Инструкции за шиене и ползване на слинг тип MayaWrap

• 66 394
  • 331
  •   1
Отговори
# 195
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Слингът е перфектен за поза кенгуру. Телцете се пристяга така, че да прилепне по тялто на мама и няма нужда от мека материя. Освен това, парче плат се събира по- лесно под зимното яке отколкото дунапрените...Така мисля аз де:)
 А за размерите на слинга на Абаджиева- видях че е дълъг 4,70, но колко широк и аз не знам. Но понеже бяха някакви индийски памучни материи предполагам че е около 70см ... newsm78

# 196
Само не разбрах на този Дидимос колко му е широка лентата и колко като българска номерация е тяхното 16?
Щото май съм за 6 или 7, като 7 ми се вижда по-сигурен, ама да знам Grinning
Асинка, в този сайт не виждам да е обозначена ширината на плата, нотова лято се запознах с една мама с оригинален "дидимос" - мисля, че е с единична ширина - това ще рече 90 см. За разлика от хасетата, които ние използваме, материята за оригиналния дидимос е много мека и стои някак си рехава, но е изключително здраво. Като се сгъне, този слинг ще заеме място по-малко от моя правен слинг тип "майя рап". И другата особеност - краищата му не са отрязани под прав ъгъл, а настрани. Така, като се зъвърже, стои по - красиво. Абе на мен много ми хареса, ако сега Ирина беше на няколко месеца, щях да се изръся за дидимос. Ама с дете на година и половина няма смисъл.

# 197
Момичета, някоя от вас носи ли си детето в поза кенгуру в слинга?

да, само така я нося, тя не се научи да лежи в него
отскоро я слагам и на хълбок

# 198
Всъщност познавам момичето, което прави този сайт.

защо не я посъветваш да качи и за късното захранване
там видях май само Л. Трифонова /схемата й, де!/

# 199
Да ползвам темата да питам - откъде в Младост мога да си намеря халки? Купих си едни, но са прекалено малки.

# 200
моите ги купи майка ми от магазинчето на "Пиротска", за което писаха в темата
аз си купих едни гривни за ръка преди това, но мисля, че няма да са удобни за рамото, тъй като имат ръб

# 201
  • София
Всъщност познавам момичето, което прави този сайт.

защо не я посъветваш да качи и за късното захранване
там видях май само Л. Трифонова /схемата й, де!/

Изпратила съм такава статия и сега подготвям още една. Сигурно е въпрос на дни да я качат. Simple Smile

За халки може да провериш в магазините за платове. Обикновено там продават и такива неща.

# 202
# 203
Днес се престраших да сложа хлапето в поза кенгуру в слинга. за всеки случай преметнах отдолу и затъкнах опашката на слинга в "торбата". Страшен кеф! Цаката е да почна да го натъпквам вътре с дупето надолу, че иначе не може да си подреди краката. така тежи повече отколкото в другите пози, а и в един момент му омръзва да е свит. Не бих могла да тръгна така на разходка, но за вкъщи става.

# 204
грешката е моя, мислех  Embarassed, че позата "притисната" се нарича "кенгуру"  Rolling Eyes; аз я нося най-вече "притисната"

# 205
Моля, кажете къде точно на Пиротска са заветните халки? Слингът ми е обкантен, само чака халките и така от 10 дни...

# 206
Само не разбрах на този Дидимос колко му е широка лентата и колко като българска номерация е тяхното 16?
Щото май съм за 6 или 7, като 7 ми се вижда по-сигурен, ама да знам Grinning
Дидимос са широки 90 см. Най късия който знам е 4,20, а на дългия 7,50 м.
На мен ми стигаха за обикновените връзвания 4,80 - ползвах люлката и кръстачката. А за хълбочното носене даже ми висеше отзад

# 207
Благодаря, Фиданче Hug

# 208
  • София, Младост 2
Моля, кажете къде точно на Пиротска са заветните халки? Слингът ми е обкантен, само чака халките и така от 10 дни...
На кръстовището с Ботев,срещу колоните е магазинчето От игла до конец Grinning

# 209
На кръстовището с Ботев,срещу колоните е магазинчето От игла до конец Grinning

Хедра, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт