Инструкции за шиене и ползване на слинг тип MayaWrap

• 66 384
  • 331
  •   1
Отговори
# 180
Чудя ти се как успя да го натикаш в слинга това твоето шило  Mr. Green
Харесва ли и вътре?
Кипри се като плъх в трици. То нейното мируване е ден до пладне, но колкото изкара, все е кяр Mr. Green

# 181
  • Стара Загора
Почвам и аз да си шия още един слинг, че стария стана на люлка. Сега бебата спи в нея Laughing
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8254&AlbumId=21264
Хихи...много оригинално, браво  Grinning
И ние имаме подобна люлка, но баткото не я харесваше като бебе, а сега за малката даже не се бях сетила да я извадя, то вече ни е малко късничко де Wink

# 182
ровейки за съвсем друго нещо, открих това - за майките, които не се справят с английския език
Как да си направим слинг?
Различни позиции за носене на бебе в слинг

Последна редакция: чт, 09 фев 2006, 10:50 от bubanka

# 183
Ето ни и нас с Жорето:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7492&AlbumId=19227 … p;PhotoId=1106173

Обикновено се носим на хълбок, но тук суче за приспиване. Като се поунесе даже няма нищо против да му скрия и главицата в слинга и си спи вътре.

Много искам да намеря от тези по-големите халки като на Хапка, но тука във Варна ги няма. А в София някой да знае откъде?

Последна редакция: ср, 02 ное 2005, 11:42 от basilisk

# 184
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
ровейки за съвсем друго нещо, открих това - за майките, които не се справят с английския език
ЕЕЕЕЕЕ ама това е една от нашите мами бе.
Аз наскоро разглеждах слинга на Абаджиева- той изглежда доста по- удобен, но май трябва повече плат за него. Възможни са повече позиции за по- голямо дете и ако някой ми даде точни размери на плата ще съм страшно благодарна. Освен това нищо не му се шие май- само да се поръби плата в двата края.

# 185
ЕЕЕЕЕЕ ама това е една от нашите мами бе.

аз от къде да знам  newsm78
заподзрях го  Wink, но го пуснах, защото е спретнато обяснено на български и не трябва да се рови цялата тема  Peace

# 186
  • anywhere
Я да питам - сега зимата ще носите ли слинг?  newsm78 Щото малко тъпо ми се струва върху палтото да се запаша с тоя чаршаф, а и бебата, навлечена с 10 ката дрехи, едва ли ще се чувства удобно, стисната в слинга...

# 187
А, това е vivco! LaughingЗапознахме се миналата седмица.

# 188
и слинг, и кенгур - за сега ходя с разкопчано яке и всичко е под него
моето е една огромна пухенка и не знам как ще се носим в големите студове, когато ще трябва да се закопчая

# 189
ако някой ми даде точни размери на плата ще съм страшно благодарна.
моля - заповядай!
http://www.didymos.de/english/index_e.htm

# 190
Хапчице, мерси много  bouquet

# 191
  • София
Всъщност познавам момичето, което прави този сайт. След като ни видя, така запасани с момата, ме помоли /настоятелно/ да разкажа как се прави. Помислих си, че е добре да има повече инфо по темата на Бг и се съгласих.
Надявам се, да нямате нищо против.

# 192
Вивче, ти си слънце беееее:) Нищо против- наопаки даже- много се израдвах на познатата физиономия Hug

# 193
Само не разбрах на този Дидимос колко му е широка лентата и колко като българска номерация е тяхното 16?
Щото май съм за 6 или 7, като 7 ми се вижда по-сигурен, ама да знам Grinning

# 194
Момичета, някоя от вас носи ли си детето в поза кенгуру в слинга? как го постигате? Много афиф ми се виждат нашите слингове за тая работа. Този от снимките в другия сайт ми се вижда по-плътен, като че ли има дунапрен вътре.

Общи условия

Активация на акаунт