АВГУСТска дружина и пролет и лято и есен и зима

• 29 705
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Честит Рожден Ден Кари!
Да си здрава, много щастлива и да имаш безгрижно и слънчево детство   bouquet

Дружина, кажете тръгнаха ли малчовците на градина  Simple Smile
Нашия юнак го оставих сутринта, щастлив и доволен  Mr. Green
Да видим как ще си го прибера Simple Smile Но той е свикнал от яслата и може би затова не рева  Simple Smile
Пламен го изпратих на градинка на 1ви септември.
Просто тогава стана герой Mr. Green Грам сълза не пророни,переше се с раничката на гръб като петле. Laughing
Едва го прибрах вечерта,не искаше да си тръгва.
А двата дена след това.....рев,сълзи....направо съм се видяла в чудо.
Тази сутрин стои до банята и се крие в ъгъла и ми казва....Днес няма да ходя на градина ,пращай ме в баба ми. Crazy

# 121
Тази сутрин стои до банята и се крие в ъгъла и ми казва....Днес няма да ходя на градина ,пращай ме в баба ми. Crazy[/b]

Милото, толкова ми е познато.
Стефчо като тръгна на ясла беше супер щастлив, но като не го взех 2 дни на обед и на следващата седмица поплакваше сутринта, но после отмина.

Иначе за сега добре се справя и казват, че бил послушен, че с нас е малко дяволенце.

# 122
Привети мацки  Hug

Ирка, на прав път си с житейското ти мото  Hug и аз се опитвам напоследък да не забравям кое всъшност ни е важното в живота, а снимките, оооо разкошно, като по филмите  Laughing ....... ново, чисто, подредено, зелено някак си изглежда наистина направено всичко за да е удобно за употреба, и насред това вие четворката сте най-милата гледка.

Това с градините така си е средно статистически случай  - отначало са доволни щото го приемат като поредното посещение на детския клуб обаче като осъзнаят грозната действителнот и става .....лошооооо , ама минава и това де, ще свикнат.

И аз сега го обработвам Явков за тежкия житейски път по който поема от (15 септ. при нас) та той ту е ОК иска да ходи, ту заявява че щял да си седи в хола с мене  Joy и като му обясня, че аз вече не съм в хола, младежа мъдро заключава "аааааа даааа"  Mr. Green.
Иначе батко му навремето свикна много лесно и плака само първата седмица, ама той по принцип си ми е по разумен и приема обясняване, докато дребното си пада голямо диване  и инат напоследък та определено ще имаме зор  ooooh!.

Очаквам доста да ми се оплакват от него в началото, че както беше кротушко сега голям биткаджия се е отворил, онзи ден даже ибзи с юмрук на баща си очилата и....едвам го спасих от боя с камшик   Mr. Green.........

# 123
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА КАРИ!

ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И ЩАСТИЕ Й ПОЖЕЛАВАМ!

Съни, така, така с мотото, ама давай да си го пишем от време на време, за да не го забравяме. Simple Smile

Аз за градината какво да пиша! Тя Лъчи си ходи вече втори месец и е доволна. Новото е, че от вторник вече с Дени са в различни групи. Дени я преместиха при големите, а Лъчи остана при по-малките. Преди с Дени, явно й беше по-спокойно, а сега явно се притеснява. Вчера се е напишкала в градината 2 пъти.  А в къщи дори и не разбирам кога е пишкала, ходи си сама в тоалетната и си пишка, само ако ака, ме вика,че е готова и чак тогава разбирам, че е в тоалетната. Rolling Eyes Но и това ще мине. Опитва се да пее А,В,С на англ. и е много смешна. А понеже всяка сутрин докато ги карам към градината си пеем песнички в колата, вече научи завиден репертоар от песни, и вика с пълно гърло докато пее. Laughing Голяма хитруша е, и голямо инатче. Баща й все, пита, кога ще свърши този бебешки пубертет, и ще започне да слуша. Аз пък го успокоявам, че от бебешкия май направо в тийн пубертета ще мина, няма да ни остави време за отдих! Laughing И непрекъснато иска да я носим. Еййй, хич не го обичам това. Походи 10 метра и се тръшне на земята да я носим и не става! Crazy

Тази събота и неделя ходихме на плаж на езерото. Както писах и преди, живеем много близо до него, но за плаж така и не остава време, все по други събития ходим. Та ето малко "морски" снимки и от нас!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=280679&pid=7336776

При нас денят сега започва, отивам да вдигам децата за градина!

Лек ден!

# 124
Тц, тц, тц ...........топ моделки  Flutter
АМа това езеро.....егати езерото, връщах се на два пъти да прочета не съм ли объркала аз нещо, то си е съвсем морско, че и вълни... newsm78 а иначе, май верно американките са пухкавелки, поне в масовия случай де  Thinking

И аз много обичам да издебвам младежите в гръб....за снимка  Joy

# 125
  • София
Ааааа, според мен това за американките не е вярно, верно че има "пухкавелки", ама чак пък да е много по-зле отколкото у нас или където й да е...има ги всякакви. Ама и Ирка да каже - моите наблюдения бяха отдавна из а кратко. Ама Чикаго не е лош град, притивно на моите предубеждения Simple Smile, но трябва да се види през лятото...зимата нямаше плаж  Thinking. Това Мичиган лейк ли е???????? #Crazy

Лелееее, с и к'ви хавлийки...много сте сладки!

# 126
Ооо, Сънич  Heart Eyes Къде се загубехте вие  Simple Smile
Успех с градината  Simple Smile

АМа това езеро.....егати езерото, връщах се на два пъти да прочета не съм ли объркала аз нещо, то си е съвсем морско, че и вълни...

И аз така като теб се върнах да видя дали съм прочела правилно  Joy

Супер е Ирка!!!

Искам и ааааззз...

# 127
  • Чикаго / София
Мерси за хубавите отзиви за снимките и нас! Flutter

Да, това е езерото Мичиган. Наистина е огроооомно! Не съм сигурна, но по площ може би е почти колкото Черно море. Поне така ми изглеждат на картата,
почти еднакви. Може би, езерото е малко по-малко.  Разликата м/у двете е, че едното е сладко, другото солено, и че водата в езерото е по-студена. Става за къпане, но никога не става 20 градуса като моернцето. Все си е леко студена. Но хората тук са свикнали и си се къпят. То и ние си се къпахме. Но в морето определено се кисна повече време. Иначе си има и вълни и водорасли - макар че там където ние бяхме нямаше, но съм виждала по другите плажове. Децата не могат да разберат разликата и си му казват - моренцето.  А и плажове има много. Пясъка също наподобява нашия морски.

Лана, наистина Чикаго през зимата не е хубав. И на мен в началото не ми хареса. Но сега, не можем да решим къде по-напред да отидем да разглеждаме. Има много хубави местенца. Лятото града кипи от живот. Има кафенца като в Бг навън, страхотни градинки, почти всеки ден по големите паркове в Даунтауна има някокво събитие - концерт или нещо друго. Наистина лятото си заслужава човек да е тук. Зимата е прекалено студено, сиво и мрачно. Сега в хубавото време събота и неделя, парковете са пълни с хора които си правят пикници, пекат се, излежават се, играят на нещо.  И никой не ги гледа странно, или да си мисли, че не са съвсем в час.  Другия път елате лятото! Simple Smile

А иначе за  пухкавите американци има много какво да се пише. Факт е обаче, че разглеждайки снимките си, забелязвам на няколко, че фона отзад е все някоя пухкава американка. Как няма хората да оставят с такова впечатление! Проблем с теглото се забелязва най-вече при черните -т.е  негрите, и латино-американците - т.е мексиканците. При тях всеки втори или трети е с доста наднормено тегло. Образованите, интелегентни хора обаче, не са така. Повечето изглеждат доре, внимават с какво се хранят, тичат сутрин - много хора тичат тук - точно като по филмите. Пълно е сутрин, а и не само сутрин, с тичащи хора по парковете, покрай езерото, дори по тротоарите. Голям град е, и от всичко има по -много на едно място.  Но трябва да призная, че определено срещам повече хора с наднормено тегло тук, отколкото в България. Ама с много кг. отгоре, не с 7-8-10кг, ами с 30-40 и нагоре.  И като че ли не им пука. Продължават да си се тъпчат с боклуци и това е. Нали работя в магазин за хранителни стоки, та имам преки наблюдения над това кой какво си купува. Wink

Аааа, да, за кърпите. Не си мислете, че сме се американизирали и сме започнали да развяваме американското знаме навред! Crazy Тези хавлиени кърпи си ги имаме още от България. Дадоха ни ги с едни парфюми. С тях сме си ходили на плаж и в Бг, но никой не ги забелязваше тогава. Сега обаче, всеки ни прави забележка /от моите роднини които разглеждат снимките/,  за тези кърпи. Как можело така, навсякъде с това американско знаме, нали сме Българи. Crazy Ами като нямам други, и използвам тях за плаж и пикници, какво да правя! ooooh! Май ще ги слагам скоро в грдероба и ще купувам нови. Rolling Eyes

# 128
Аз точно заради фона зад Ирка направих тез заключения за пухкавелите, щото те наистина шармантни размери, в Бгто си имаме разбира се дебели хора, но не чак толкова като че ли и то на плажа  Laughing .............то стоя Мак Доналдс  ooooh!

Оооо Ирко, не си се похвалила че работиш  newsm78 или аз съм пропуснала  Crazy

Джиджи
, така е , загубих се напоследък, нали съм работещо "момиче", след работа се чуствам като препикано мушкато  Mr. Green, гледам да нахраня отрочетата и да ги метна по креватите за сън та да се размажа пред телевизора, където апропо заспивам след има няма 5мин.  #Cussing out Още не мога да открия баланса в жонглирането с деца и работа  Mr. Green а и точно сега и още може би 2 месеца работата ми е свързана с бумащина и достъпа ми до комп. е само вечер в къщи, когато не мога да го гледам  Sickта..............абе ще се вясвам от време на време да не ме забравите  Hug

# 129
Дойде и нашия ред да почерпим  Grinning 

Вече 1 седмица Алекс е на детска градина,още първия ден и хареса и нямаме проблеми,сутрин влиза събува сандалите и влиза при децата,даже чао не ми казва.Днес сутринта с отварянето на очите ми вика:Мамо айде да ходиме на градината  Laughing Госпожите ми я хвалят,че е много самостоятелна,сама се храни и облича.Вече си има  и приятелка,с която по цял ден си играят.

Приятен и слънчев ден на всички!

# 130
Честит Рожедн Ден на Алекс!
Да расте здраво, слънчево и усмихнато детенце   bouquet

# 131
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС!
ДА Е ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ВИНАГИ С КЪСМЕТ!

Веесел празник на семейството!  bouquet

С това рожденните дни в августовската група завършиха! Simple Smile Да са ни живи и здрави децата! Hug

# 132
  • София
Лана, наистина Чикаго през зимата не е хубав.
Aaaaaaa, не е така...на мен ми хареса, доколкото е възможно да ми хареса зимата...но всъщност не беше лошо - беше почистено, макар че валя предната вечер докато обикаляхме магазините, а като изгрее слънче и става хубаво. Факт е че като няма непочистен сняг и краката ми не се мокрят и не замръзват, а това допринася за добрите ми впечатления Simple Smile
Но като цяло впечатленията ми са, че е хубав град, а аз бях скептично настоена.
А за шопинга, особено по разпродажби няма да споменвам..а аз дори не съм шопинг маниак.

# 133
Здравейте, аз чак сега я намерих тая тема BlushМоето малко съкровище е родено на 04.08.2005г.и се казва Митко.Надявам се да ни приемете радушно!

# 134
  • София
Добре дошла на адашката nina83, по-добре късно, отколкото никога.

Честито и на имениците от вчера!!!  bouquet

Идва си симата и това си е, най-гадно е че няма вече есен и от топлото изведъж студ...А ние в събота заминаваме отново на море, със зимни дрехи, обаче!

Моят малък ученик е вече почти две седмици градинско чадо. Не е в някаква истерия, но със сигурност не му харесва че е там. Сутрин със ставането започва да мрънка, че не иска и било "тъпо там". Иначе аз от първи впечатления съм доволна и от учителките и от условията в детската и най-вече от близостта й - до блока ни!
Моля се само да са здрави пък другото ще го нагласим някак си да потръгне!

Баткото е вече третокласник, ама го мързи, та му се плаче. Ако може само да си играе, а задълженията друг да му ги върши ще е най-добре, ама не става!

Та така при нас, говоря, обяснявам на единя на другия и все по-често викам и се карам Laughing

Все още съм на половин работен ден, от ноември живот и здраве на цял, пък ще видим как ще се справяме тогава. Добре, че таткото ни ми помага, че иначе няма оправия с тези момчетии...

Много ви здраве на всички и да се видим поне предколедно, а?

Общи условия

Активация на акаунт