Благодаря ви за отзивите. Ние си купихме апаратче и сега щракаме като не видяли!

Строителството в цяло Чикаго е модерно. Не мога да покажа снимки на стари сгради с особено историческо значение, защото няма. Но пък на модерни небостъргаи, снимки много! Хора по улиците през седмицата има много, но в неделя, когато ние се разхождахме, наистина не бяха много. Хората през уикенда разпускат по парковете, не в даун-тауна като нас!
А, на сградата се качих бързо -100 етажа за 1 минута!
Сияеща съм, или по-скоро просто щастлива, че съм със хората които обичам!
А и тези 5 месеца сама, ме научиха на някои неща. Гледам по друг начин на живота вече. Промених се. Трудно е да го опиша. Човек си казва непрекъснато, че знае кои са важните неща в живота, че трябва да им се наслаждава, но забързани в ежедневието, като че ли ги забравяме. Е, аз не ги забравям вече. Всеки един момент прекаран със семейството ми е безценен. Наслаждавам му се. Разбрах, че и с малко човек може да е щастлив и да се чувства дбре, важното е да има с кой да го сподели. Гледам много по-положително на всичко около мен, и спрях да се вглеждам в нещата които не ми харесват, а да забелязвам основното тези които си струва човек да види.Много философски стана, спирам!
Поздрави на всички!