весела Коледа!  Nature Snowman Здраве Flowers Four Leaf Clover, късмет  fingerscrossed, много сладки усмивки moresmile, незабравими мигове smile3509 и добрия старец  santa2 да ви донесе това което сте си пожелали  newsm10

# 231
  • София
Честита Коледа!
Нека имаме много Здраве, Щастие, Любов и Мир в семействата!

# 232
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА ! НЕКА ИМА МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ ЗА ВСИЧКИ НАС !

# 233
Честита Коледа!Много здраве,щастие и любов за всички!

# 234
  • Чикаго / София
Честита Коледа!

Бъдете здрави и щастливи! Hug

# 235
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! НЕКА ВСИЧКИ ДА БЪДЕМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА И ТЯ ДА Е ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО РАДОСТИ И ЩАСТИЕ ЗА ВСИЧКИ НАС !   Hug

# 236
Честита Нова Година!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта-дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти!

Нова година посрещахме в къщи с приятели,Алекс и тя беше с нас,12.00 като взеха да гърмят с пиратки и ракети се уплаши не искаше да гледа даже през прозореца,след това сурвака всички за здраве,по няколко пъти  Laughing и в 3.00 едвам я накарах да легне да спи.На другия ден ми вика "мамо,искам довечера пак да празнуваме нова година,да има заря и да сурвакам да събера много парички"  Laughing

Приятен ден на всички!

# 237
  • Чикаго / София
Честита Нова Година на всички!

Да е щастлива и късметлийска година!

Честит Имен Ден на именниците тези дни. Здраве и успехи!

Как сте хора? Изчезнахте нещо. Ние сме добре. Лъчка расте, все повече бърбори и философства, и отговаря! Голяма скица е.  Simple Smile

Предполагам и вашите сладури са така.

Дано сте на топло, че чета разни неща за газта в Бг! Дано бързо се справят със ситуацията.  Confused

Поздрави!

# 238
Хехеееййй, виждам Добрият старец е донесъл два важни подаъка  Hug Да са ни живи и здрави новите попълнения на гооолямото ни семейство  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug и в частност на майките им  Mr. Green.
На всички останали сбъдване на мечтите им за тази година на 100% и взимайте пример от Алесия, Кика, Дидката .......а те да разказват за невероятната промяна....в каките и батковците, защото там наистина е невероятно сладко  Hug.   

Джиджи, хич не ми се оправдававай, като те видя ще те ..... Mr. Green а малкия напаво ще го изяммммм дето ги върти такива номерца по време на базариии ама ха де  Crossing Arms 
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иначе базара мина традиционно добре, нашата Снежанка отново нямаше равна по красота и излъчване, снимаше се с разни там бащи, дето на опашка се трупаха  Mr. Green та другата година мисля и от това пари да се изкарват  Crossing Arms .......

Ирка, хич не ни мисли за студа ние от любов се греем  Crazy Wink

Айде трябва да бягам.......служба  ooooh!

# 239
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честити бебчета на Алеся и Кика-да са живи и здрави на мама и тате!

Ние отдавна не сме се вестявали в темата,а ето че имало хубави новини. Mr. Green

Ние сме добре,Мариелка ходи на градина,вече свикна и не прави проблеми,само с яденето там сме скарани,яде плодовете,таратор и тук там някоя филия.Доволна съм,че поне яде плодове и данонинчетата.
На нас също се паднаха 2 късмета с бебе от новогодишната баница(един на мен и един на нея),но вече 2 приятелки ме зарадваха с хубавата новина тази седмица,така че май моите късметчета отидоха другаде. hahahaАз още си намирам оправдания за второ де,ама може да ни споходи щъркела случайно,не се знае. Laughing
Много са пораснали всички дечица и много ви се зарадвах за снимчиците,когато имам време и аз ще кача някоя да ни видите.
Пожелавам на всички една весела и щастлива нова година,изпълнена с много положителни емоции. Hug

Общи условия

Активация на акаунт