АВГУСТска дружина и пролет и лято и есен и зима

• 29 703
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде на път....
.............
Много ви здраве на всички и да се видим поне предколедно, а?
Аз съм навита!  Peace

# 136
  • Чикаго / София
Дааа, идва си зимата.  Sad Аз си искам лятоооо, ама....

Честито на именниците от изминалите дни! Да са здрави и усмихнати!  bouquet

nina83, добре дошла. Ние напоследък не сме много активни, но така е работа, градина, все по-малко време остава за форума.

Нинето, браво на малкия ученик, че се адаптира лека - полека към средата.

Лъчи няма проблеми с градината, освен, че е голямо инатче!Учителките й казват нещо-тя си върши каквото си иска.  В къщи е същата. Казва - няма- и продължава това което тя иска да си прави. CrazyМислех си, че в градината ще има респект от учителките, но уви. Те й казват да седне с другите деца, е почват занимания да рисуват, оцветяват, лепят и пр. тя казва, че не иска и се стои и си играе на страни и никой не може да я накара да се присъедини към децата. Чакам с нетърпение да порасне и да започне да ме слуша като сестра си. С Деничка нямам проблеми, пу, пу.

Чакам да се срещнете и да гледам снимки! Simple Smile

# 137
  • София
Привет момичета
Отдавна се каня да драсна някой ред,ама все нямам време Embarassed
Благодаря за честитките за рожденния ден на Валето  bouquet Hug
Той е добре- от 20 август вече е в първа група в детската градина- свикна страшно бързо и се приспособи,не плаче,напротив иска да ходи на градина
Здравичък е /пу-пу-пу/,и нещо е станал много чуствителен- като му направя забележка или му се скарам- започва да плаче и да ме гушка Rolling Eyes....
Пак нямам много време- имам си "домашно"за почивните дни ,че съм изостанала в работата и затова само малко снимки ще ви кача ,да ни видите
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=248514&pid=7742434

# 138
Минавам само набързо да почерпя за вчерашния ми юбилеен ден  Grinning

# 139
  • София
Минавам само набързо да почерпя за вчерашния ми юбилеен ден  Grinning

Да си жива и здрава! Щастлива, влюбена и обичана!

# 140
  • Чикаго / София
Къде се изпокрихте всички? Ехоооооо!

Как сте? Запустя ни темата.

Ние сме добре. Лъчка расте. Опитах се да й пусна бретончето дълго, но не търпи ластици и фибички диването и вчера ги заведох на пострижка. Сега ми изглежда по-голяма. Винаги е така след постригване. Станала е голяма хитруша. Учителката в детската всеки ден ми казва какви номера е правила през деня. И послъгва вече.  Откакто стана на 3г. като че ли се кротна малко. Преди беше страшна работа - не, не искам, сама, дай аз и пр. Сега от около месец насам, като че ли повечко слуша /пу, пу/ Проявява разбиране. Все още си има много моменти в които си е диване, но за щастие намаляват. Ха, дано скоро излезнем от този пубертет бебешки. Simple Smile

Чудя се дали да я ваксинирам с противогрипна ваксина. Вие ще ваксинирате ли дечицата? Миналата година ваксинирахме Дени и не се е разболявала през годината, само леки хреми. Лъчка не я бяхме ваксинирали, но и тя не се е разболявала. Сега се чудя още за тази година! newsm78

Иначе си ходи на градина, доволна е. Малко по-малко свиква с езика, всеки ден някой думичка ми казва, ама аз трудно я разбирам. Laughing Ходят вече 3 месеца и досега освен по 2 хреми, друго не са изкарали / пу, пу/.   Ходят без прекъсване на градина. /пу, пу, пу/

Поздрави на всички и пишете нещо! Simple Smile

# 141
Привет и от нас  Hug

Ирка, аз давам имуностимулатор Рибумонил. Консултирала съм се с един наш приятел доктор, който ме посъветва да отложа васкините за след 4 г. възраст. Аз за себе си много се чудя дали да се ваксинирам. Преди да родя се бях ваксинирала 2 пъти и много добре се чувствах, но сега...съм в голяма newsm78 Нямам много време да мисля, до другата седмица трябва да реша. Не знам, много боледувахме всички вкъщи миналата зима и затова. За сега съм взела за нас Центрум.
Иначе и Стефчо си ходи на градина, вече имат танци, записала съм го и на английски (да се разбира с твойте моми един ден  Flutter) и на плуване. Доволна съм от детската, госпожите са ни много мили и разбрани.
Дано само да не боледуват  Simple Smile
И аз мога да се похваля, че е станал сравнително по-кротък, щото той си е голямо диваненце.

Това за сега от нас.

# 142
  • Някъде на път....
И ние сме тук!  Hug
Петър ходи 4 дни на градина, сега си е в къщи с кашлица!  Sad

# 143
имуностимулатор Рибумонил

Gigi,   продава ли се свободно това чудо по аптеките. Не съм го чувала от педиатъра. Преди време голям страх брах с някакъв Ad liquid /или нещо подобно беше/. Питам те ако имаш опит - за съвет.

Иначе и на мен ми каза педиатъра да чакаме до след 4-тата година - странно съвпадение /може да е един и същ - шегувам се, сигурно имат право/

Да са ни здрави дечицата

# 144
  • София
Привет и от нас с Валето
Той си е супер в детската градина- ходи с желание и изобщо не ми е мрънкал...
Аз за английския мисля че е още мъничък и ще изчакам,но на танци го записах, футбол и карате имаха още,но и за тях ще поизчакам....
Аз имуностимулатор давам само Хомеопатични и Ехинацея.Миналата събота и неделя ми беше с Т,която така и не разбрах от какво е- сливиците му се бяха увеличили,но на него нали са си му по-големички,но не му беше червено гърлото...
Бързо премина и във вторник пак беше на градина...
 Hug

# 145
Gigi,   продава ли се свободно това чудо по аптеките. Не съм го чувала от педиатъра. Преди време голям страх брах с някакъв Ad liquid /или нещо подобно беше/. Питам те ако имаш опит - за съвет.

Да, продава се, то е на прахчета и се пие по схема.
Сега за първи път го давам. Резултат ще мога да кажа когато започнат сериозните студове и вируси.
Откакто е тръгнал повече от 1 месец вече, това от вчера му е първата хрема. И то доктора каза че е на алергична основа. Няма Т-ра, само сополи и кашлица.
Иначе този Ад Ликид и аз започнах да го давам миналата есен, но след репортажа и безброй мнения, както и консултация с 2 ма доктори, които не го бяха чували, и мнението на нашия педиатър, че този "бълвоч" не би го препоръчал, се отказах да го давам.
Около мен който го е давал, винаги когато го спре детето започва да боледува сериозно.

Та сега като настоях за имуностимулатор, педиатъра ни изписа този Рибумонил.

# 146
Gigi   -   благодария за инфо !  Ние досега, въпреки че ходим на ДГ не сме боледували, освен една варицела в 1-ва група, сополи - мноооого рядко. Така че ще се въздържа за сега, както каза личната - "няма нужда, но ако настояваш ...." - е няма да настоявам,  пък догодина ще му мисля - ще следя темата с интерес .......  АдЛикид  даже не им дадох да опитат - голямо колебание беше, но и аз го класирах в кофата...

# 147
  • София
Здравейте и аз да се включа...Криси пък е станал голямо диване, а не беше. От както ходи на градина ми отмъщава всекидневно с хленчене и мрънкане и истерясване и не знае какво иска общо взето, което пък ме изнервя страшно много. Надявам се да свиква вече, че...Иначе и аз съм доволна от учителките ни за щастие са добри и днес даже сутринта влезе почти усмихнат, за първи път не плака. Пу-пу дано да е всеки ден така, че е много кофти с тези драматични наши раздели.
Времето е хубаво и след градина сме навън  от 16ч до към 18ч, ама зимата не знам къде ще дивее. От ноември почвам работа на цял ден и ставам пак студентка...следдипломната квалификация ме зове...няма начин.
Дано са здрави децата ни това е най-най-важното!!!

# 148
  • Чикаго / София
Как сте? Свикнаха ли дечицата с детската. Нинка свикна ли Криси? Съни пиши нещо за вас. 

При нас, няма кой знае какво интересно. Лъчка е добре. Ходи си на градина, беснее и така. Времето застидя и не излизаме много, много през седмицата, че вечер си е направо студено. Но събота и неделя си правим разходки.

Ето малко снимки от разхоската ни миналата събота.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300356

# 149
  • София
Ехо, има ли някой?
Ирка, чудна есен е при вас. Готини снимки.
При нас също нищо ново, продължава рева при раздяла, а от два дни Криси се и вкопчва в мен и едва ли не го дърпат за да влезе в групата. Не го разбирам, непрекъснато е недоволен от нещо. Само когато седи в мен и си прави нещо негово си е доволен. Иска внимание ок обаче нон стоп? Ще издържа и това де, няма къде да ходя, обаче ме поизнервя.
Съни, ама ти верно изчезна! Я драсни два реда как сте какво правят бандитите ти?
Gigi, и ти пиши и vnd, а да не изреждам поименно, всички да се отчетат  Naughtyда няма разправии Grinning
Много здраве и чао от нас!

Общи условия

Активация на акаунт