Инструкции за шиене и ползване на слинг тип MayaWrap

• 66 374
  • 331
  •   1
Отговори
# 165
Ами до шивача (пак тоз шивач, бре!!!)нали има магазин за платове и кинкалерия. Имат и три размера халки - аз взех от най-големите - по левче са, са но са по-голям диаметър от тия, които купих от "Боруй". Средните май са като Боруйските. Ей сега ще снимам цялата композиция и ще пусна снимката...

# 166
  • Стара Загора
Ами до шивача (пак тоз шивач, бре!!!)нали има магазин за платове и кинкалерия. Имат и три размера халки - аз взех от най-големите - по левче са, са но са по-голям диаметър от тия, които купих от "Боруй". Средните май са като Боруйските. Ей сега ще снимам цялата композиция и ще пусна снимката...
Какъв е диаметъра?
Моите са от боруйските и  фито им е 6 см.

# 167
# 168
  • Стара Загора
Супер изглежда слинга, честито Grinning
Утре отивам и аз за такива халки.

# 169
  • София, Младост 2
Красота,Хапкей - много ще ти тича,като аксесоар е Grinning

# 170
  • Стара Загора
Купих си халки, но не са неръждавейка, просто са никелирани отгоре. Важното е обаче, че изглеждат добре Grinning

# 171
  • anywhere
Голямо гласене на тия слингове, голямо нещо!  Laughing
Един въпрос - като носите бебоците вътре седнали, не им ли посиняват крачетата? Защото на Емата, особено ако е с голи крачета, някак ръба на слинга й се впива и сякаш спира кръвообръщението към крачетата и като я понося така 20-тина минути й посиняват. Сигурно нещо сбъркано я нося...  newsm78 Embarassed

# 172
  • София/Велико Търново
И при мен го има този проблем, по-горе тъкмо това бях писала, че като го нося седнал с лице към мен долния ръб на слинга му се врязва в крачетата  Sad

# 173
Моята ми сяда на хълбока, единият й крак е отпред - към корема, а другия - към дебелото ми д..пе. Аз и без слинг така я нося.

# 174
  • Стара Загора
Слагай я така, че дупето и да виси повече и пристягай слинга равномерно около гърба и краката, а не стегнато на краката и по-разхлабено на дупето и гръбчето. Смятам, че когато тежестта се разпредели равномерно по плата, няма да има проблеми.
на Тони досега нищо не и е посиняло, а съм я носила и по повече от половин час.

# 175
  • София/Велико Търново
Оф, глася, дърпам, стягам, голям зор виждаме и двамата се изпотяваме докато на дребния не му писне да го мачкам и надуе гайдата  Close Абе явно тренировки трябват newsm78 В такива моменти винаги се сещам за Jade и бебето набутано с кракат в слинга  Grinning Май много упоритост трябва  Laughing Laughing Laughing
Моят бандит е 8 кг. и направо ми смазва рамото от тежест  #Crazy Вие колко килограмови деца носите в слинга?

# 176
  • Стара Загора
В такива моменти винаги се сещам за Jade и бебето набутано с кракат в слинга  Grinning
Ихх, как ме засрами, бях го забравила този резил  Laughing Laughing Laughing

# 177
В такива моменти винаги се сещам за Jade и бебето набутано с кракат в слинга  Grinning
Ихх, как ме засрами, бях го забравила този резил  Laughing Laughing Laughing
Що резил, бе? Много беше сладко!
ей тука се виждаме двете с Иринка по домашному. Аз събирам багаж за морето утре и затова пак на човек не приличам, а и детето е изпохапано от комари, но слингът е излязъл чудесно.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2605&AlbumId=6478

# 178
  • Стара Загора
Чудя ти се как успя да го натикаш в слинга това твоето шило  Mr. Green
Харесва ли и вътре?

# 179
Почвам и аз да си шия още един слинг, че стария стана на люлка. Сега бебата спи в нея Laughing
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8254&AlbumId=21264
Трябват ми съвети как да нося бебе, което иска постоянно да разглежда навън? Забрави да стои легнала. Моля, обясненията да започват със: слагаш слинга, хващаш бебето за... и т.н., че малко бавно се ориентирам. Гледах всички снимки, ама Embarassed
Ако някой от Пловдив търси халки, да свирка (7см, 0.40лв., мин. 10 бр.) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт